Miralem Pjanić, Reuters
Miralem Pjanić, Reuters

Miralem Pjanić pozitivan na virus korona

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.08.20. | 20:35

Barselona je objavila da je igrač dobro i da je izolovan kod kuće

Nekako ovog leta Barselonu često zaobilaze dobre i pozitivne vesti, pa je tako bilo i danas. Novi igrač katalonskog tima, Miralem Pjanić, pozitivan je na virus korona, objavila je Barselona na zvaničnom sajtu.

Dobra stvar u celoj priči je što se igrač oseća dobro i što ima više nego dovoljno vremena da se oporavi i vrati u trenažni process pred početak naredne sezone.

Izabrane vesti

O svemu tome je Barsa obavestila javnost…

"Miralem Pjanić je dobio pozitivan test na virus korona pošto se podvrgao kontroli u subotu 22. avgusta posle određenih nelagoda koje je osećao. Igrač je dobrog zdravlja i izolovan je kod kuće. Iz ovog razloga, igrač neće putovati u Barselonu u narednih 15 dana kako bi se priključio timu", stoji na sajtu Barselone.

Ovo je svakako problem za Barselonu koja je planirala da predstavi Pjanića kao novog igrača sledeće sedmice, ali sada to u skorije vreme neće biti moguće jer se Pjanić zarazio virusom korona.

Barem u narednih 15 dana ne treba očekivati Pjanića na predstavljanju u Barseloni.

Barselona je otkupila Pjanića ovog leta od Juventusa za 60.000.000 evra, a Staroj dami će pripasti i 5.000.000 kroz bonuse.

Reprezenativac Bosne i Hercegovine potpisao je ugovor na četiri godine. Nažalost po njega i klub, saradnja nije počela dobrim vestima.


tagovi

Miralem PjanićKorona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara