Mladen Krstajić (©MN Press)
Mladen Krstajić (©MN Press)

Mladen Krstajić kandidat za selektora Vijetnama

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.04.24. | 12:23

Srpski trener nalazi se na širem spisku potencijalnih zamena Filipa Trusijea, tvrde bugarski mediji

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić mogao bi uskoro da preuzme kormilo nacionalnog tima Vijetnama, prenosi topsport.bg. Vest je inicijalno pustila bugarska agencija BTA, koja tvrdi da se 50-godišnji srpski strateg nalazi na prilično dugoj listi od najmanje 12 kandidata koje fudbalski savez Vijetnama razmatra.

Vijetnamci su se pre dve nedelje razišli sa iskusnim francuskim trenerom Filipom Trusijeom i još nisu odlučili kome će da povere reprezentaticiju. Dan pre otkaza Trusijeu, krajem prošlog meseca, Vijetnam je poražen sa 3:0 od Indonezije u Grupi F mundijalskih kvalifikacija. Irak je na 1. mestu sa maksimalnih 12 bodova i već je obezbedio plasman u treći krug, dok je Indonezija na drugoj poziciji sa sedam poena, pa Vijetnamci sa tri boda i sa još dva preostala kola do kraja imaju težak zadatak da prestignu direktnog rivala.

Izabrane vesti

Nedavno je Mladen Krstajić figurirao za naslednika Gordana Petrića na klupi Čukaričkog, a bio je i kandidat za selektorsku poziciju u Kamerunu i Crnoj Gori, potom i za šefa struke tajlandskog Burirama, turskog Kodžaelija...

Krstajić je 26. oktobra prošle godine okončao angažman u reprezentaciji Bugarske, posle neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Pre toga je bio pomoćni trener i selektor Srbije, a predvodio je TSC, kao i izraelski Makabi Tel Aviv.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------



tagovi

Mladen Krstajićreprezentacija Vijetnama

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara