Srđan Babić (©Starsport)
Srđan Babić (©Starsport)

Moskovljani se posle Erakovića okrenuli Babiću; nude 1.500.000 evra po sezoni

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.08.23. | 21:08

Srpski reprezentativac na ceni ovog leta

Odlične igre Srđana Babića u dresu Almerije nisu ostale nezapažene. Prvo su mu donele status reprezentativca i privilegiju da predstavlja Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru, a sada bi mogle i transfer karijere.

Pominjalo se već da je za 27-godišnjeg štopera zaintertesovan Olimpijakos, međutim, Almerija nije pristala na ponuđenih 3.000.000 evra. Ta suma je bila poprilično daleko od otkupne klauzule navedene u ugovoru - 40.000.000, ali je ipak jasno da Španci mogu samo da maštaju o tom iznosu. Tamošnji mediji pisali su da bi Almerija pristala i na 10.000.000 evra za trasnfer srpskog reprezentativca.

Izabrane vesti

Ta cifra, po vestima iz Rusije, izgleda ne predstavlja problem Spartaku iz Moskve, pošto su navodono crveno-beli već krenuli u proces angažovanja Srđana Babića. Nije precizirano koliko Moskovljani nude španskom klubu, ali se pominje da su za Babićevu godišnju platu spremni da izbroje 1.500.000 evra.

Hteo je već Spartak ovog leta jednog Srbina - Strahinju Erakovića, ali je doskorašnji štoper Crvene zvezde završio u Zenitu. Moskovljani su se potom okrenuli Karlu Starfeltu iz Seltika, koji je u međuvremenu odabrao Seltu. Na radaru je bio i Davinson Sančez iz Totenhema, čak je i londonski klub prihvatio ponuđenih 15.000.000 evra, ali Kolumbijac nije našao zajednički jezik sa Rusima. Ostao je u Engleskoj i u nedelju se našao na terenu za duel sa Brentfordom kada je zamenio povređenog Kristijana Romera već nakon 15 minuta meča.

Da bi Babić mogao uskoro da pređe u Spartak nagoveštava i Almerijina potraga za štoperom, pošto Španci pišu da je klub iz Andaluzije ozbiljno zainteresovan za Espanjolovog Sezara Montesa.


tagovi

Srđan BabićSpartak MoskvaAlmerijaLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara