Leandro Trosar slavi pogodak (©Reuters)
Leandro Trosar slavi pogodak (©Reuters)

Mogu li Bajern i Koventri da sruše najveće kvote na svetu?

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.24. | 10:25

Mozzart nudi najjače koeficijente

Nokaut faza fudbalske Lige šampiona nastavlja se ovog utorka, a nekako je uvek prati Čempionšip...

Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su jedinica na Arsenal u sudaru sa Bajernom u okviru prvog susreta četvrtfinala kontinentalne elite, kao i kec na Sautempton protiv Koventrija u sklopu drugorangiranog engleskog takmičenja.

Izabrane vesti

Arsenal je imao probleme u osmini finala Lige šampiona u obračunu sa Portom. Tobdžije su izgubile sa 1:0 u gostima, a pobedile kod kuće istim rezultatom, pa je sudbina njihovog plasmana u četvrtfinale rešena izvođenjem jedanaesteraca. U Premijer ligi izabranici Mikela Artete se bore za prvo mesto i posle 32 kola vode na tabeli. Tobdžije su u poslednja dva kola ostvarile pobede nad Lutonom od 2:0 i Brajtonom od 3:0. Treba istaći da u četiri prethodna meča Arsenal nije primio gol. Bajern je, uprkos neuspesima u Bundesligi, uspeo da savlada otpor Lacija u osmini finala Lige šampiona. U Rimu je ekipa iz Minhena izgubila sa 1:0, ali je na svom terenu slavila rezultatom 3:0 i plasirala se u četvrtfinale. U poslednja dva kola Bundeslige izabranici Tomasa Tuhela izgubili su od Borusije Dortmund sa 2:0 kod kuće i od Hajdenhajma sa 3:2 u gostima. O sustizanju Leverkuzena na čelu sada nema govora, pošto je zaostatak 16 bodova. Bavarcima je važnije da zadrže drugo mesto, pošto je Štutgart inferioran samo po gol-razlici. Bajernovi očigledni problemi se vide u odbrani. Posle pobede nad Lacijom od 3:0, nije uspeo da sačuva gol u naredna četiri meča.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

SAUTEMPTON - KOVENTRI (UTORAK, 20.45), KEC 1,85

Sautemptonova sezona je očigledno ispod očekivanja navijača i uprave. Tim Rasela Martina je i dalje tek četvrti na tabeli u Čempionšipu. Sveci zaostaju 12 bodova za pozicijom koja direktno vodi u Premijer ligu i biće gotovo nemoguće da nadoknade takav hendikep, ali Sautempton ima dva meča manje. Istovremeno, ekipa sa juga Engleske skoro da je osigurala mesto u plej-ofu. Sautempton je posebno loš u minula dva meseca, tokom čega je na 10 mečeva ostvario tri pobede, dva remija i pet poraza. Koventri, s druge strane, ima dobru kampanju, ali se još ne nosi sa glavnim zadatkom, jer se nalazi van zone plej-ofa. Sa 63 boda, ekipa Marka Robinsa je sedma na tabeli sa četiri boda manje od šestoplasiranog Noriča, ali su Kanarinci odigrali duel više. U poslednjih pet rundi Koventri je ostvario četiri pobede i poraz.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Arsenal
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara