Komentari na vest

Miloš Vulić: A komentarisali su da nećemo dati gol, niti osvojiti bod u Evropi

G

Goust

pre 7 meseci

Super dali ste gol i uzeli bod. To je to.. Ispunili ste ocekivanja, ma sta ispunili i premasili..
I

Ivan FCRS

pre 7 meseci

Ucesce TSC-a ove sezone u evropi je sramotno. Ovaj se ponasa kao da su oni prosli sve protivnike i onda se plasirali u grupu
c

cjepka123

pre 7 meseci

I on čita komentare na mozzartu.
S

Saguenay

pre 7 meseci

Druze Srbine, pobedi barem 4 puta pa kreni da komentarises. Jedan bod nije dovoljan da se puvas. Srecno TSC, odlicni se, ali dole glavu, radite. nemate potrebe za ovakvim izjavama!
L

Leao

pre 7 meseci

A sto uvek neki inat? Ima to svoju draz, ali brate moze da bude jako iritantno. On ko da je prvi u grupi. Ukljucite malo glavu iako ste fudbaleri, imajte malo smeka. Primio si 200 golova u dvomecu od brage raspale i sad nam prosipas neke svoje komplekse.
C

CaleB pravi

pre 7 meseci

Vidi ga ovaj sad....ugledao se na Silju Pesica. Koliko Vas jos ima ozlojedjenih "bivsih" igraca Zvezde ??? Da ste valjali - ne bi bili najureni iz iste...tacka.
s

strah i trepet

pre 7 meseci

Koliko bodova su osvojili?
F

FKCZ1991

pre 7 meseci

Ko je komentarisao? Ovi iz Smedereva? Sram ih bilo, izvalili vas 😂
p

publika

pre 7 meseci

E sad vise necete dati ni jedan gol, niti i bod osvojiti u Evropi. :D
F

Forever Young

pre 7 meseci

Pusti to treneri me nisu gotovili u Italiji. Niko nije lud da skloni kvalitetnog igrača. Ali takav je naš mentalitet, uvek je neko drugi kriv. A kada već prozivaš javnost da su pričali da nećete ni bod da osvojite u LE, trebao si i neku reč da kažeš o ispadanju iz kupa od trećeligaša, tu je Maca pojela jezik.
X

Xao

pre 7 meseci

A možda je čovek dao intervju pre meča u kupu, Ajnštajne
T

Topmeler

pre 7 meseci

Aaaa, prepoznao si se majstore
c

cv

pre 7 meseci

druže vas smederevo izbacilo šta dalje da kažeš
Р

Реално

pre 7 meseci

Кога интересује ципирипи куп када се зна ко ће да освоји унапред… боље се посветити лиги и колико толико европи да се покуша још који бод узети у европи, бод у европи је 200.000е плус карте итд. а победа у нашем купу немаш ни за гориво назад… најбоље је жртвовати куп, Тсц није Звезда да игра на три фронта, Тсц има 12,13 играча који конкуришу за првих 11 и ћао, ово остало је испод просека, видело се јуче то када не игра прва постава од почетка, одмах проблеми…
A

Astoria

pre 7 meseci

@Realno Nerealan si. Svaki trofej znači, da nije tako odustali bi unapred u takmičenju tog "cipiripi" kupa kao što kažeš. Tako se teše oni koji ispadnu iz Kupa. Čisto sumnjam da bi bilo koji tim odbacio mogućnost da se takmiči i, eventualno, trijumfuje u Kupu. Uostalom, tako se može izboriti izlazak u evro takmičenja. TSC ima dovoljno igrača da pokriju i Kup takmičenje. A kupove su, širom sveta, znali da osvajaju i manji klubovi od TSC-a. I da se razumemo, taj isti TSC je ispao od Smedereva koji igra samo sa domaćim igračima i ima, verovao ili ne, najmanji budžet u Prvoj Ligi Srbije!!! P.S. Niko od povratnika u srpski fudbal nije do sada opravdao uloženo. Ni Vulić nije izuzetak. Od stare slave se ne živi.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

@realno ako im je problem još jedna utakmica kupa do kraja jeseni onda nek prestanu da se bave profesionalnim fudbalom. Bote tri fronta,a ono dve utakmice u kupu imaju u jesenjem delu. Komedija.
o

okej

pre 7 meseci

A da li si ti iskreno nadao nekom drugom epilogu kad se uzme tsc-ov kvalitet (i iskustvo) u odnosu na druge? Normalno je da su ljudi ocekivali 0 bodova, sve ostalo je veliko iznenadjenje
g

gostoh

pre 7 meseci

da je srece ti Stanic i Srnic bi igrali sad u veznom redu umesti Hwanga, Stamenica i momka iz Backog Jarka
p

pero7

pre 7 meseci

mislis Crnogorca iz jarka?
S

Steva ns

pre 7 meseci

Ako tebi ivanić smeta idi navijaj za partizan