Fudbaleri Esbjerga u plavo-belim dresovima (©AFP)
Fudbaleri Esbjerga u plavo-belim dresovima (©AFP)

Može li Esbjerg do prve pobede u 2022. godini i najveće kvote na svetu?

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.03.22. | 10:18

Promo koeficijent u Mozzartu i na pobedu Hermanštata protiv Konkordije u plej-ofu rumunske druge lige

Reprezentativne akcije su završene, vraća nam se klupski fudbal. Poslednjeg dana marta je siromašna ponuda, ali bukmejkeri Mozzarta su i za danas odabrali dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Esbjerg protiv Hobroa u danskoj drugoj ligi i Hermanštat protiv Konkordije u plej-ofu rumuskog drugoligaškog karavana.

Izabrane vesti

Esbjerg je nekada bio stabilan danski superligaš, ali sada strepi za opstanak i u drugom rangu fudbala u ovoj skandinavskoj državi. Hobro ima dva boda više od domaćina i nalazi se u mnogo boljoj formi. Bez poraza je već četiri kola, sakupio je 10 bodova. Esbjerg je bez trijumfa u 2022. godini, sa samo bodom u prethodna četiri meča. Pre dve nedelje je izgubio od Lingbija sa 3:0. Kada igraju ovi timovi dolazi veliki broj golova. Na četiri vezane utakmice bilo je GG3+. Krajem novembra prošle godine, Esberg je pobedio Hobro u gostima sa čak 6:2, dok je na svom terenu dobio 2:1.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

HERMANŠTAT – KONKORDIJA (ČETVRTAK, 18.30), KEC 2,05

Prošle sezone je Hermanštat ispao iz elitne rumunske elite, ali bi mogao ekspresno da se vrati u durštvo najboljih. Trenutno je drugi u plej-ofu druge lige naših istočnih suseda, na mestu koje vodi u Ligu 1. Petrolul beži šest bodova. Konkordija ja peta, može do jedne od prva dva mesta koje vodi direktno u elitu ili makar do četvrte pozicije koja vodi u baraž za popunu najboljeg šampionata rumunskog fudbala. Hermanštat je na startu doigravanja dobio Unireu sa 2:0 na svom terenu, dok je Konkordija odigrala 2:2 protiv Steaue iz Bukurešta. Krajem prošle godine u duelu ovih timova mreže se nisu tresle. Na prethodna dva međusobna duela bio je tip 0-1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.



tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara