(©MN Press)
(©MN Press)

Moskovski CSKA bacio oko na Nikolu Terzića

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.11.22. | 14:32

„Interesovanja iz Rusije je bilo i ranije“, kaže menadžer Mutavdžić

Smanjila se minutaža Nikoli Terziću ove sezone, skupio je samo 12 nastupa za Partizan na svim frontovima, mada nijedan od 90 minuta.

Ali i pored toga za krilnog napadača crno-belih zainteresovani su ruski klubovi, među kojima i – CSKA iz Moskve. Armejci su letos doveli iz Srbije Sašu Zdjelara i Milana Gajića, a kako sve teže uspevaju da kupe igrače iz Zapadne Evrope, naše tržište im je postalo mnogo primamljivije nego pre.

Izabrane vesti

Ruski mediji pišu da CSKA prati Terzićeve partije u Partizanu, a da interesovanja sa istoka ima, potvrdio je i Veselin Mutavdžić, agent fudbalera crno-belih.

„Nikola Terzić je pokazao da je jedan od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji, tako da nisam iznenađen što se za njega interesuju veliki klubovi kao što je CSKA. Meni se sviđa ta opcija, kao i igraču“, rekao je Mutavdžić za ruske medije.

On je najavio da će sve opcije razmatrati na kraju polusezone.

Nikola je svoj potencijal pokazao kako u dresu Partizana, tako i mlade reprezentacije Srbije. Bilo je i ranije interesovanja za njega iz Rusije. Sačekaćemo da se završi polusezona, pa ćemo onda razgovarati sa ljudima iz kluba o njegovoj budućnosti“, ispričao je Mutavdžić.

Mnogo više je Terzić igrao prošle sezone kod trenera Stanojevića, skupio je čak 35 nastupa na svim frontovima i postigao šest golova uz dve asistencije.


tagovi

Nikola TerzićFK PartizanCSKA MoskvaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara