""
""

MLS: Veljkova glavobolja zbog golmana, Nikolića i ol-raund Džemailija

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.08.17. | 18:07

Klub iz Vetrovitog grada osvojio je samo četiri od mogućih 15 bodova na pet prethodnih okršaja

Učinak Nemanje Nikolića korespondira sa padom forme Čikaga. Doskorašnji prvi strelac lige sa 16 golova nije zatresao mrežu na poslednjih pet ligaških susreta, što je direktno uticalo da sastav sa Tojota parka sklizne sa vodeće na treću poziciju Istočne konferencije, kao i da David Vilja preuzme epitet najboljeg golgetera (18 golova).

Izabrane vesti

Klub iz Vetrovitog grada osvojio je samo četiri od mogućih 15 bodova na pet prethodnih okršaja, a strateg Veljko Paunović za duel sa Montrealom ne može da računa na golmana Horhea Bavu i ofanzivnog vezistu Džona Gusensa. Imajte u vidu da je Čikago uspevao da postigne bar dva gola na sedam od proteklih devet mečeva, kao i da je igrao 3+ na osam minulih duela.

Sa druge strane, sastav iz Kvebeka se sa dve prethodne pobede vratio u trku za mesto plej-ofu, iskoristivši odličnu formu sve boljeg Blerima Džemailija. Trebalo je Švajcarcu malo vremena da se privikne posle dolaska iz Bolonje na pozajmicu, a potom je na 12 dosadašnjih utakmica u dresu Montreala zabeležio šest golova i sedam asistencija. 

Šef struke Mauro Bjelo jedino ne može da računa na levog beka Embroiza Ojonga. To nije smetalo Montrealu da zatrese mrežu rivala na svih 15 poslednjih domaćinstava, kao i da odigra susret sa tri i više golova na 12 od proteklih 14 mečeva.

MLS

Četvrtak
01.30 Montreal - Čikago

UKUPNA TABELA

ISTOK

ZAPAD

(FOTO: Action Images)


tagovi

Veljko Paunovićsportsko klađenjeNemanja NikolićMontreal ImpaktMLSČikago Fajer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara