Miloš Vulić (©MN Press)
Miloš Vulić (©MN Press)

Miloš Vulić napušta Krotone posle godinu dana?

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.08.21. | 20:41

Srpski vezista dobija ponudu

Prva godina Miloša Vulića u Italiji završena je ispadanjem u Seriju B, pa je u pitanje doveden i njegov ostanak u Krotoneu.

Iako se dosad nije praktično ništa pominjalo oko njegovog odlaska i potencijalne destinacije, s Čizme je stigla vest da bi Vulić karijeru mogao da nastavi u – Grčkoj.

Izabrane vesti

19. avgust, 19.00: (2,00) Crvena zvezda (3,35) Kluž (3,90)

Naime, nekadašnji vezista Crvene zvezde nalazi se na listi želja Ivana Jovanovića u Panatinaikosu. Vulić sa Krotoneom ima ugovor do juna 2023. godine, a zbog odlaska u niži rang klub ne može da računa na ozbiljnije obeštećenje.

On je u Seriji A odigrao 26 utakmica i postigao je jedan gol. Ipak, posle ispadanja Vulić je navodno spreman da ode, pa se očekuje da će grčki klub u narednim danima da se ubrza po pitanju konkretne ponude i pregovora za njegov transfer.

Panatinaikos i dalje traži pojačanja na više pozicija, a jedan od onih koji bi mogao da bude direktna konkurencija Vuliću ne samo u postavi, već i za sam dolazak je mladi brazilski vezista iz redova Korintijansa - Mateus Vital. Njega Panatinaikos takođe želi u svojim redovima, pa se očekuje rasplet uskoro.



tagovi

Miloš Vulićletnji prelazni rok 2021PanatinaikosKrotone

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara