Moreno debitovao na klupi Monaka, igrao Jovetić, Balde u 90+5 za pobedu

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.01.20. | 17:43

Kneževi jedva slomili Rems...

Novi trener Monaka, mladi Španac Robert Moreno, pobedom je startovao na klupi Kneževa. U prvom meču u 2020. godini crveno-beli su savladali Rems sa 2:1, a junak Monakovog plasmana u treće kolo Kupa Francuske je dvostruki strelac Keita Balde.

Senegalac je u 61. minutu doneo prednost domaćinu. Rems je do poravnanja stigao sedam minuta kasnije, a onda u 85. imao penal i priliku da potpuno preokrene rezultat, verovatno i da napravi iznenađenje. Odgovornost je preuzeo Hasan Kamara i - promašio. Kazna je stigla u petom minutu sudijske nadoknade, kada je Balde postigao svoj drugi pogodak i odveo svoj tim dalje.

Izabrane vesti

Doskorašnji selrktor Španije postavio je tim u formaciji 4-3-3 (Lekomnt - Henrihs, Marijapan, Glik, Ture - Fabregas, Bakajoko, Golovin - Želson Martins, Ben Jeder, Keita Balde). Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić šansu je dobio u 80. minutu, kada je zamenio Fabregasa. To je njegov tek drugi nastup u sezoni, posle teške povrede...

Valja pomenuti da na golu Remsa nije stajao Predrag Rajković, kog je trener David Gijon očito rešio da čuva za četvrtfinale Liga kupa koje je na programu kroz tri dana.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara