Komentari na vest

Može da se raspravlja o igri pod Milojevićem, ali ne može o gol razlici 20:0

B

Bobankg

pre 13 dana

SIGURNO POZADI DOK NE BUDE PENAL ZA NAS..U SUSTINI TO JE NASA TAKTIKA
N

NikadaVise

pre 14 dana

Nikad više marakane nece biti puna,a navijanje sem koreografije početne nece biti kao pre 30,40,50 godina. Sve je izveštavanje i bez strasti jos sa budućim generacijama koje ne znaju da potrce,vecina ni fizičko ne radi i teretana djilkosima izumrece glad za loptom i navijanje. Jos je sad stadion duplo manji u odnosu na 108 000 gledalaca protiv ferencvarosa pre 50g i jos 200 utakmica proseka gledalaca od 80 000 i 90 000 ljudi.
D

Dragooo

pre 14 dana

Bitan je na kraju rezultat. A igra ne moze biti bolja zato sto ekipe koje igraju protiv Crvene zvezde se nabiju u svojih 16 metara i nemaju zelju za igrom. Onda djeluje dosadno. E kad i protivnik hoce da igra onda je igra zanimljiva i sadrzajna..znaci za sve je potrebno dvoje. Pa da je ostao Bahar ladno bi izgubili u Pazaru i sl utakmice... strepis ko ce nam uvaliti gol.
G

Gorostasa.Pcela

pre 14 dana

Ljustim FLASU vinjaka u kafani posti 200 km od Beograda i pisemo na internetu kako Dejan Stanković koristi kokain. Pametan sam kao pčelica.
1

121210

pre 14 dana

Miloje i Radonja i Bog da nas vidi, ništa lepota, samo krv, suze i znoj. I rezultat. Pravili su rezultate kad budžeti nisu bili neki. Sad je Miloje dobio i dobar budžet, jedva čekam da ga vidim u Evropi, zaslužio je to i Radonja. Čoviću, spuštaj ego!
d

duvajte samo

pre 14 dana

Samo vi novinari duvajte. Dok ne dođe otrežnjenje tipa Čukarički. Zvezda nema ni odbranu ni sredinu ni napad. Tri igrača koja Ama baš ništa ti u ne pomažu su krilo Bukari, Hvang koji od 20 pasova pogodi pola metra od svog igrača 2 puta a tu je i Ivanić koji od povrede je totalno limitiran igrač.
G

Gorostas

pre 14 dana

Pa bilo je Zvezda Čukaricki 3:0 ?! Da li ti je dobro?
T

Teeeja

pre 14 dana

Izmedju Bahara i Miloja ja biram tekme bez stresa da li cemo od Pazara da primimo gol na Marakani za 2:2. E,a ono gde sam i sam gresio,a sta sam video kao veliki uspeh Izraelca su pripremne tekme,gde smo kao otkinuli.Jesmo,ali Fiorentinu koja je dosla na trening utakmicu,totalno bez priprema, a ako pogledate turnir koji smo uzeli,mogli ste da vidite da su svi imali opsadu naseg gola,samo nas je malo pogledala sreca i dala laznu sliku da smo dominantni. Utakmice LŠ,tj utakmica koju smo morali da dobijemo je sa Y.Boys em, a tu smo pokazali totalnu nemoć. To se Miloju ne bi oprostilo ni sa onom ekipom tako da ne prastam ni Baharu, plus totalna rastimovanost,plus 12 razlicitih formacija i 46 promena u timu…I onda kazu “pustio je mlade”.Nije on pustio mlade,on je pustio sve…Samo sam cekao da vidim i Vujadina u prvih 11 ili Mirku na krilu. Ekipa se gradi i raste kad pobedjuje i tu raste samopouzdanje koje uz stadion i atmosferu moze da donese i donelo je magiju protiv Liverpula. Tako da Milijevicu samo napres, jedva cekam Evropsku tekmu!
s

sashki85

pre 14 dana

na turniru zvezdin gol bio opsednut protivnikom? koji si ti turnir gledao prijatelju? zvezda vecinu utakmice provela na protivničkoj strani terena
z

zarkovac78

pre 14 dana

kraso je prejak igrač inteligentan jako dobar na lopti, ne znam dal bi bio bolji špic u paru sa nekim, ili da je neko krilo. dečko ima lukave i dobre poteze koji hvale na domaćim terenima
Y

Yaya T

pre 14 dana

Ok, ima inteligentan pas i pregled igre. Dobar je tehnicar ali ne moz da potrchi...Ono u Manchesteru je bilo bruka, udjes na teren i ne trudis se protiv Sampiona Evrope! Pa o cemu si sanjao kao klinac, da dajes gol Javoru?
c

cv

pre 14 dana

nemojte da kukate kada nas u evropi budu punili sa 5:0 u LS
R

Realno istina

pre 14 dana

Nemoj da brines. Doci ce dan kada ce nasa pozicija u LS biti kao sto je u LE(racunamo da smo u le konkurentni).
G

GABI GO

pre 14 dana

MI NEMAM KULTURU DA IDEMO NA TELME PORODICNO .NAS NAROD BIRA STA ĆE DA GLEDA KOJU TEKMU.CIM DOLAZI MILAN BARSA JUVE SITI LAICING PSZ STADIONI SU PUNI.ZATO STO SI DOSLI DA VIDE IGRACE TIH TIMOVA .TOE NAS PROBLEM .zIivim i Grazu preko puta stadiona Sturma.svaka tekma gorovo receno pun stadion. Nema razlike da li dolazi 1 salzburg. .rapit Itd ili ti zadnji tim na tabeli. .OCU KAZEM STVAR JE KULTURE IDENJA NA STADION .ovde dosta porodicno idu na utakmice .
B

Branko t

pre 14 dana

Igraju li igraci Zvezde protiv Milana ili radnickog jednako? Kakve su to utakmice kad daju 2 gola za 15 minuta i posle trckaraju okolo. A ako ne daju rano golove bice neki penal. Kakvo je to prvenstvo u kojem jedan (ili dva) klub(a) kupuje najbolje igrace prvenstva i onda ostali timovi treba da igraj7 protiv tako sastavljene Zvezde (ili partizana). Kolike su plate kod tebe, a koliko u Srbiji? Sta nudi fudbal u srbiji? Pas u prostor, dobar dribling, gol iz slobodnog udarca?
G

GeOs

pre 14 dana

@Branko t Nije poenta to sto pises. Kad podrzavas klub, podrzavas ga bez obzira koji je nivo i koji je kvalitet fudbala u pitanju. Ljudi u Engleskoj pune stadio e konferencije (5 liga)... hoces da kazes kako je tamo vrhunski kvalitet. E tamo mozes da vidis to o cemu ti covek prica, porodicu na stadionu, lokal patritizam... E tu kulturu nemamo i necemo je imati nikad. Kad se desi da Radnicki ima vise svojih navijaca na SVOM terenu tada mozemo da pricamo o kvalitetu. Do tada, podeljeno drustvo, Zvezda, Partuzan, mrznja i samo na Evro utakmice... stadion se popuni...
N

NDCZ

pre 14 dana

Milojević Vladan, jedan je Milojević Vladan!!!
U

Uzasssss

pre 14 dana

Lucani u 2.ligu!!!
Z

ZJ74

pre 14 dana

Za nasu ligu smo dobri ali za LS sigurno bez 5,6 komada ne bi prosli protiv Sitija i Lajpciga sa ovom igrom,trebalo je imati strpljenja sa Baharom i uz pojačanja u odbrani bila bi to dobra ekipa u Evropi.
A

AlexAlex

pre 14 dana

Bahar koji je primao u domacoj ligi u proseku 2-3 gola po mecu, a Miloje prima svake prestupne godine, ti tvrdis da bi Miloje vise primao od Bahara u Evropi. Po kojoj logici ako smem da pitam?
L

Lokki

pre 14 dana

Meni je uživo uvek bilo lepo gledati Zvezdu pod Milojem. Tačni pasovi, zna se gde ko stoji, velika borbenost. Pričam pre svega o utakmicama evropskih kvalifikacija. Kome je dobar Bahar neka ide u cirkus, pa neka uživa.
P

Pedja108

pre 14 dana

Ovi sto pricaju o hibridnom ratu, upravo je ovaj clanak. Zvezda pobedjuje, nekad igra bolje, nekad slabije i mi citamo kako eto igra nije bas najbolja, te je dosadna itd. Za to vreme koju god Partizan da pobedi, odlicno zalaganje, rutinska pobeda, fenomenalni preokreti, ekipa ima karakter. Upravo Zvezda sa Milojevicem ima karakter. Jedina ekipa koja je i LS i LE uspela da dodje od prvog kola kvalifikacija, sto nije do sada nikome drugom uspelo. Bez obzira na neke visoke poraze, pobedio se Liverpul, osvajac LS, sto nikome drugom nije uspelo. Drugi put Olimpijakos. Salcburg je eliminisan kao polufinalista LE. I nije nikad Zvezda gubila od danskih ili nekih drugih juniora katastrofalno.
z

zaks

pre 14 dana

Zvezda , kao klub sa bogatom istorijom i najveći klub u regionu, treba , na svakoj utakmici našeg prvenstva da ima između 30000 i 50000 navijača i dok god to ne bude ne treba očekivati neke posebne rezultate.
G

Gost1234

pre 14 dana

Bravo za komentar!!!!!!!! Svi bi samo da kritikuju, a tesko im da odu do stasdiona i daju par stotina dinara za kartu……….. To je kao da kritikujete pozorisne predstave, a nikad u pozoristu niste bili. Izgubili smo kriterijume i kulturu radjenja bilo cega, pa tako i odlaska na utakmice….
Y

YayaT

pre 14 dana

Sine, moz ti da ocekujes i sto hiljada a da nemas moderan stadion i ponudu u stadionu...Jesi spreman da platis 20 evra za domacu ligu? Sumnjam.u Evropi je stadion uvek pun. Prvo novi stadioni, nova liga. novi sponzori lige pa onda privuci navijace
У

Улт

pre 14 dana

@yayaT шта још нећете измислити као изговор, само да не дођете...кад прочитам овакве изјаве, драго ми буде што нас има колико нас има.

Bojank91

pre 14 dana

Igra je za sad baš onakva kakva treba da bude. Čemu zapinjanje? Bitno je da su treninzi naporni
P

Potomak Tarabića@Bojank91

pre 14 dana

@Bojank91 – sjajano si primetio i napisao: “Igra je za sad baš onakva kakva treba da bude. Čemu zapinjanje”? A, ton takvoj igri daju nezaobilazni Brukari i Žan Filip! U pravu si “Čemu zapinjanje”! Ali, sa druge strane jedan Olanjika, ili Nedaje zapinju iz petnih žila pa imaju isti učinak kao Brukari i Žan Filip, koji ne zapinju mnogo! Ali, ne brini se sve će to Miloje posložiti! Sve će to doći na svoje mesto i biće cakum-pakum!
y

yui

pre 14 dana

kako preuzeli prvo mesto Miloje ne pominje potrese i visu silu koje su bile protiv njego e ekipe ...

Sakur

pre 14 dana

Sada ce da glumi finog ciku sportsmena kada je na prvom mestu.Pravo lice vidis kada nema rezultata
A

Alex20

pre 14 dana

Nadji jednog trenera da je gospodin bio dok je bio trener kod vas da nije plakao,sem Slavise Jokanovica,vi ste kolektivno bolesni.Kad je Miloje bilo sta lose rekao za Partizen,a sve sto je rekao je istina posle derbija,zato ste sad tu gde jeste,ne moze nista na silu shvatite to lazni moralisti,ljigavi navijaci.

Delija

pre 14 dana

@sakur .... gde si ti? Posle derbija si slavio 2:2 i ostavljao komentare DULJAJ OTIMAJ, posle mladosti, napretka, ti stala ČUKA i evo ga posle reanimacije odmah na ZVEZDINIM vestima! 👍👍👍👍👍
S

Sad

pre 14 dana

više nema hibridnog rata? Sve ok? Nikad raspadnutiji Partizan pobedili u broju kornera i šutu u okvir gola. utukli 50 miliona da igraju prijateljske sa Imt-om i Vojvodinom. Još samo da nam Maša Terzić diže ofsajde i Vladimir Šavija da bude glavni sudija u derbiju. Ne valja "grobar" Srđan Jovanović, ali zato može Ronins iz Kga da sudi derbi, pomera živi zid na 11m, ne daje crveni kim džongu etc, etc. Pa sa takvom logistikom bi i moja pokojna baba bila šampion. Veliki si Miloje dok nema hibridnog rata i ne pojavi se Velež.🤡
k

kblo7063

pre 14 dana

Zvezdina najbolja ,posle Barija je bila utakmica protiv Salcubrga na Marakani,bilo je 0:0 ali smo odigrali doktorski,kao sahovska partija...bilo je 1:1 u sansama,tada sam se uverio da se vracamo na mapu Evropre,tako da..Miloje igraj svoju igru i pusti dokone pljuvace
N

Nenad1246@kblo7063

pre 14 dana

@kblo7063 – jeste, kažeš:” tada sam se uverio da se vracamo na mapu Evropre”! Naravno, a kao potvrda dobre igre Zvezde i dobre taktike “pedantnog stručnjaka”, dolaze oni rezultati Zvezde, koji ulaze u kultnu rubriku Politiknog zabavnika, “Verovali ili ne”, a radi se o onim sada već antologijskim “petardama” i “šestardama”! Zato si u pravu, kada kažeš: “Miloje igraj svoju igru i pusti dokone pljuvace”! Miloje, uz tebe sam!
L

Lololo

pre 14 dana

@Nenad1246 Kad smo vec kod petardi kako prodje Partizan ove godine u trecem po kvalitetu takmicenju? Neko od Bajerna neko od anonimusa...

Delija

pre 14 dana

Sta vi pisete? MILOJE je jedini trener u istoriji koji je krenuo od prvog kola kvalifikacija, i stigao do grupne faze LŠ u kojoj je DEMOLIRO Liverpool, uzeo titule igrao 2 LŠ, sta su drugi to nasi treneri uspeli vise od njega! ZVEZDA ŠAMPION.
G

GeOs

pre 14 dana

Da li je realno ovo sto se pise ? Dosadni, imperativ,... bla bla bla... A sta treba , da lete i svajom daju po 10 gola ? Kakvi jadni pokusaji medija da nesto poremete Zvezdu... Celo prvenstvo, pa cak i sada kada je jasno da vasi miljenici ne mogu do titule NIKAKO. I za kraj zakljucak... "Zvezdaska javnost ocekuje i lepu igru i pobedu nad partizanom....i to je Milojevicev problem" Vidis "novinar"... nikakav problem, cak i da izgubi. Apsolutno nikakav problem.
M

Mитт

pre 14 dana

Милоје види све врлине и мане овог тима. Зна колико може и према томе се и води.
D

Don Vito Corleone@Mitt

pre 14 dana

@Mitt – Naravno, to se vidi kao iz aviona! Ne zovu ga uzalud “pedantni stručnjak”, jer oni ništa ne prepušta slučaju! Većina navijača ne vide smisao igranja Olanjike, Đige, Nedaje, Krasoa i Bukarija, ali “pedantni stručnjak”, polako slaže sve kockice i zato je on onako autoritativno izjavio kako je ponosan na igru Olanjike i Nedaje, sa kojim komunicira na francuskom jeziku, pošto Nedaje dolazi iz frankofonske Afrike. Takođe je rekao da onom detetu Žan Filipu, od 27 leta, još traži mesto u timu! I naćiće ga, um to sam siguran! I sa Žan Filipom, ovaj poliglota takođe komunicira na odličnom francuskom! Sve će to doći na svoje! Sve u svemu, ja sam prezadovoljan sa msje Milojevićem!

Ivica Gasic@Kalčopolista

pre 14 dana

@Kalčopolista – sve je tačno što si naveo! A, onda je Terzić, niži operativac koji vodi Zvezdu, doveo ovog trenera poznatog po sintagmi “mister-otkaz”, da nas usreći sa sporom i neborbenom taktikom i igrom potpuno negledljivom! Verovatno ima još budala koji se čude zašto je na Marakani sve manje gledalaca, uprkos vanvremenskim rezultatima Zvezde u SLS!
T

Tarantula

pre 14 dana

Da,da,da,sve manje kad ono za derbi pre par nedelja jedva nađoh kartu!Od silnog komentarisanja iz fotelje hoće da se oćoravi prijatelju...

Kalčopolista®

pre 14 dana

Kakva trenercina, sa Al Ahlijem ispao u drugu ligu umesto da se bori za titulu, sa bogatim AEKom ispao od skromnog Veleza, sa APOELOM ispustio + 10 bodova prednosti....prava trenercina za ovo ling long blato
D

Delija NBGD

pre 14 dana

Miloje iza sebe ima toliku istoriju sa Zvezdom a i uostalom on je taj koji je jedan prosecan tim na celu sa Srnicem i takvima odveo u LE i LS 2x. O velikim pobedama da ne govorim. Stankovic takodje posle njega. A Baharov najveci uspeh je pobeda nad posrnulim Juventusom i ulazak u LS uz pomoc lose intervencije Borjana i autogola Pavkova koji se jednom vidja.

Ivica Gasic

pre 14 dana

Samo rezultat, rezultat, rezultat!! O kakvij vi lepoti fudbala ovde lupećete!!? Dođu svi da igraju dupli blok protiv nas u formaciji 7-3-0, alooo bre ljudi!!? Šta očekujete tada - lepotu, a? Haaa... Neka hvala lepo! Samo Zvezda neka pobeđuje ovako, neka osvaja titule neprestano, a drugi slobodno neka umiru u lepoti...ćaooo
P

Prcko33

pre 14 dana

Zasto onda da se takmicimo ako je ova igra dobra ? Zasto se borimo za ligu sampiona onda , ovako da igramo? Co'ece nije poenta pobjedjivati , poenta je napredovati svaki dan, svaki mec a mi to ne radimo ! Nemamo igru legendo, nije ovo ozbiljan i mocan tim a potencijala imamo!
g

gamethegreat@Ivica Gašić

pre 14 dana

@Ivica Gašić – Ivice, slažem se s tobom! Posebno mi se sviđa tvoja konstatacija: “a drugi slobodno neka umiru u lepoti...ćaooo”! Posebno se ovakva igra Zvezde može primeniti u Evropi! A lepotu prepuštamo evropskim ekipama! “Neka hvala lepo! Samo Zvezda neka pobeđuje ovako, neka osvaja titule neprestano” i Evropa će nam biti mala, sa ovim pedantnim stručnjakom na klupi!
G

GeOs

pre 14 dana

@Prcko Je ne razumem kako ti ne razimes da neke stvari jednostavno imaju limit. Kako da napredujes svaku utakmicu ? Sta se desava u tom slucaju ako svaku napredujes ? Dodjes do nivoa da osvojis LS ? Vi ljudi ne kapirate da za LS treba mnoooooooogo vise da bi bili konkurentni. Mozda cak toliko treba da je nedostizno. Znam, sada ce da kazete... Kopenhagen. Ok, Ljudi to je izuzetak, a izuzetak potvrdjuje pravilo. Jel vi stvarno mislite da ulaganja od 5-10-15-20 miliona prave neku razliku u LS ? Ekipe uloze po 100m pa ispadnu iz grupe, alooooo Jel kapirate vi to ? Jel kapirate da ovde ponudis MILJARDU Ronaldu on nece doci jer ga NE interesuje ovo prvenstvo. Jel kapirate da nismo u EU i da zato manje placaju nase igrace. Jel kapirate vi da smo mi osudjeni na afrikance, povratnike i azijate ? Pa kako se potrefi... Ne... u tvojoj glavi je nesto nerealno kao i kod 90% vas koji kao zablji hor ponavlja "iskorak" ....
L

Lele3

pre 14 dana

@GeOs Tacno. Jedan PSG spucao toliku lovu a nikad nista ne naprave. Ljudi MESIJA imali pa ih u LS Real okrenuo bez vecih problema..
P

Prcko33

pre 14 dana

Geos legendo zasto da se borimo onda uopste , sta ce nama liga sampiona ako cemo izgledati ovako kao sto smo izgledali?! Legendo svaka utakmica treba da se igra , kada kazem da se igra to znaci da vidis u toj utakmici sta hoces i da se vidi igra ! Ovo sto mi igramo u prvenstvu sve se svodi na igracki kvalitet , vez neke uopste igre i smisla ! Ako hoces da si i u evropi ravnopravan , moras igrati !
R

Raspad sistema@saski85

pre 14 dana

@sashki85 – ma, jesi u pravu si kada kažeš: “miloje he sa prosecnim igracima dva puta ušao u ligu šampiona”! To je bio čisti prosek, samo eto, desilo se da je jedan “prosečan” golman Borjan, odbranio gro penala, na svim utakmicama u kvalifikacijama i to zahvaljujući fenomenalnom Miloju, koji mu je tačno sugerisao mimikom i očima gde i na koju stranu da se baci! Da nije tu bilo fenomenalnog Miloja, izvisismo mi na penalima, kao što smo izvisili i u onim kasnijim “petardama” i “šestardama”! Neka ostanu odlični Nedaje, Olanjika, Điga, Brukari i Žan Filip i neka dođu još 3-4 nova Afrikanca i Zvezda može učestvovati u Evropi, kao Zvezda-počasna reprezentacija Afrike! To će privući gledaoce na Marakanu!
g

gamethegreat@shamy

pre 14 dana

@shamy – jeste, u pravu si! Koji bre mladi?! Oni dobijaju šansu na svakoj 5-6 utakmici i to u zaustavnom vremenu (4-5 minuta)! Znači ipak je dobijaju i nije tačno da Milojević mrzi mlade igrače! E, sada ako oni išta vrede oni će I za tih 4-5 minuta pokazatim koliko znaju! Mladi igrači prvenstveno moraju da kradu I upijaju znanje od afričkih galaktikosa, koji su zahvaljujući svojem kvalitetu, zaslužili unapred rezervisana mesta. Treba da se ugledaju na sjajne Olanjiku, Nedaje, Brukarija, Krasoa i Đigu! Oni treba da im budu idoli!
e

ej

pre 14 dana

ajd to reci kraso-u u facu :D
d

dupla ljuta@Neshha

pre 14 dana

@neshha – bravo Nešo, pa ti si kralj! Ovde si napisao jednu antologijsku rečenicu: “meni je lepo kad vidim disciplinu u igri,kad se zna ko sta radi,kad je odbrana cvrsta i uigrana”! Jeste, posebno se vidi disciplina u igri jednog Brukarija, Nedaje i Olanjike! Sa njima nam je sve dostupno! Ovo o čvrstoj i uigranoj odbrani se posebno odnosi na Glazera koji je u prethodnim utakmicama spasavao Zvezdu odbranivši sijaset zicera protivnika! Za tvoju informaciju, znaš li gde je Zvezda najranjivija?! Pa, na pozicijama zadnjih veznih. Odmah se oseti promaja u igri Zvezde! U svakom slučaju, uživaj u vanvremenskim partijama Zvezde, pod vođstvom onog pedantnog stručnjaka i njegovim afričkim “kapitalcima”!
s

sashki85

pre 14 dana

miloje he sa prosecnim igracima dva puta ušao u ligu šampiona. sa ovim igračima i os kojim pojačanjem moze da napravi jos bolji uspeh u budućnosti.
G

Gffds

pre 14 dana

Problem je srdjan mijailovic,problem sto ne stavlja mlade bekove nego crkotine mićka i roda,problem sto ne daje sansu mladima.
s

shamy

pre 14 dana

Koji mladi, o cemu pricas, kad god su dobili sansu nista nisu pokazali.Nije samo poenta da igraju mladi, nego treba da imaju i kvalitet i donose rezultate, ovi trenutno to nemaju.
P

Prcko33

pre 14 dana

Shamy nije Micko Zanetti pa mora igrati, sta ti on donosi u igri sta ? Pa zar nije Mimovic bolji? Zar nije bolje da ti igra neko kome je to pozicija , pa bar moze nesto uraditi , pojaviti se u napadu Micko ne moze shvati , i to je ta alibi igra Milojevica ! Sto nisu probali Lucica na beku, garantujem da bi bio dobar bek sada je gotovo! Ne znaju treneri i tacka !
M

Mareka

pre 14 dana

Miloje odlican za reprezentaciju a los za CZ...Da ovako igra reprezentacija bio bih prezadovoljan, tvrdo, igraju najbolji, dobijas losije od sebe, bili bi redovni na svim takmicenjima i smeo bi se i kladiti da bi 2 od 3 puta prolazili grupu... Al to nije nesto sto treba CZ, niko ne zeli da gleda Micka na desnom beku, Miloje nikad ne bi izgurao Mijatovica i Kostu Nedeljkovica, Miloje daje sansu klincima u "gotovim" tekmama, tako se ne postaje igrac...
P

Prcko33

pre 14 dana

Smijesna prica , i smijesno je pricati o Zvezdi u prvenstvu! Ubjedljivo najjaca ekipa , Bahar je upropastio, ali i Miloje pravi greske apsolutno ... Milojeve greske , bespotrebno i bez ikakvog smisla igranje Srdjana Mijailovica , umjesto da igra neki bek mladji on uporno forsira Micka a to ne izgleda dobro ... Druga stvar sto takodje kod Miloja ne valja , nastavila se igra bez igre , Zvezda dobija samo na kvalitet ... Nema smisla u igri , nema tecnosti , nema "rukopisa" nikakvog ... A ako cemo o ligi , nije ona apsolutno toliko losa , ali se lose stvari oko nje odvijaju!
C

Czz

pre 14 dana

Moze da se raspravlja i o igri Murinjovog Porta ali je usatinu vitrinama. Da bi se bio konkurentan na oba fronta (evropa i nasa liga) ti moras da imas ili kvalitet igraca neke sredine englenske lige ili 2 dobra tima, jedan koji ce da igra na kontre u eveopi i jedan koji ce da razbija dubli bunker u nasoj ligi. Razlici tipovi i profili igraca. Ako sve to zelimo u jednom timu trebaju ozbiljne pare ali svi se slazemo da od para do sad zaradjenih od evrope smo mogli da napravimo makar jedan takav.
p

polka

pre 14 dana

Gde uporedi Porta sa ovim,Porto imao 11.reprezentativaca u prvih 11.
d

dupla ljuta

pre 14 dana

Slabiji 30 posto u odnosu na Baharovu Zvezdu.
n

neshha

pre 14 dana

Jeste,i rezultati to pokazuju.Pod Baharom smo gazili,a sad malo-malo pa kiksnemo.Ili cekaj... da nije drugacije?Alo bre filozofi koji volite "lepu igru"!!!Lepota je u oku posmatraca,sta je tebi lepo meni nije,i obrnuto.A fudbal se igra za rezultat a ne lepotu.Idi u neku galeriju ako ti je do lepote.Na kraju krajeva,meni je lepo kad vidim disciplinu u igri,kad se zna ko sta radi,kad je odbrana cvrsta i uigrana.
g

gostttttt

pre 14 dana

sinko Bhar je igrao na gol više, otvoreno. Gubio jeste ali se nije brukao, naročito u Ligi Šampiona. Ako Bahar ne zna nista i MIjailovic mu je igrao beka, zasto onda igra Milojevicu isti taj Mijailovic, a ima mladog igrača. Ko je uveo Nedeljkovica u igu i bacio u vatru odma, naročito u Ligi Šampiona ? Pa Barak Bahar, videcemo ko će igrati kod Miloja, verovatno Milunovic. Taj Bahar bi nas opet izuo u dvomeču za Ligu Šampiona, pre svega trčanjem.
S

Santoro

pre 14 dana

Vratite Bahara da vrati neizvesnost u prvenstvu.
G

GostSteva

pre 14 dana

Tekst je skroz na mestu. Može se raspravljati o "ličnom utisku", ali o rezultatima, ne. Čovek drži potpunu kontrolu nad svojim timom. Rezultati sami govore. Neko reče "Evropa će sve pokazati". Tačno tako. Samo što taj Milojević ima u kvalifikacijama 12 prolaza od 12 duela sa evropskim timovima. Zar je neko očekivao da će biti ravnopravni u LŠ ? Umesto pljuvanja, bolje, pravac stadion ! Sportski pozdrav
k

kibooo

pre 14 dana

Bravo za komentar.
v

vulex

pre 14 dana

odlican do prve tekme u evropi
@

@vulex

pre 14 dana

12 od 12 u kvalifikacijama, 2 pobede u LS, bid Napoliju, obrisi komentar smejace ti se neko
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 14 dana

Nije toliko problem u Miloju, Baharu ili nekom drugom treneru. Problem je u samoj ligi, odnosno kvalitetu iste. Slažem se sa jednom rečenicom iz teksta. Zvezda igra šablonski jer će u nekom trenutku razlika u kvalitetu igračkog kadra doći do izražaja. Mi igramo prvenstvo gde su nam dva jaka protivnika Partizan i TSC, i ajde da dodamo Vojvodinu i Čuku. A to su sve timovi koji su u Evropi prošli ko bosi po trnju. Ostali igraju svi isto. Bunker, autobus ispred gola pa koliko izdrže. Onda se desi da odeš u Evropu gde se igra neki totalno drugačiji fudbal. Pogotovo u LŠ. To prosto nije dovoljno utakmica i vremena da se prilagodiš takvim timovima. Ako se setite mi pod Barakom u LŠ nismo uopšte bili toliko loši. Protiv Jang Bojsa nije bio problem u postavci igre već u užasnoj neefikasnosti naših igrača. Sa druge strane Barak se totalno pogubio u našoj ligi. Nije je shvatio i nije skontao šta da radi.
P

Pobeda je resenje

pre 14 dana

Brzo ce Evropa a Evropa je jedino merilo kvaliteta tako da ce tu Partizan i Zvezda da pokazu koliko vrede kad nemaju logistiku,srpske sudije i DALEKO,DALEKO,DALEKO vece budzete od ostalih timova.
l

lol12

pre 14 dana

Miloje se vec pokazao u evropi i doneo u klub ogroman novac plus ozbiljne benefite od koeficijenata.Samo reci 12/12 u kvalifikacijama.
N

Nikad sladja Titula 2024

pre 14 dana

Samo Titula . Ostalo je nebitno.
O

Ojsa

pre 14 dana

Raspravljati se o kakvoj igri? Svi smo mi ovde znali da Miloje zateze ovo,a pogotovo odbranu,njegova igra zna se,2,3:0 i tu se staje i zavrsava se posao,pusta rezerviste,klince i to je to,nekad ne moze da bude rutinski pa moraju da se pomuce ali uglavnom to je to. A da moze da napadne,to se videlo u Derbiju gde je realno Zvezda trebala da postigne najmanje 5 golova,a nadamo se svi da ce igrati tako i u naredom Debiju.
3

357ugdfhj

pre 14 dana

Da si ti Miloje u normalnom klubu dobio bi otkaz. Ko kad je isto prevara od trenera neka mu je laka zemlja Radomir Antic dobio otkaz a bio ubedljivo prvi na tabeli. P. S. STRUKA NAM JE U DEBELOM KANALU
e

etoo

pre 14 dana

Mnogo godina ce proci godina dok se ne izlecimo od Baharomanije , secam se kada smo izgubili od Vozdovca pola ljubitelja Bahara ae radovalo jer valjda to im se svidelo kao to je normalno
m

markoje

pre 14 dana

shvatite , mi smo takav narod i to se nece promeniti nikad, da pobedjujes svaku 10-0 opet ce neko da trazi dlaku u jajetu, sto ovako sto onako sto ne igraj ovaj sto ne igra onaj, najjaci je primer djokovic, najbolji teniser svih vremena a srbin ga pljuje ej pljujes svog pa da nema tog djokovica niko ne bi znao gde je srbija
N

Nenad1246

pre 14 dana

Pa nije ni da baš znaju gde je i sa Đokovićem. Jednostavno nije ih briga gde je.
r

realno..

pre 14 dana

i ludom je jasno koliko zvezda sada bolje izgleda i ofanzivno a pogotovo defanzivno , svako ko ospori to je grobar
J

Jöle 39

pre 14 dana

Može da se raspravlja i o famoznom treneru koji samo ovde zna da radi a čim ode preko iza ugla uvek vreba neugodni Velež
T

Tarantula

pre 14 dana

Da,ili na primer Salcburg,Jang Bojs,Kopenhagen,Liverpul i ostali!I to sve sa Gobeljardom,Srnom i ostalima.Hahahhahahhahah Miloje legendo!!!