Možda Klop neće morati da kupuje? Liverpul lako do druge pobede, Kent se ozbiljno nameće

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.19. | 18:21

Prvak Evrope diže formu na pripremama

Posle lagane pobede nad Tranmerom od 6:0, Liverpul je zabeležio laku pobedu i u drugom meču na letnjim pripremama. Prvak Evrope je danas u Bredfordu slavio sa 3:1 protiv Bredfrod Sitija i napravio dobru uvertiru za znatno teži meč sa Borusijom  Dortmund za šest dana.

Prvo ime Redsa u pobedi nad Bredfordom je bio Džejms Milner koji je dao dva gola, ali se Jirgenu Klopu ozbiljno nameću i maldići Rajan Bruster i Rajan Kent. Bruster je nedavno protiv Tranmera postigao dva gola, a i danas se jednom upisao u list strelaca. Međutim, ubeljivo najbolji utisak je ostavio krilni napadač Rajan Kent (22). Momak koji je prethodnih godina slat na pozajmice u Koventri, Barnsli, Frajburg, Bristol Siti i glazgov Rendžerse je izgleda žestoko motivisan da se izbori za mesto kod Klopa.

Izabrane vesti

Kent je imao zasluge kod oba gola Milnera. Kod prvog mu je dodao loptu na šut koji je Von glavom skrenuo u mrežu, a kod drugog je iznudio penal koji je Milner pretvorio u 2:0. Učestvovao je u akciji i kod trećeg gola. Istrčao je kontru, zalomio čuvara i sevirao loptu na šut Okslejd Čembečlernu koji je izblokiran, ali je natrčao Bruster i otpadak pretvorio u gol.

Ceo meč je Kent odograo dobro i pravio razlilku na terenu. Sjajno je iskoristio odsustvo Manea, Salaha i šačirija, a u narednim mečevima protiv ozbiljnijih rivala poput Borusije Dortmund, Sevilje i Sporting Lisabona bi trebalo da pokaže da li je materijal za prvi tim i da učini uslugu klubu koji traga na tržišti za pojačanjem na krilnoj poziciji.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara