Milorad Vučelić i Ivica Iliev (©Starsport)
Milorad Vučelić i Ivica Iliev (©Starsport)

Milorad Vučelić: Ilija Stolica trener po meri Partizana i naših ambicija

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.06.22. | 09:08

Predsednik crno-belih o izboru novog šefa struke

Nadali su se navijači Marku Nikoliću, Vladimiru Iviću ili Veljku Paunoviću, dobili su – Iliju Stolicu. Trenera bez tako zavidne reputacije, ali sa silnom željom da se pokaže i ubedi crno-belu publiku da stanu uz novog šefa. Klub je već to uradio, bar nominalno, o čemu svedoče i izjave Partizanovog predsednika Milorada Vučelića.

Izabrane vesti

Pregovarali smo sa vrlo malim brojem trenera i proverenih partizanovaca. Ilija Stolica je stručnjak po meri našeg kluba, naših ambicija, i načina kako razmišljaju ljudi koji vole Partizan. Doveli smo stručnjaka modernih shvatanja koji će, uveren sam, veoma brzo da pronađe način da sa iskusnijim, ali i mladim igračima krene spreman u novu sezonu koja je puna izaziva”, rekao je Vučelić za Večernje novosti, list čiji je glavni i odgovorni urednik.

Podsetimo, prve želje Partizana bili su Marko Nikolić i Vladimir Ivić, dokazani stratezi koji su osvajali titule u Srbiji, Mađarskoj, Izraelu… Međutim, kako oni nisu hteli u Humsku, a klub kasnije dobijao odrečne odgovore i od ne baš tako malog broja drugih trenera, od Aleksandra Vukovića pa do Veljka Paunovića, izbor je pao na Stolicu, koji će sada dobiti šansu da napadne prve trofeje u trenerskoj karijeri.

Možda ne deluje kao idealno rešenje, ali možda se ispostavi i kao potpuni bingo. Ni taj na crno-beloj strani Topčiderskog brda omiljeni Nikolić nije imao bogzna kakav CV dok nije dobio šansu da pokaže koliko ume, pa je onda osvojenom titulom naterao tribinu da ga obožava. Sad je red da proba Stolica.



tagovi

Ilija StolicaMilorad VučelićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara