Komentari na vest

Motika je došao nadobudan iz Nemačke, neka se zapita kako mu se razvija karijera

G

Gost83

pre preko 1 godinu

On je placen 2.5mil€. Ali...nigde nema stavke iz ugovora sa Bayernom, gde je Zvezda duzna da svakog prvog juna, pocev od 2023god, uplati po 500 000€, sve do 2027god. Sto znaci jos 2.5 su duzni i onda to izadje na okruglo 5mil€. A plus postoji klauzula gde ga Bayern ima u svakom trenutku pravo otkupiti za 10 miliona plus naravno pravo preče kupovine. Tako da je ovo po meni jaaakoo los posao, kao da su dovodili Halanda licno. Pozdrav!
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Ti si imao uvid u ugovor? To što je na novom FM-u ne znači da je tačno. Kako se palite na te virtualne gluposti poput mendžera i transfermarkt i prihvatate kao apsolutno tačno. Za FM podatke šalju volonteri iz svih država koji nemaju apsolutno nikakav pristup ugovorima i tačnim ciframam pogotovo ne u Srbiji, a transfermarkt uređuje svako koje registrovan kao Vikipediju.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

100% postoji nešto sto mi ne znamo. Potpuno je nelogično da se ne forsira igrač koji je potencijal, još uvijek mlad i puno plaćen za naše uslove. Čudno mi je da ga bar nisu prebacili u grafičar ili bacili na posudbu u bilo koji klub u masem prvenstvu pa makar i u drugu ili trecu njemacku ligu.. On ie došao kao igrač bez iskustva u seniorskom takmicenju. Ona regionalna liga je slabija od naše druge lige, tako da se ne može reci da je došao sa nekim seniorskim iskustvom.
G

Gost089

pre preko 1 godinu

Dodji u Partizan posta ce Igracina od tebe Nemanja Motika.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

IVKOVIĆ MARKO 1989 - 2014. JUČE JE BILO 8 GODINA... POČIVAJ U MIRU 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
D

Delija33

pre preko 1 godinu

Meni je bas zao motike..mogao je prosle sezone u majnc gde bi Jupiter par minuta po utakmicu a sad bi verovatno bio i standardan Nego je problem sto nije hteo na pozajmicu (ili mozda prozentig poste) u radnicki iz nisa jer su doveli mitrovica i bukarija a samo lucic otisao A za ohija cu samo reci da je dosao dzabe i da je terza naredio da ga ne pusta jer planira da zaradi na njemu kad mu vec nije dao procente
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Cika Dzaja i Terza rade za procente. Dzaja rasprodao za sitne pare generaciju ,91 sad se to nastavlja. Mi smo jedini klub na svetu koji prodaje za dz ono sto stvori pa na takvima recimo na Ilicu menadzeri a Terza procente trpaju u dzep. Ono sto nigde ljudi iz kombinacija ne mogu da prodaju utrape Zvezdi. Krug se zatvara parama a klub tone. Motika za ovih godinu dana da je igrao igracina za Kangu koji je bog. Neintelegentan spor igrac u svakom pogledu sa ogromnim primanjima i naravno tal.
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Covek koje je doveo OFK do Bankrota i kojeg ganjao Interpol i kome se sudi zbog Korupcije se nasao da predava Studentima Ekonomije?E Srbijo moja dotakla si dno
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Ali kako moze Momak koji je placen 2,5 a ne 1,5(gde je nestao Milion Madjio :)?) od Omladinaca Bajerna iz Minhena za prvi Tim da bude najbolji Igrac Zvezdinih Omladinaca?Pa on niti je ponikao u Zvezdi niti je pre Transfera ikad igrao u Omladincima Zvezde,on nije Omladinac nego jos jedan skup Promasaj Zvezde.Ali dog je Delija i IQ Zvezdinih Navijaca,do tada ce ovi samoprozvani Doktori objasnjavati raznim Navijacima da je Casa Polupuna a ne ustvari vec odavno presusila!
f

fddf

pre preko 1 godinu

koliko god mi bio antipatican i koliko god sam bio protiv njega on uzima za sebe ali vuce klub, i zna na koji nacin i da zaradi za sebe ali i da podigne klub. e sad dal je to moralno i ispravno i dal steti klubu istina je i to. Ali za razliku od Bata Djore i Kosanovica koji samo imaju jezik ovaj shvata i pre nekih sa zapada moderne tendenicje. Istina je ovo i jedan je od retkih koji se bori za TV prava i ligu da vise placa, da nema emocija i da nasa deca ne mogu da odgovore fizicki i ostalo jacim ekipama, samo su Afrikanci uspeli Monaku i to je istina. POceo je za Terzinjo da prica istinu i realan je u mnogim stvarima koje ne zelimo da cujemo. Mora ovakav covek da bude u CZ ili savezu, secamo se sta je Mamic uradio sa Dinamom a svi znaju da je daleko od moralnog. Mamic je trebao da preuzme TSC i kako god bilo treba da mu neki klub dozvolimo nas da preuzme da vidimo kako ce se snaci, a i da se ubaci jos jedna ajkula u ovu barustinu da bude sto vise predatora da se neki ne opustaju ovde sto su na vrhu lance ishrane.

Sakur

pre preko 1 godinu

A sta bi taj tvoj terzinjo odradio da gazda ne pumpa ogromne pare u klub,ovi ladnoi u tripu da ih je terza izvukao
d

da prohoda

pre preko 1 godinu

Svaki, ali baš svaki dan šaljem neki sms za lečenje dece. Hajde tih 2.5 milj. (EVRA!!!!!) Da ulažemo u lečenju dece a ne da se vi svi zezate sa nekim transferima i šutanjem lopte!
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Nije čudo što smo kao narod dotakli dno kada ovakvi likovi gostuju na Ekonomskom fakultetu!
c

cccc

pre preko 1 godinu

Ja sam vec pisao o ovome i još jednom želim da ponovim. Iako Zvezdu volim naj više posle moje familije nikada nebi dozvolio svom sinu da tamo dodje I trenira kao mlad jer mu je propast zagarantovana. Da bi ti dali kakvu takvu šansu moraš I'm uzeti debele pare za ugovor I doći kao formiran igrač.
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Ostavite decka na miru realno pravu sansu nije ni dobijo
I

Ivan2

pre preko 1 godinu

"Dobijo"... Au brate, mozda ce dobiJti....
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Ovaj Motika malo lici na Tristana Vukcevica.
G

Gost a domaci

pre preko 1 godinu

Samo klempavog 😀
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Teško da bi i jedan klub na svetu preživeo ovoliko promašaja, a opet koji su srazmerno dobro plaćeni, što kroz transfer, bonus, provizije, plate. Bolje da ne računamo koliko igrača "nije ispunilo očekivanja" i koji su otišli raskidom ugovora ili za neku simboliku, oprost dugova itd za ovih 6 godina. Koji je zadnji dobar izlazni transfer? Radonjić, gde je ostalo tek 60% od transfera, prodali decu Joveljića i Lazetića, Terzića, braću Iliće, sve ostalo je otišlo sa debelim minusom. Koji klub može da preživi 30 promašenih transfera, a skupih za trenutni budžet? Mančester neće propasti zbog 3 loša transfera, jer će dobiti novac od TV prava, lige, prodaće milion dresova po svetu, Zvezda to nema, a krčmimo pare kao da smo Saudijci.
G

Godt097

pre preko 1 godinu

Motika nadobudan, Kulibali bolji od Ohija, ali se nije snašao, Ohi nije igrao zadnjih 9utakmica.Falko,Rišairo,Dioni,Pićini,isto se nisu snašli ali su odlični igrači. Pa i Real, Barsa i Siti promaše pa šta sad, ko radi taj i greši. Ali ekonomski ekspert tako da greši nije normalno. Šta će reći ovi sa Alfa univerziteta,gde studenti proučavaju doktorove ekonomske bravure.
B

Brate

pre preko 1 godinu

Komentar izuva. Ubiva na mrtvo.
S

SB

pre preko 1 godinu

Izgleda da se i motici sprema "svilen gajtan"
G

Gostrrr

pre preko 1 godinu

Kako 1,5 m kad se zna da je 2,5 m, a i to pise zvanicno
G

Gosten

pre preko 1 godinu

A gde pise zvanicno? Nemoj mi molim te reci transfermarkt i ostale gluposti
L

Logitech

pre preko 1 godinu

Tako sto kod Terzana 3+3 nije 6 nego 9. Toliko o njegovom zvanju diplomiranog ekonomiste. Dovode igrace kao na traci, placaju obestecenja, daju visoke plate, kad dovedu free agenta onda plate proviziju za angazman igraca, i opet nekako smanjuju dug konstantno.
M

MMXXII

pre preko 1 godinu

Ovo sa Maguireom vec prelazi svaku dozu pristojnosti. U sezoni 2017 bio je proglasen za najboljeg igraca Leicestera. Toga je preporucili MUN-u za veliku lovu. Tu je napravio gresku jer je dosao u tim koji je tada, ai sada lutao. Izgubio je samopouzdanje, pravio greske, ali ko ih ne pravi. Mi obican narod ga ismevamo pa i hajde, ali direktor CZ izjavljuje da ne bi doveo H. Maguirea u svoj klub. To je stvarno previse i za one s jakim stomakom. Zvezdini centarhalfovi su svi redom za dve klase bolji od njega. Jedino to mogu zakljuciti. Bravo Terzinjo, legendo i vrsni poznavaoce fudbala.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Ne zna da igra.
G

Gost335577

pre preko 1 godinu

Samo se pitam sta ce biti sa klubom kada odu terza i mrkela?!
l

lopta je okrugla

pre preko 1 godinu

ako dođe netko tko razumije fudbal više od njih, procvetat će, ako ne, onda će da bude sve isto, samo manje promašenih transfera
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Vladanu Milojeviću da se javiš bar jednom godišnje,možda 9. marta na rođendan i zahvališ se što si bio u prilici da se sa Mrkom igraš menadžera. Tvoju demagogiju dalje ne bih komentarisao.
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Prezivece Zvezda i bez tih 1,5 mil???Jel relno sta ovaj prica?? Kao da je soma i po u pitanju
P

Piolista

pre preko 1 godinu

Na aerodromu sedi sam odvojen od igrača... Toliko o svemu, kraj priče.
R

Rosso

pre preko 1 godinu

Klasican Srpski direktor, “para nema”, “krajcujem menadzere”, “to mnogo kosta” itd.. Poslovanje na stetu svih osim njega. Cirkuzant, a vazno da deca voze nove dzipove…samo kombinacije i muljanje ccc… Zvezda ide u propast teski…
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Кад га нема, хејтери питају где је. Кад је ту, онда им смета. Помиње се дуг, а дуг је већи у Партизану, па титулу нису видели ни на слици. Кукају за Европу, а Звезда донела Србији директан пласман у Лигу шампиона. Неки се жале на дерби, где Партизан има чак једну победу. Да се не заборави, Звезда у време Толета има 3 победе у дербију. Ако Партизан победи 2 пролећна дербија, изједначиће учинак Звезде у доба праведних титОла.
P

Pfc forewer

pre preko 1 godinu

Ti nisi bratina ne zna se šta si kakve si nebuloze napisao ne znaš sam šta si lupao.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Penzioneri, ja vam ne bih bio u kozi nikako! Poskupelo mleko, poskupela struja, crvena zvezda najavljuje pojacanja :D ajoj
p

prti

pre preko 1 godinu

Pa to sto je vec poskupela to je zbog Zelimira i ekipe... Tada nisi plakao sto skace mleko, hleb, gorivo...
@

@kalčop...

pre preko 1 godinu

Nisi kukao, kad vam država plaća licence, a FSS dugove za igrače. Ako si zaboravio Zvezda je izbačena iz evrope zbog te iste licence, i onda je tvoj klub igrao kvalifikacije za LŠ, što Zvezdi država nije tad platila. Kk neću ni da spominjem, svi smo juče sve čuli.
c

cr24

pre preko 1 godinu

I kako je sad motika iz zvezdine omladinske škole?
L

Lokki

pre preko 1 godinu

Pa čovek je mađija. Gledaš i ne veruješ svojim očima.
A

Andjusov fan

pre preko 1 godinu

Pitam se kako ga nije sramota kad prica ovo.. zna se ciji je decko menadzer... Menadzer je onaj koji sa DR. ima tal u svakom transferu gde ucestvuje taj menadzer, Uglavnom prepumpan transfer da bi se sto vise izvuklo za razne komisije i bonuse i rendz rovere
I

Immobile

pre preko 1 godinu

Kako Terziću prebacuješ sve na druge te treneri te Mrkela... A kada se napravi uspeh,ne mogu da te skinu sa ekrana kao da si čudotvorac. Ohi je oteran pod tvojom direktivom jer nije hteo da sudeluje u vašim kombinacijama,vraćanja plate... Naravno da je Vladan Milojević najzaslužniji za ceo ovaj period. Kakav je on tim imao da sa njim od prvog kola kvalifikacia za LE dođe do momenta da prezimi u istom takmičenju,onda uz malu korekciju ušao LŠ i pritom izbacio jedan Salcburg,pogledajte gde je taj Salcburg i kako izgleda. I onda opet ponovio sve to samo od drugog kola. Nikakav Mrkela kao što ti pričaš nije izneo nikakav teret, ja bih sa ovakvom Zvezdom bio 10 puta prvak. Teret je izneo Vladan Milojević kada je od otpisanih igrača koji su oporavljali karijere stvorio tim. I jel malo to što ti država daje? Ti porediš Zvezdu sa Monakom koji je privatno vlasništvo. Prisvojio si i Crvenu zvezdu i državni novac koji dobijaš i još ti je malo,a na sve to postoje enormni prihodi od Uefinih takmičenja gde je Zvezda bila relativno uspešna u proteklih par godina. Jadan ovaj klub što je doživeo da ga vodi doktor Arizona,lice s poternice...
a

ahahaha

pre preko 1 godinu

Ima 2.5 milion razloga da se pita:)
P

Pravi jole

pre preko 1 godinu

Pazite deo gde kaze "Rekao je Terzić da mnogo očekuje od Marka Marina. „On je Nemac u glavi. Odmah me pitao koliki mu je budžet za prelazni rok. Rekao sam mu „para nema“. Verujem da će on skauting podići na viši nivo" Pa kako ce nesto da napreduje bez para majke ti? Nego daj da te pitamo koja kola vozis, koliko kostaju kao i kuca u kojoj zivis, kolika je tvoja plata i kako si sa tom platom priustio kola i kucu?

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Ali ti ne mozes da racunas na penzionere kao sto moze crvena zvezda!

Bojank91

pre preko 1 godinu

Milojevicevu sliku da okacis na zid u kancelariji. Da njega nije bilo da od drugoligasa izvuce LS ne bi ti imao ni za carape danas
G

Gost335577

pre preko 1 godinu

Ima on vec neciju sliku sto ce mu Miloje
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

U paralelnom univerzumu kreiranom da zamajava javnost Zvezda je ostvarila prihod od 100 miliona evra dok je u realnosti činjenica da "para nema". Sličnu namenu su imali naslovi o angažovanju Kasijere, Estupinjana da bi ih zamenila dva nespremna igrača Pešić i Kulibali. Pravo pitanje je što su dva igrača koja su bila u sistemu (Ohi i Pavkov) zamenjena dvojicom napadača koji em nemaju kvalitet em su došli nespremni. Pitanje je i kako je moguće da jedan ozbiljan klub angažuje igrače bez ozbiljnih medicinski pregleda i testova. Legendarna priča da su prilikom testa na traci svi bili svesni da Eli Babalj nema veza sa profi fudbalom i tražili da se ne angažuje ali je ipak bilo drugačije. I koliko je takvih kao Babalj još bilo? Šest godina Evrope i nema novca, kako to? Gde je knjigovodstveno i operatvno novac ispario? Motika je još jedno zamajavanje javnosti koje je poslužilo za priču kako Zvezda kupuje igrače od Bajerna. Verovatno je bio projektovan za brzu prodaju, na osnovu 10 do 15 minuta koje je trebalo da dobija u domaćem prvenstvu. Međutim, ispostavilo se da ne pravi razliku ni u omladincima. Inače, Zvezdin koncept sa mladim igračima je ekspresna prodaja. Što će se već u januaru recimo desiti sa Erakovićem i Mitrovićem ukoliko bude dobrih ponuda. Samo pitanje je šta Zvezda dobija prodajom tako mladih igrača i produžavanjem ugovora sa Kangom, Gobeljićem, Rodićem i sličnima kojima je odavno furbalski vek upotrebe istekao. I da se razumemo u Zvezdi su igrali mnogo veći majstori od Kange pa nije Zvezda propadala nakon njihovog odlaska. Zvezda nema ozbiljnu strategiju. Osim opravdanja, prebacivanja krivice na druge, pozivanja na neki raniji period, zamajavanja javnosti raznim izmišljenim pričama. Ovo je još jedna prazna priča koja zaobilazi suštinu. Da se ovih šest godina radilo pogrešno i da je propuštena velika prilika.
K

Kon

pre preko 1 godinu

Silver surfer@Stvarno jedan tačan i istinit komentar. Samo bih dodao da nigde u svetu nema da ljudi koji vode naše najveće klubove troše milione evra, bahate se, bogate bez bilo kakve kontrole, odgovornosti, to u svetu nema.
p

polovicno

pre preko 1 godinu

Sa vecim delot teksta se slazem. Medjutim, Zvezdu treba pohvaliti da zapravo klub napokon ima plan, napravljena skauting sluzba (ranije nije postojala), sredjeni pomocni tereni i investiranje u omladinsku skolu (mnogo vise nego ranije i prestignut Partizan koji je bio miljama daleko), konstantno igranje Evrope i borba za procente, smanjena prodaja kljucnih igraca (ranije su svi prodavani nakon prve milionske ponude)...
G

Gost a domaci

pre preko 1 godinu

@polovicno Druze ni nema ponuda. Ni za jednog igraca veruj mi. Letos su se ukupno 4 ekipe SAMO RASPITIVALE za Eraka i Ivanica.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Tako je madjijo!Sta je za tebe 1,5 miliona!!!
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

da haha ovde 1,5 onde 3 vamo 2 miliona i prezivese ljudi samo tako da se pitas kako ....niko ne zna . I onda izvuces iz sesira novi milion ..to ni Koperfild ne moze

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Naravno da nije nista Arauho kada placaju penzioneri!
r

realan 2

pre preko 1 godinu

sudjenje? palata pravde? nista?
m

masar

pre preko 1 godinu

Omasio skretanje, pa zavrsio ispred picin parka… pa rece kad je vec tu da svrati do ekomskog…
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Terza kaže za nekog da je nadobudan hahahaha.
K

Kosan i Bata Djora

pre preko 1 godinu

Krstiš ti od menadžera samo to ne pričaš .Nema para Marine a on doveo 14 novih za klikere.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Razumem ja promasaje, ajde nekad probas pa promasis. Evo ajde naprimer da progutamo Kanjasa i Tomanea (prvi ima zavidan CV, koliko god da je bio u godinama, drugi je davao golove u Portugaliji), ajde eto da kazes promasilo se. Ali s druge strane evo primera radi imas Kulibalija, to se odma vidi da nije fudbaler, da nema nista sto nama treba, ali apsolutno bas nista. Onda evo primera radi uzmem Van la Paru, covek vidi se na prvu odma da nema pojma. Srnic je otisao jer valjda nije bio dovoljno dobar, cim nismo hteli da ga zadrzimo, sad ga vracamo. Neke stvari mogu da se razumeju, ali mnoge (vecina) ne mogu.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

sta ne razumes ? imas Ivanica i Katajia koji ti vuku i drze tim .Na osnovu takvih dovlacis jos 5,6 nepotrebnih godisnje kroz koje provlacis pare od procenata sa menadzerima. Dobijas kes , nema dokaza i sibaj u nove pobede
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Kanjas je za naše livade bio igračina. To što mu Song pobegao u LŠ je problem? Nema igrače premijer lige kojem Song nije pobegao. Gobeljiću pobegnu igrači Surdilice pa je i dalje tu.
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

Kada ode Terzic videcemo koliku stetu je napravio.Naravno da sam predsednik drzave oduzeo bi mu sve sto je uzeo i vratio Zvezdi.Ako pobegne lepo bi oduzeo imovinu,a ako to nije dovoljno od njegove imovine onda bi oduzeo i imovinu njegovoj celoj porodici i sve vratio Zvezdi.Tako i za ove iz Partizana.Dosta lopovluka u Zvezdi i Partizana.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

sve si u pravu al to se nikad otkriti nece jer bi bilo mrtvih i 1000 godina robije. Ne krade on sam ,ima tu mnogo njih umesanih al da su ojadili klub jesu.Vidis kako polako nabacuje kako se bog zna trosi,kako nema para ( sto me stvarno iznenadilo da priznaje) ali definitivno kad ode bice pitanje gde su i sta bi sa parama ?
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

@Mita i Trta Ja bi im sve uzeo pa neka budu prosjaci.Kada znaju da ojade klubove mogu i da vrate sve sto su pokrali.To vazi za sve ne samo za Zvezdu i Partizan. Nama treba jedna suspenzija od 5 godina pa da se srede klubovi kako treba da izgledaju i to bez ekipe mutnije od Dunava.
P

Pasijans

pre preko 1 godinu

Evo Terza javno priznaje da Stankovic nije htio Ohija ni na treninzima, ali ne objasnjava zasto. Opet kazem, ma kakav Ohi bio igrac, nije zasluzio da se tako ponesu prema njemu, jer je sa svoje strane ispao profesionalac - nije se bunio niti je rekao kakvu losu rijec kada je napustio tim. A da je stvarno toliko los da ni na treninzima nije pozeljan je u najmanju ruku apsurdno.
@

@pasijans

pre preko 1 godinu

Izgleda, da je ona priča istinita, Da su se potukli na treningu.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Хахаха! Овај човек ме увек насмеје! Духовит је, а и лаже као минхаузен! Реко Марину пара нема, а Марин довео 14 људи! Па ко плача те људе, ако пара нема?
m

mazanje ociju

pre preko 1 godinu

vidi sve ovo su price iz nepricave ...on konstantno nabacuje kako se bog zna placaju igraci mnogo da bi se pokrio kad ga pitaju jedan dan gde su pare ? Poznata je prica sa Degenekom da mu klub duguje silne pare ali to se taji. Ni jedan od tih igraca ne dobije tu cifru u potpunosti. Kolko puta smo citali ,oprastanje dugova i slicno ? Domaci igraci ne smeju ni da se pobune , njima se salje pajser ekipa na vrata. Borjan bio maltretiran od strane navijaca ...sve se to precutkuje a ceo Beograd zna.Sa druge strane ti igraci dobiju i vise nego zasluzuju , primer Bakajoka,Kulibalija, Risaria , Spridona, Falka ,itd,itd koji su za ni sest meseci uzeli kintu gde nigde drugde nebi .Naravno uzeli su jel je neko imao procenat ...ko li je majku mu ??
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Posebno se osvrnuo na status Ohija. "Imali smo veća očekivanja od njega. Trener Dejan Stanković mu nije dao minut na devet zvaničnih utakmica u ovoj sezoni. Nekako mi je nagovestio da ne želi da ga vidi ni na treninzima Ček ček... Imali ste veća očekivanja a čovek dao 15 golova za polusezonu .. Na 9 utakmica nije dobio ni minut.. Pa kakva očekivanja od nekoga ko ne igra??!!!!
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

"menadzeri mnogo zaradjuju " haha pa normalno kad diluju sa tom vazurom i slicnima ." I ja ih mnogo krajcujem "...u to ne sumnjamo ,zato i rade sa tobom
D

Dr mr ekonomski

pre preko 1 godinu

Mogli smo mnogo bolje sa pojačanjima, Šerif i Makabi su našli dobre igrače za manje pare. Vi niste sposobni za to, ni ti ni Mrkela. Od prošlosti se ne živi. Kao što ti reče, nema emocija u biznisu. Zato idi, ako nema. Jer si nas zadužio, koliko, to ćemo tek videti. Igraju igrači koji moraju da igraju. Ohija ste oterali zbog sukoba sa Stankovićem. Demagogu jedan. Pričao si da imamo najjači tim od Barija. Da idemo dalje, da Zvezda raste i da je prevazišla neke igrače. Zato Srnića, Gobelju i slične nije. Zvezda je veća i od tebe. Umesto da smo igrali dve LŠ, gde smo sada? Sada opet stagniramo. Pitanje, dokle?!! Dovode se igrači za koje ne treba biti stručnjak da vidiš da nije fudbaler, nego kao da je rekreativac. Ti si se utalio više nego ti menadžeri kojima zakidaš. Ti i tvoj Mrka. Nema para??! Zašto ih nema ? To da objasniš.
K

Kakva demagogija

pre preko 1 godinu

Pre izvesnog vremena, Terzić daje intervju i kaže da Zvezda redovno isplaćuje plate, i da uefa sve to prati. Danas kaže, da ga direktor pita kad će prodati Erakovića, da bi isplatio plate. Zvezda je od LE zaradila 11 miliona eura, mislim da je i više, ali nije bitno neka bude 11.Znači te pare nisu otišle ni u pojačanja, jer su igrači dovedeni pre tih para, ni u plate. Pogledajte izjavu pred početak sezone, nije to bilo davno, pre par meseci. Pravimo najbolji tim u zadnjih 30 god, nećemo polovnjaka, itd. A sad kuknjava nema se para, ja mislim da on ne može da pohvata šta je sve slagao, zato mu se izjave i ne slažu. Najviše me nasmejao, kad je rekao da se ne bi bavio menadžerskim poslom, pa ti si veći menadžer od njih.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Naravno da ce se uvjek naci izgovor za promasaje i da ce se opravdati lose poslovanje u klubu...medjutim ovako osijono i visoko misljenje o sebi i nedostatak samokriticnosti, bez prihvatanja zdravorazumskih primjedbi ce ga vrlo brzo odvesti u jednosmjernu ulicu bez povratka. Jedino dobro sto je rekao je, da se ne zivi od stare slave na kojoj se na zalost vec dve godine ljuljkaju zajedno sa Terzicem i ostatak klubske uprave. Kada to kazem mislim na budzet koji su imali na raspolaganju, a od pobjednicke i potentne ekipe ostao im je gerijatriski centar bez i jednog razigranog i kvalitetnog mladog igraca koji moze da preuzme odgovornost i pokaze da je buducnost Zvezde sigurna i ima perspektivu!!!
l

lopino

pre preko 1 godinu

gori si ti od Djorica...
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Čovek protiv koga se godinama vodi sudski proces za korupciju i da je oštetio klub gostuje na Ekonomskom fakultetu, nikad nama neće biti dobro. Baš pravi primer studenatima su doveli
g

ga

pre preko 1 godinu

Nije problem sto Mrkela ne moze bez para da dovede dobrog igraca. Ne mora ni da ga dovede... Problem je sto svi koje Mrkela dovede (ili 4 od 5 ako ne svi) su teski promasaji i to je vidljivo svakome ko je odgledao vise od jedne fudbalske utakmice.
Z

Ze

pre preko 1 godinu

Da su došli Mesi i Ronaldo u najboljem danima svoje karijere ovi bi ih totalno upropastili.
G

Gost 126 mb

pre preko 1 godinu

“Realnost je da samo naši tamnoputi igrači mogu fizički da odgovore protiv Monaka”, reče Terzić i osta živ! Ovo su rasističke torije! Videli smo kako i koliko su tamnoputi igrači pružili u grupnoj fazi LE! Što se tiće Motike, njemu nije data šansa jer treba forsirati matorog i sporog Bena i nekog Mustafu, koji nema ni jedan atribut modernog fudbalera osim brzine! Zašto Stanković ne može dobiti priliku pored potpuno bezidejnih Kange i Kangve?! To i vrapci na granama znaju da se tamnoputi igrači forsiraju iz lukrativnih razloga, odnosno ugradnji u njihove ugovore! HITNA PRIVATIZACIJA!
G

Goost

pre preko 1 godinu

Sve je to lepo. Još samo da se Srnić i Gobeljić zapitaju to isto. Pa da vidimo ko ima veći kredit. Neko ko ne igra, ili neko ko konstantno igra i greši na teret kluba...
L

LZN

pre preko 1 godinu

Može li mi neko objasniti kako je tiječ o najtalentovanijem igraču omladinskog pogona CZ sa srpskim pasošem,pa ga ta ista CZ kupuje?!Je li to greška u tekstu?
K

Kanga le

pre preko 1 godinu

Igra za omladinski pogon i tamo je najtalentovaniji. Ispod piše da je doveden iz Bayerna
B

Bejliša

pre preko 1 godinu

“…kao što mene zove prijatelj i kaže što je onaj Golovin dobar. Pa naravno da je dobar, Monako ga platio 30 miliona evra” Sramoto jedna Terziću. A koliko su platili izraelci onog najboljeg iz druge francuske? A Šerif Adoa za kog toliko svi grizu? Ni milion. E to je skauting. Lako je reći Mesi je dobar, al je mnogo zajebano naći takvog Mesija u manjin ligama.
j

ju ju ju

pre preko 1 godinu

mene sramota njegove sramote dok citam ovaj tekst
t

takoo jeee

pre preko 1 godinu

Jel moguce koliki je ovaj podlac i mucak...Nabedjuje na druge, na motiku, indirektno na Mrkelu, spomunje veliku besparicu, spominje satro prijatelje i Golovina...Mi smo krivi sto ga podrzavamo...Sad smo klub koji nema sta da trazi protiv Monaka, Trabzona ili onih Madjara...A prica da smo posle Barija najveci i najbolji tim spreman da se plasira bar u polufinale lige evrope...Sa ovom politikom i ovim trenerom u ligi sampiona cemo primiti 35 golova sa jednim postignitim....Sram vas bilo, para nigde i vecito u minusu od 40 miliona a 5 godina evropu igramo...
K

Kanga le

pre preko 1 godinu

Nije zaboravio ni Piksija spomenuti
t

takoo jeee

pre preko 1 godinu

Kanga@ brate u pravu si...Piksija i njega , los je da to nije normalno...Uzeo zvezdu kao da je njegova svojina...Foto svaki dan, reklamiranje zuba i parnih odela...Samo se kezura i smeje nam se u facu...
M

Maksimil

pre preko 1 godinu

Mali beži odavde dok je još vreme. On da ti kaže da si nadobudan...
B

Bg

pre preko 1 godinu

Pa on ga gleda u klubu svaki dan, verovatno ima smisla to sto prica, jer da je obrnuto Motika bi dobio ozbiljniju sansu kod dva trenera.
B

Brato

pre preko 1 godinu

Gde su pare i koliki je ukupan dug Fk Crvena Zvezda? Pet godina evrope i nema se para za plate dok se ne proda Erakovic? Sportski pozdrav za sve koji te podrzavaju.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

E Terza Terza. Da nema Bilda i nemačkih medija možda bi ti i prošla ova šarena laža. Motika je koštao 2.5 miliona! Ne 1.5 nego 2.5! E sad gde je otišao taj 1 milion, Bog će ga znati......
G

Gost78

pre preko 1 godinu

a bold je inace mnogo relevantan
@

@Gost78

pre preko 1 godinu

Terza Istina je relevantniji od Bilda
L

Luja

pre preko 1 godinu

Ti si ga platio dva miliona evra i još se hvalio tim. Posle se čudimo što nam se dug približava stotki. Odlazi iz Zvezde i vodi onog Gargamela.
M

Molim_samo1

pre preko 1 godinu

Ako moze da se zvanicno kaze ima li para ili nema para. Terzic kako mu odgovara... u jednom momentu avioni kamioni, gradi se kupuje se, Zvezda posluje u plusu. Onda u drugom "Pita me Marin koliki je budzet, ja kazem para nema" - moze li jasno i glasno da se izadje i podvuce crta i kaze koliki je dug, koliko je koje godine ulaz i izlaz para. Koliko je novca uzela drzava itd itd. Hocemo u Evropu a ne mozemo da izadjemo pred navijace i de facto iznesemo sve na sto. Dokle god je tako, dzaba bilo koja titula osvojena protiv Lucana, Kolubare Surdulice itd
3

333

pre preko 1 godinu

Ja u celom tekstu ne vidim nista da je rekao za Ohija
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Prebacio je lopticu na Stankovica u fazonu "Deki ga nije hteo". Realno, oterali su ga da bi oslobodili mesto za Pesica.
K

Koliko sam razumeo

pre preko 1 godinu

Nema para za Marina i nema para za plate. Koliko vidim na proleće bez Eraka i Dragovića. Znači u LŠ sa novim štoperima.
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

tebra mundijal je, ne troluj sa ovim pricama, nikog ne zanimas. Do sledece utakmice 3 meseca. Pritom si zavrsio se Evropom
G

GostBojan

pre preko 1 godinu

Citam tekst i na pola odustanem,covek na ekonomskom fakultetu kaze studentima da treba da imate vece prihode od rashoda hahahahah
N

NoName1

pre preko 1 godinu

A šta treba da im kaže? Da treba da ima veće rashode od prihoda.
@

@noname

pre preko 1 godinu

To da prihod treba da bude veci od rashoda zna i dete koje je jos u predskolskom
G

Gost1122

pre preko 1 godinu

Za Lewu ne znam, možda je trebao da dođe u paketu sa Bronowickim, ali znam da smo sigurno otkačili Palaciosa iz Hondurasa rekavši da nema pojma a on posle bio dobar Totenhemu:)
G

Gostjdjeei

pre preko 1 godinu

nismo ga oladili nego nismo imali para trazio milion
И

И

pre preko 1 godinu

Дакле, да резонујемо - све је савршено. Нешто ми је познат такав начин обраћања..