Printscreen
Printscreen

Milošević: Ne valja ništa, prijateljske utakmice mi ničemu ne služe

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.07.20. | 21:16

"Ne treba da brinemo ni za ovu, ali ni za sledeću godinu kada su u pitanju mladi igrači", poručuje strateg crno-belih

Partizan je pobedom protiv Trepče startovao seriju prijateljskih utakmica na Zlatiboru, gde se i priprema za početak nove sezone. Rutinski, gotovo bez problema su crno-beli savladali ekipu iz Kosovske Mitorice, međutim, trener vicešampiona Srbije Savo Milošević nije bio zadovoljan igrom koju su prikazali njegovi igrači.

Izabrane vesti

"Skoro sam na granici da kažem da prijateljske utakmice organski ne podnosim jer mi ničemu ne služe. Nama je ovo bio tek jedan deo dana koji je u planu bio jako težak. Jutros smo imali trening snage, posle utakmice ponovo imaju istrčavanja i utakmica je samo jedan deo tog obimnog posla koji smo imali danas i on mi se najmanje dopada. Što se tiče same utakmice, teške su nam noge, momci su jako trenirali i ima mnogo stvari koje, ako bih sada krenuo da pričam šta ne valja - ne valja ništa. Ali, nismo to ni gledali, utakmica nam je bila deo treninga, pošto su svi igrali po 45 minuta. Odradili smo dobro ceo dan, to je najbitnije, ovo ostalo... Ponoviću još jednom, prijateljske utakmice me nerviraju", rekao je pomalo i kroz smeh Milošević posle utakmice sa Trepčom.

Iako nije hteo poimenice, osvrnuo se strateg Partizana i na fudbalere iz omladinske škole koji su pošli na pripreme sa prvim timom, naglasivši da Partizan ne treba da brine za budućnost.

"Svi su izuzetno talentovani. Ova prva utakmica je pravi primer koliko mogu da budu fenomenalni i koliko nisu zreli za neke stvari. Sve su to normalne stvari, ali i potvrda da imaju izuzetan i da ima puno posla sa njima. Ne treba da brinemo ni za ovu, ali ni za sledeću godinu kada su u pitanju mladi igrači."

Naredna utakmica Partizan očekuje već u subotu protiv Mladosti iz Lučana.

"To će sigurno biti malo ozbiljniji trening od ovog današnjeg, ali o tom potom. Ne znam da li će svi ponovo igrati po 45 minuta. Videćemo u dogovoru sa profesorom Markom Stojanovićem da li ćemo nekim igračima da dižemo minutažu", poručio je trener crno-belih.


tagovi

Savo MiloševićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara