Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Mogu li Leh i Balkani da obore najveće kvote na svetu?

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 10:32

Mozzart daje najjače koeficijente na Karabag i Žalgiris

Posle dana sa "tankom" ponudom, došlo je vreme za bogatiji meni. Krenule su kvalifikacije za Ligu šampiona, a bukmejkeri Mozzarta su za utorak spremili dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Karabag je favorit protiv Leha, uprkos minusu od jednog gola iz prvog susreta, a ujedno promo kvota je i na Žalgiris koji u revanšu na svom terenu dočekuje Balkani, s kojim je pre sedam dana igrao 1:1.

Izabrane vesti

Prošle sezone Karabag je obradovao navijače duplom krunom. U finalu Kupa Azerbejdžana Konjanici su u izvođenju penala pobedili Ziru, a prethodno su u 28 kola šampionata doživeli samo jedan poraz i okitili se krunom. Azerbejdžanski tim je u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona minimalno izgubio od današnjeg protivnika, ali je ostavio daleko bolji utisak od rivala. Leh je prošle sezone osvojio poljski šampionat u poslednjim rundama, pošto je uspeo da preotme krunu Rakovu, od kojeg je izgubio u prvoj utakmici sezone u duelu za Superkup pre tri dana (0:2). Trener tima iz Poznanja odmarao je za taj meč neke od najboljih igrača, ne želeći da rizikuje povrede.

ŽALGIRIS - BALKANI (UTORAK, 18.00), KEC 1,87

Prošlogodišnji šampion Litvanije je samouvereno startovao u tekućoj sezoni i hita ka odbrani nacionalne krune. Posle 18 kola aktuelnog šampionata belo-zeleni su upisali 12 pobeda i pet nerešenih duela, i sa 41 bodom su prvi na tabeli. Zaostatak drugoplasiranog Panevežisa iznosi pet bodova, dok lider ima najbolji učinak u napadu. U poslednjem ligaškom meču Žalgiris je pobedio Hegelman (2:1), a sada se suočava sa Balkanijem, i cilja pobedu koja bi ga odvela u drugo kolo. Balkani je prošle sezone prvi put u istoriji osvojio prvenstvo tzv. Kosova, a u prvom okršaju sa Litvancima ostavio je vrlo dobar utisak.


NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara