Mladost ekspresno našla zamenu za Sivića: Savić na klupi Lučanaca

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.06.23. | 15:00

Novom strateg u jednogodišnji ugovor

Tek što su se rastali sa Tomislavom Sivićem čelnici Mladosti iz Lučana postigli su dogovor sa novim strategom i u izazove koji slede krenuće sa Igorom Savićem na klupi.

Nekadašnji trener BSK Borče, Zvezdare, Smedereva, Žarkova, OFK Bačke, Železničara i Rada vratiće se u sredinu u kojoj je tokom proleća 2020. godine bio član stručnog štaba Gorana Stanića, a prema saznanjima Mozzart Sporta sa Lučancima je potpisao jednogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Podsetimo, Mladost je u sezonu iza nas ušla sa Dragišom Žunićem na klupi kojeg je tokom proleća zamenio Milorad Koanović. Iskusni stručnjak kratko se zadržao na kormilu tima, a po rastanku upražnjeno mesto preuzeo je Tomislav Sivić. Iako je rukovodstvo kluba bilo zadovoljno Sivićevim radom do nastavka saradnje nije došlo usled razmimoilaženja po pitanju finansija, odnosno jer klub nije bio u stanju da ispuni zahteve trenera po pitanju plate.

Izbor po rastanku sa Sivićem pao je na Savića kojem će ovo biti prvi superligaški izazov. Poslednji trenerski angažman novi streteg Mladosti imao je minulog proleća tokom kojeg je vodio Rad, ali nije uspeo da Građevinarima donese opstanak u prvoligaškom društvu, a sa raspoloživim snagama u novoj sredini Savić će se upoznati 17. juna za kada je zakazano okupljanje.



tagovi

Igor SavićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara