Mladost GAT bez šestorice igrača u Novom Pazaru
Mladost GAT bez šestorice igrača u Novom Pazaru

Mladost GAT bez šestorice igrača u Novom Pazaru

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.02.23. | 15:03

„Pokazali smo da možemo da igramo za svima“, kaže trener Ristovski

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Posle istorijskog trijumfa nad Partizanom u Beogradu (4:0), fudbaleri novosadske Mladosti pretrpeli su u prošlom kolu poraz od TSC-a pred svojom publikom (1:2) i tako propustili šansu da naprave novi važan korak ka primarnom cilju. Izabranicima Ljubomira Ristovskog predstoji grčevita borba za opstanak i svaki bod mogao bi da im bude zlata vredan, a pred Novosađanima je novi težak ispit, jer gostuju ekipi Novog Pazara (subota, 18.00, TV Arena Sport 1).

Izabrane vesti

U taboru novajlije u Mozzart Bet Superligi veruju da će se iz Novog Pazara vratiti neporaženi.

Očekuje nas veoma teško gostovanje. Dobro poznajem Novi Pazar i to kako stvari funkciošu, jer sam tamo radio pre desetak godina. Poznajem ljude iz kluba, mentalitet i trenutnu situaciju. Oni su ekipa koja igra već godinu dana zajedno i koja je ja dobro organizovana, čvrsta, disciplinovana, sa iskusnim i dobrim igračima i znamo da je njihov cilj Evropa. Ne očekujem nimalo laku utakmicu. Još ne znam sastav, ali momci koji budu istrčali na teren sigurno će dati sve od sebe da ostvarimo naš cilj, a to je da bar ostanemo neporaženi u ovom meču“, rekao je šef stručnog štaba novosadske Mladosti Ljubomir Ristovski.

Strateg Novosađana istakao je da pred ovaj susret imaju velikih problema sa igračkim kadrom: neki igrači su povređeni, dok pojedini nemaju pravo igranja zbog kartona.

Hakman ima crveni, a Jočić i Denić akumulirane žute kartone. Vidakov i Tanasijević su bolesni, a Grabež povređen, ali smo pokazali da možemo da igramo za svima. Nama su neophodni bodovi i ne idemo tamo sa belom zastavom već želimo da damo sve od sebe i ostvarimo povoljan rezultat“.

Ristovski je istakao da očekuje izuzetno neizvesnu borbu za opstanak do samog kraja.

„Mislim da će biti svakavih rezultata do kraja prvenstva, s obzirom na to da su skoro sve ekipe izjednačene i da nema nekog velikog favorita. Dosta ekipa se bori za opstanak i mislim da će biti neizvesno do poslednjeg kola, a posebno onda kad dođe na red plej-of, jer tada igra svako sa svakim. Sigurno će biti veoma zanimljivo i interesantno“, završio je trener Mladosti GAT Ljubomir Ristovski.



tagovi

Mladost Novi SadLjubomir Ristovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara