Jojić (© Star sport)
Jojić (© Star sport)

Miloš Jojić: Navikli smo na pritisak, od Partizana se očekuju samo pobede

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.12.21. | 12:59

„Izborili smo se da sami odlučujemo o prolasku“, kaže iskusni vezista

Miloš Jojić jedan je od iskusnijih igrača Partizana i kao takav biće od velikog značaja u projekcijama Aleksandra Stanojevića za duel sa Anortozisom. U utakmici protiv kiparskog kluba zakazanoj za četvrtak od 18.45 vezni fudbaler i njegovi saigrači imaće imperativ rezultata, međutim povratnik u crno-bele redove ističe da je teret koji nose očekivanja normalan u klubu iz Humske.

Izabrane vesti

„Izborili smo se da sami odlučujemo o prolasku. Spremni očekujemo duel pred našim navijačima i nadamo se da ćemo se sutra svi zajedno radovati. U Partizanu od malena se očekuju samo pobede i sve dugo je, praktično, neuspeh. Navikli smo se na taj pritisak i dobro se nosimo sa tim“, kazao je iskusni fudbaler crno-belih.

Jojić je tokom dva mandata u Partizanu umeo da izraste u junaka, a pamte se potezi protiv Tuna i Sočija, međutim iz njegove perspektive pitanje junaka podređeno je rezultatu tima.

Od priprema sam podizao formu i trudio se da uspostavim kontinuitet. Kao i uvek do sada daću maksimum na terenu, a nebitno je da li ću biti junak ili neko od saigrača. Važno je da slavimo. Ne razmišljam o rivalu. Fokusiran sam na nas i na naš kvalitet. Ukoliko budemo pravi sve će od nas zavisiti. Navijači su dragoceni faktor i pozivam ih da nas podrže u što većem broju“.

U Partizanovoj bašti tokom oktobra počeo je da cveta novi pupoljak Marko Milovanović, a mladog napadača Jojić je uporedio sa talentovanim centarforom iz prvog mandata sada prvim špicem reprezentacije Srbije Aleksandrom Mitrovićem.

Mitrović i Milovanović su slični po građi, takođe obojica su veoma vredna. Marko je krunisao prethodne dve utakmice golovima. Nadam se da će i u narednim dobiti minutažu i iskoristiti je. Dug je put da dosegne Mitrovićeve visine, ali neka mu primer prethodnika bude dodatni motiv“, kazao je Jojić.



tagovi

FK PartizanLiga konferencijeMiloš Jojić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara