Mladenoviću u Atini 420.000 evra godišnje

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.23. | 14:11

Srpski defanzivac bliži prelasku u Panatinaikos nego ostanku u Varšavi

Filip Mladenović je sve bliže odlasku iz Legije, odnosno konačnom dogovoru sa Panatinaikosom oko prelaska u redove grčkog velikana. Kako piše poljski portal SportoweFakty, iako se proteklih dana pojavila informacija da će sprski reprezentativac ostati u Varšavi, najnovije vesti kažu da je odlazak i te kako moguć, a pojavili su se i finansijski detalji.

Kako navodi isti izvor, Mladenovića bi u Atini sačekala plata od 35.000 evra mesečno, što je 420.000 na godišnjem nivou. Legija je ponudila Srbinu produžetak saradnje, ali poljski velikan ne želi predugo da čeka njegov odgovor. U ovom trenutku, deluje da je srpski fudbaler bliže odluci da ode u Atini, nego da ostane u Varšavi.

Izabrane vesti

Mladenović je tri godine u Legiji i odigrao je 102 utakmice, uz 15 postignutih golova i 22 asistencije, a pre toga je dve sezone igrao za Lehiju. Ponikao je u Borcu iz Čačka, potom je igrao za Crvenu zvezdu, koju je napustio u novembru 2013. godine kao slobodan igrač. Novi uspon u karijeri je doživeo u dresu Bate Borisova, odakle je u januaru 2016. godine otišao u nemački Keln za 1.500.000 evra. Godinu dana kasnije je prešao u Standard iz Liježa, a potom ga je put odveo u Poljsku.

Rođeni Čačanin ima i 22 nastupa u dresu sa državnim grbom, a bio je i deo reprezentacije na nedavnom Svetskom prvenstvu u Kataru.


tagovi

Filip MladenovićLegijaPanatinaikosLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara