Moguć preokret u slučaju Milana Jevtovića: Može li da postane Zvezdino iznenađenje za kvalifikacije?

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.06.19. | 13:27

Aktuelnom timu srpskog šampiona neophodna je sveža krv i dodatna motivacija, a Jevtović je svojim tek povremenim ulascima s klupe nagovestio da bi mogao da donese daj neophodni voljni momenat Milojevićevom sastavu

Prelomni dani za budućnost Milana Jevtovića. Kako pišu grčki mediji, menadžer srpskog fudbalera danas će održati sastanak sa čelnicima Crvene zvezde, kako bi definisao status svog igrača u redovima srpskog šampiona.

U ovom trenutku, Jevtović ima otvorenu ponudu Arisa, interesovanje su pokazali i neki drugi timovi klubovi, a kako saznaje MOZZART Sport u Crvenoj zvezdi, tačnije u stručnom štabu Vladana Milojevića, razmišljaju o brzonogom vezisti kao jednom od potencijalnih iznenađenja za predstojeće evropske kvalifikacije.

Izabrane vesti

Aktuelnom timu srpskog šampiona neophodna je sveža krv i dodatna motivacija, a Jevtović je svojim tek povremenim ulascima sa klupe nagovestio da bi mogao da donese daj neophodni voljni momenat Milojevićevom sastavu.

Jevtović je još na zimu 2018. godine bio velika želja Crvene zvezde dok je blistao u dresu Rozenborga, a kada ga je prošlog leta konačno dovela u svoje redove nije dobio adekvatnu šansu na terenu. U prošloj sezoni nekadašnji igrač Borca iz Čačka zabeležio je tek 10 nastupa u Superligi i postigao četiri gola, a za tako kratko vreme na terenu bio je produktivniji od mnogih igrača sa deleko značajnijom minutažom.

U decembru prošle godine, kada se govorilo o Jevtovićevoj budućnosti u Crvenoj zvezdi, Vladan Milojević je zahtevao da brzonogi igrač ostane na stadionu Rajko Mitić, uz obrazloženje da će dobiti svoju šansu. Ona nije stigla u prošloj, a da li će u predstojećoj biće uskoro jasnije. U međuvremenu, čelnici Arisa strpljivo čekaju mogućnost da ga privole u svoje redove, ukoliko na Marakani, ipak, odluče da za njega neće biti mesta u narednoj sezoni.

Jevtović je otputovao ekipom Vladana Milojevića na Zlatibor, gde će biti odrađen bazični deo priprema, a potom sledi odlazak u Austriju (17. jun) kada će početi završno uigravanje ekipe za start kvalifikacija 9. i 10. jula.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara