Branko Mirjačić između Žarka Lazetića i Gorana Pandurovića, © MN Press
Branko Mirjačić između Žarka Lazetića i Gorana Pandurovića, © MN Press

Mirjačić šef na Banjici

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.06.20. | 09:25

Ništa od Slavoljuba Đorđevića

U novu sezonu Rad će ući sa novim trenerom. Komande ekipe sa Banjice preuzeće Branko Mirjačić, 37-godišnji stručnjak iz Beograda.

Reč je o ambicioznom treneru kome će angažman na klupi Građevinara predstavljati najizazovniji posao u samostalnoj trenerskoj karijeri. Šira javnost ga je najpre upoznala tokom sezone 2017/18. kad ga je Miroslav Đukić uključio u stručni štab Partizana, zatim je radio kao pomoćnik u Spartaku iz Subotice, da bi početkom sezone na izmaku dobio posao u Sinđeliću, ali se nije dugo zdržao među popularnim Orlićima. Vodio je i drugi tim ruskog Krasnodara.

Izabrane vesti

Rukovodstvo kluba sa Banjice odlučio se na promenu šefa stručnog štaba samo dan posle 14. uzastopnog poraza ekipe na gostovanjima. Poziciju je napustio Marko Mićović, koji je zimus zamenio Dragan Radojičića. Nezvanično se pominjala mogućnost da bi Rad mogao da vodi Slavoljub Đorđević, koji je sa dosta uspeha predvodio omladince Crvene zvezde, ali je izbor na kraju pao na Mirjačića. Njegova promocija zakazana je za danas.

Građevinari su trenutno pretposlednji tim na tabeli Superlige, ali kako ove sezone nema ispadanja iz elitnog ranga, mogu za svoj groš da odigraju mečeve sa Voždovcem i Mladosti iz Lučana.


tagovi

Fk Rad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara