Milošević potvrdio: Asano igra protiv Malatije

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.08.19. | 13:53

„Njegova brzina nam omogućava da igramo na više načina“, rekao Partizanov trener

Partizan će biti značajno jači za prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije. Trener crno-belih Savo Milošević potvrdio je da će najveće pojačanje kluba iz Humske Takuma Asano biti u najužoj konkurenciji za duel protiv turskog predstavnika.

PARTIZAN ULAZI U LIGU EVROPE - KVOTA 3,80

Izabrane vesti

Japanski ofanzivac nije prošao pripreme sa Partizanom, nije imao ni kontinuitet igara u poslednje vreme, ali izgleda da je došao u Beograd spreman da odmah pomogne crno-belima u ostvarivanju ambicija.
„On je u dosta dobrom fizičkom stanju. Imao je odmah jedan kvalitetan test-trening i to zaista deluje dosta dobro. To znači da ćemo sigurno moći da ga koristimo u četvrtak, koliko još ćemo videti. On je i sam izrazio želju da igra određeni deo utakmice i to je odlično“, rekao je Milošević za Partizan TV.

Dva mesta u ofanzivnomdelu Partizanovog manevra rezervisana su za Sumu i Bambija Tošića. I dalje je neizvesno da li će po levoj strani igrati iskusni Đorđe Ivanović ili supertalentovani Filip Stevanović. A možda i Asano bude faktor iznenađenja.
„Od njega očekujemo da donese još jedan ekstrakvalitet na sve ovo što radimo i eventualno da podignemo kvalitet cele ekipe, jer njegova brzina nam dozvoljava da igramo na više načina. Ubeđen sam da će se to videti i na samom terenu“, zaključio je Milošević.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara