Komentari na vest

Miloš Milojević: U Zvezdi se neuspesi doživljavaju tragično, ali nije vreme za paniku! Baharu nametnut veliki pritisak

G

GobeljaStar

pre 6 meseci

A čime misliš da si zaslužio Dobar dan kad izgubiš od Radničkog iz Kragujevca?
K

Keba

pre 6 meseci

Ja i dalje tvrdim da je Cokna najveci znalac od trenera u novijoj istoriji. E sad, sto nije imao autoritet i sto su mu pojedini igraci vodili glavnu rec u svlacionici...to je drugo. On da je bio u stanju napraviti rezove u svlacionici i nametnuti se kao pravi sef...cuda bi napravio!
G

Grome,sravni nas!

pre 6 meseci

Treba nas istrebiti kao narod.Sad svi pišu kako je Cokna super i da je trebao ostati a 80% ovih licemera koji daju podršku Cokni su ga pljuvali najviše i želeli da ode!Mnogo smo odvratan narod!
?

??

pre 6 meseci

Bez trunke sujete prema baraku zbog kojeg je dobio pedalu. Svaka mu cast. Dobar je covek milos milojevic.
A

Aca LJotic

pre 6 meseci

Milos Milojevic je po nekom mom misljenju odlicno vodio Crvenu Zvezdu osvojio Duplu Krunu bez i jednog poraza imao je jednu pobedu u Vecitom Derbiju u drugom je malo falilo da zabelezi jos jednu pobedu ali mislim da je otiso zbog ispadanja iz Lige Evrope.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 6 meseci

Njegova stručnost i razumevanje igre nikada nisu dovođeni u pitanje. Ja bar nisam. Ono što jeste je autoritet. Odnosno Miloje je za neku normalnu ligu gde je sport sport, a ne borba na život i smrt. I gde neđe biti bušen od raznih hohštaplera i muževa splavarskih kurtizana.
R

Realan Delija

pre 6 meseci

Uprava se vrlo loše ponela prema Cokni, doveli su Bahara njemu iza leđa bez njegovog znanja to nije lepo. Da su njemu doveli Krasoa, Olanjinku, Stamenića, i da su ostali Eraković i Azarov siguran sam da bi imao bolje rezultate od Bahara. Uprava je trebala pustiti Coknu da radi do polusezone pa ako ne ide onda ga smeniti, a ne smenjivati čoveka koji je osvojio duplu krunu sa pola gasa i sa duplo slabijim timom nego što je ovaj.
N

Ne omalovazavam

pre 6 meseci

ali prosle godine za duplu krunu nije ni bio potreban trener...igraci su sami sve izvukli
b

bojanic kwq

pre 6 meseci

najjaci su mi ovi sto ga zovu Cokna hahahaha Treneru hvala ti za duplu krunu!
N

Normalno

pre 6 meseci

Da se dozivljavaju tragicno, kad se deset godina bahate i rade sta hoce, a kad dodje poraz odmah kupuj igrace od po 5 miliona da ne dodje do konstruktivnih razgovora.
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Pred pocetak sezone: Grobari titulu necete videti 20.godina!!!! SADA: Polako Grobari,tek je pocetak sezone,ima da se igra derbi!😂😂😂😂AHAHAHAAHAHAHAHAHAH
G

Gost1234

pre 6 meseci

Necete videti titulu narednih 20 godina.
S

SvrakaShearer

pre 6 meseci

E ako ti se portir osili da ne kaze dobar dan, veliki si ti autoritet i covek
S

SvrakaShearer

pre 6 meseci

E ako ti se portir osili da ne kaze dobar dan, veliki si ti autoritet i covek
B

Boogy

pre 6 meseci

Lepa odmerena izjava, podrška Baharu,... Tako zvuči pravi Profesionalac. Bravo Miloše. Peči zanat, pa za neku godinu, da nastaviš gde si stao sa Zvezdom.
S

Slamander

pre 6 meseci

Na kraju ispao šmeker, obezbedio sebe za ceo život, i nakon završetka posla na istoku, eto njega najverovatnije opet u Skandinaviji. A odatle, ako bude imao rezultate, možda napravi iskorak u karijeri. Većina naših trenera mlađe garde su kao studenti, teorijski ispit koji se polaže usmeno ocenjen sa desetkom, pismeni deo i praktičan rad jedva prelazna ocena. Da li ne mogu da se nametnu kao autoriteti koje bi glavni igrači u svlačionici sledili, ili je nešto drugo, ostaće enigma.
p

publika

pre 6 meseci

Lep gest Milojevića da podrži kolegu. A titula je Zvezdina 1/1, duga sezona, Partizan mora imati pad, Zvezda jaču klupu, derbiji tek dolaze, nije velika razlika ovo. Dva kola i egal.
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Kakav bre pritisak,pa to je srpski bayern!😂😂😂😂
g

gostttt

pre 6 meseci

Ko si ti jado. Ne zaboravi da spremis kokice i pivo za Ligu Šampiona, da se podsetis kako izgleda mušema barem, jer vi je dugo nećete videti 🔴⚪🔴⚪
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Ovi crveno beli zaboravili su,kada su nas sudije ojadile protiv TSC u prvom kolu😂😂😂😂 Pa je Kralj zbog negodovanja u medijima,dobio 6.meseci zabrane u fudbalu.A da,GROBAR JE SUDIJA!😂😂😂😂 kako vas samo nije sramota?😂😂😂😂 PARTIZANE DOMINIRAJ!🖤🖤🖤🖤
Z

Zitko

pre 6 meseci

Tebi nema pomoci
m

ma da bre to

pre 6 meseci

A to sto ste vi ojadili druge sa prelazima i penalima. Polako sine, tek je 1/3 zavrsena...3 derbija...ima da igrate protiv jacih ekipa sad, pa cemo da vidimo.
A

Alex20

pre 6 meseci

Ojadile,a posle toga 3 prelaza,jel se to racuna ili kako?
e

ej

pre 6 meseci

treba mu exorcist :D
G

Gost gost

pre 6 meseci

Ako je isti portir iz ovoga se moze zakljuciti da ce on ubrzo dati Baharu direktan crveni i umeso u Izrael poslati ga za Kanadu....Kad je na +22 bio ljut,mogu misliti sta mu se sad mota po glavi....
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Kako to baharu nametnut veliki pritisak,kad se nema konkurencije????😂😂😂😂AHAHAHAHAHAHAHAH
f

flamengo

pre 6 meseci

Zar mislis da ocekivanja dodju kad si autsajder?
P

Problem za Zvezdu je...

pre 6 meseci

...što Partizan nije kiksao do sada, jeste se provukao par puta, pomogle su mu i sudije, pa se stvorio strah, plus ne igraju Evropu i nemaju toliku potrošnju, putovanja, itd... naravno da će Partizan gubiti bodove, ali Zvezda mora da uđe u pobednički ritam ako želi da stigne na prvo mesto!!!
A

Awualino

pre 6 meseci

Upravo to prijatelju. Plus ljudi zaboravljaju daima jos 3 derbija (9 bodoba u igri) , polako, Partizan je do sad igrao sve sa ekipama sa dna sad im krecu jaci protivnici
o

ovakva zvezda

pre 6 meseci

i ti se uzdas u derbije, pa derbi je protiv TSC -a, 1:1
1

1980

pre 6 meseci

Vi što prizivate povratak Milojevića se prvi ke...li prošle sezone kad smo bili prikucani za dno Lige Evrope. Sad kao vrati se. Ajde bežte
T

Tunko

pre 6 meseci

Koje dno da smo imali srece protiv momaka, prosli bi grupu
D

Dejani

pre 6 meseci

Ti vjerivatno imaju pamćenje kao ribe.
d

d. g.

pre 6 meseci

Svi kritikuju sklanjanje Cokne, a 90% komentara ga kritikovalo. Javnost je smenila Milojevića, javnost je oterala Coknu. Ja lično nisam bio protiv Cokne ali mi se učinio Bahar kao bolje rešenje. Sad su svi generali.
I

Immobile

pre 6 meseci

Dupla kruna bez poraza, sa neselektiranim timom. Ostavili su mu ekipu koja je bila nemotivisana za bilo šta i naučena na defanzivan fudbal. Iako on taktički nije defanzivan trener, prilagodio se i napravio određene rezultate. Jedina dva igrača koja je doveo, pogodio je. Mijailović koga i dan danas koriste na svim pozicijama i jako dobro igra, kao i Viga koji je misteriozno otpisan bez bilo kakvog objašnjenja iako ta pozicija desnog beka škripi, a ovaj je igrao fenomenalno, dao je gol u derbiju i otpisan je. Da je Miloš Milojević imao ovoliki novac na raspolaganju i odrešene ruke kao i poverenje javnog mnjenja i navijača koje je imao Bahar, Milojević bi sada bio prvi u prvenstvu, sigurno bi dobio Jang Bojs kući i pitanje šta bi se desilo u Lajpcigu, ali ne bismo se sigurno obrukali. Ne kažem ja da je Bahar loš trener, ali ovo mu je prvi inostrani angažman, došao je u jednu jako tešku sredinu, u ligu gde su tereni katastrofalni, gde je rukovodstvo kluba jezivo. Sigurno da mu treba period prilagođavanja, na sve to čini se i da je izgubio svlačionicu punu pretplaćenih stranaca, Kataija je na početku iz nekog čudnog razloga sklonio što se takođe pokazalo kao greška. Niz nekih nesrećnih okolnosti i grešaka doveli su da to izgleda ovako kako izgleda. Ali činjenica je da su Miloša Milojevića potrošili i nisu mu dali da vodi Ligu Šampiona(i napravi tim za istu) koju je zaslužio da vodi.
A

Alex20

pre 6 meseci

A po cemu gradis taj optimizam da bi Milos Milojevic dobio Jang Bojs?Sa njim u evropi smo posle duze vremena bili inferiorni i nikad gori,brukali se,o derbijima da ne pricam,skandalozna igra cuvanje rezultata kad je sve reseno vec odavno i jos mnogo stvari.Ne razumem ovaj mit o ovom prosecnom treneru sada kada je otisao,daj batalite se corava posla.
I

Immobile

pre 6 meseci

@Alex20 Koga je zanimala ta sezone u Evropi, kakvo je bilo raspoloženje i kakva je grupa bila koju je dobio? U kakvom su stanju bili klub i igrači i da li je postojala neka ambicija da se igra Evropa na nekom nivou? Kakav je tim dobio? Gde god je radio igrao je napadački fudbal, evo i danas u Al Waslu, samo u Zvezdi nije mogao i prilagodio se ekipi koja je bila apsolutno defanzivno orijentisana. Miloš Milojević sa ovom ekipom, sigurno ne bi imao 2 poraza u Septembru i to govore rezultati, ne ja. Nije selektirao tim, potrošen je na najgori mogući način. To je to. Ako je dobio Trabzon sa onakvom Zvezdom i bio bolji od Monaka kući, gde je Srnić napravio neviđenu glupost i penal, sigurno bi dobio Jang Bojs koji nije one snage koje je bio kada ga je Vladan Milojević izbacio, ne dominira švajcarskim šampionatom koji je nikada gori. Čovek nije uradio selekciju da bi probao ono što on želi, da si ga pratio u Mjalbiju, Hamarbiju i Malmeu pa i danas u Al Waslu video bi kakav fudbal igra, a to je napadački. Prvi je sa timom koji je po budžetu tek na sredini lige, igraju mu anonimni Južno Amerikanci(većinom mladi), Canedo i Seferović, čak je nasledio Vasiljevića koji je tu došao iz Metalca... Sa takvim timom je trenutno prvi na tabeli u ligi i uspeo je da izbaci Marka Nikolića iz kupa čiji Šabab Al Ahli Dubai ima najveći budžet, posle njih ide Al Ain koji je Milojević takođe dobio u poslednjem kolu. Toliko o neznanju i prosečnosti o kojoj pričaš. Ovo su sve činjenice, to što se nekom to ne sviđa to je njegova stvar.
A

Alex20

pre 6 meseci

Evo sve stavljam na stranu ali kad mi kazes imao defanzivnu ekipu pa nije mogao,daj covece kakve su to price za malu decu.Druga stvar iz Hamarbija je najuren.Koliko to trofeja ima on?Sacekaj kraj prvenstva pa pisi ove bajke o njemu.Napravio si od njega Gvardiolu...svugde rezultate ima 😂🙈
I

Immobile

pre 6 meseci

@Alex20 Laž, iz Hamarbija ga niko nije oterao nego je on otišao u mnogo veći klub kao što je Malme, a vagao je između Malmea i Rozenborga koji su itekako veći od Hamarbija. Na kraju je izabrao da ostane u Švedskoj u Malmeu. Osvojio je 5 trofeja za 8 godina rada kao prvi trener. Ja ovde nikoga ne pravim Gvardiolom, samo postavljam stvari i činjenice na mesto. Pričamo o brojevima i o timovima koje on vodi, kako igraju. Priča o defanzivi i neefikasnosti je za malu decu, pa kako je igrala Crvena zvezda pre njega pod Dejanom Stankovićem, definiši. A ne samo da kažeš nešto a pritom da nemaš činjenične dokaze. To je isto kao da ja kažem da je nebo zelene boje. Imao je smešniji tim 10 puta od Bahara, ne treba porediti i nabrajati. Bahar ima 2 poraza u Septembru i ozbiljne probleme sa ovakvim timom. Što ne znači da je loš, samo se nije snašao. Miloš Milojević je titulu osvojio u Februaru. Sve je transparentno i može da se pogleda, kakav fudbal je tražio pre Zvezde, pa i sada posle Zvezde. Isto ovo što si lupao za Hamarbi može da se proveri po švedskim medijima. Treba se držati tvrdnji koje se nalaze na papiru, a ne proizvoljno pričati i baviti se ludostima.
G

Gostule

pre 6 meseci

E moj Cokna, tebe su razapeli i dali ti otkaz, a mnogo bolji si trener od ovog klovna Bahara. Igra Zvezde je bila sto puta bolja nego sada sa Baharom, plus tim Zvezde je sada mnogo jaci nego onomad. Coknu vratite pod hitno, Barak otkaz!
A

Alex20

pre 6 meseci

Mi nismo ni imali igru sa velikim Coknom.Kakve su ove price.Pratite drugi sport
C

Ciganin sa severa

pre 6 meseci

Samo kod nas može čovek posle osvojenog kupa i lige sa ogromnom bodovnom razlikom, da ode i da mu se stručnjaci zahvale na saradnji. Kamo lepe sreće da je dobio šansu makar do polusezone, druga bi priča bila nego trenutno što je... pa ako se ne pokaže onda se zahvališ, koliko god mislili da je zelen i da nije za Zvezdu. Ionako pola manekena iz tima nije za zvezdu.
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Цокна је испао мангуп, за разлику од многих! Све најбоље дечко!
T

Tu se grešilo

pre 6 meseci

Morala je titula prvaka Evrope da se dodeli Crvenoj zvezdi posle evrošampionske pobede nad Fiorentinom, a titula prvaka Srbije i pre tog meča, i tako bi se u sezonu ušlo mnogo fokusiranije i bez pritiska. Tu se grešilo što je to dozvoljeno, a to se ne bi desilo da je klub posmenjivao i u Uefi čelnike i postavio prave ljude na ta mesta. Posebno u sudijskoj Uefinoj organizaciji. Ta praksa ulaska u neizvesnost mora da se prekine.
S

Sima Arauho

pre 6 meseci

Nisam mogao dalje od podnaslova,"igra nereseno na +22 i portir ga hejtuje"?!PA DOKLE BRE VISE OVAKVE PRICE?!Dusa mava,jel ti bilo tesko da osvojis namestenu titulu?!
P

Popsi

pre 6 meseci

Tebi smo zamerali što na +22 nisi ubacivao mlade igrače, ali nisi to shvatio.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 6 meseci

Neka tebe tamo Zvezda hice i mora vise! Podrska Baharu!
5

5993

pre 6 meseci

Samo ti kad si otiso iz Zvezde i nilad vise
k

kendisport

pre 6 meseci

Radnik ce dobiti nekako na foru, a protiv Lajpciga sledi debakl i otkaz Baraka Bahara. Dolazi Milijas, provereno.
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Могу да лупају и 1000 минуса, знају за милијаша они који треба да знају! Жидови одлазе после ЛШ а клуб преузима Милијаш, у стручном штабу остаје Вујадин а долази Горан Ѓоровиќ!
M

MileSrbin90

pre 6 meseci

Izvini baba vango nisam te prepoznao

Gost55

pre 6 meseci

Један је Милош Милојевић! Велики човек који је преузео Звезду кад нико други није хтео, три дана пред дерби на ЈНА. Човек се прошетао кроз нашу лигу и освојио дуплу круну са десет пута слабијим тимом. У Европи победио Фенерцварош 4:1 на Маракани, несрећно изгубио од Монака 1:0 из пенала и ако смо били бољи. Против Трабзонспора победили 2:1 на Маракани. Играли смо егал у Лиги Европе и ако смо били задњи у групи. Једино смо против Монака у гостима изгубили 4:1. Све у свему добра сезона.
e

exe

pre 6 meseci

koga lazemo? vec 3 meseca igramo slabo mucimo se , kad ste videli da tim odjednom krene da igra bolje? pa ne moze, Jedino resenje je rekonstrukcija igrackog kadra i dolazak pravog trenera
O

Odlazi Terzicu

pre 6 meseci

Da se ne lazemo ni ti nisi bio za Zvezdu, veliki ti je to bio zalogaj...
S

Sito011

pre 6 meseci

LošMi vrati se, sve ti je oprošteno. Delije te tvoje zovu. Baharu odlazi! Baharu odlazi! Najskuplji a loše igrate, loše igrate, loše igrate..
g

goxy..

pre 6 meseci

mediji su stvorili pritisak kao i terzic pricama o najboljem timu, jer to je radio da bi prodao sezonske... nije ga bilo briga dal ce to imati uticaj na tim
A

Ab

pre 6 meseci

Svaka čast brate!!! Sve si reakao i poslao dobar savjet Baharu.... Ajmo dati treneru snagu i pozitivnu energiju da okrećemo sezonu!!!
P

Popsi

pre 6 meseci

Naročito je dobar savet za uigranost. Svaki put novi tim. Užas.