Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Arsenal, RB Lajpcig i Lans

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.02.23. | 10:55

Nigde nećete naći veće

Bogat program ove subote. Većina liga je u toku, a posebno će biti atraktivnih duela u Ligama petice. Bukmejkeri Mozzarta su zato pripremili iznenađenje za po jedan meč u Premijer ligi, Bundesligi i Ligi 1.

Spremili su najveću kvotu na svetu na dve dvojke i keca, a u pitanju su igre na pobede Arsenala, Lansa i RB Lajpciga. Susrete iz šampionata Francuske možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Niz od četiri utakmice bez poraza iznenada je prekinut kada je Lester pretrpeo poraz od Mančester Junajteda sa 3:0 u prošlom kolu. Posle datih golova u pređašnje dve utakmice ovakav fijasko izgleda čudno. Lisicama sada sledi borba protiv lidera Arsenala. Tobdžije su ove sezone pobedile u četiri utakmice posle minusa sredinom okršaja, a poslednji put su se takvim scenarijom obradovali u prethodnom kolu, kada su morali dva puta da izjednače pre nego što su postigli nekoliko golova u nadoknadi vremena protiv Aston Vile. Posle uspeha sa Aston Vilom (4:2), Arsenal ima 17 pobeda i tri remija, i sa 54 boda imaju dva poena više od Sitija.

RB LAJPCIG - AJNTRAHT (SUBOTA, 15.30), KEC 1,75

Lajpcig je pre tri dana imao veoma težak test u Ligi šampiona, kada je odmerio snage sa Mančester Sitijem u osmini finala i odigrao 1:1 u prvom meču. Stvari u prvenstvu za Bikove idu prilično dobro i nalaze se na petom mestu, a zaostaju samo četiri poena od vrha. Ajntraht je takođe imao obaveze u Ligi šampiona, gde nije uspeo da se odupre snazi Napolija (0:2). Orlovi su za bod slabiji od Lajpciga u Bundesligi i bez ligaške su pobede u gostima već četiri runde.

------------------------

Na redu je nova runda Mozzart Prognozzera i nova šansa za osvajanje vrednih novčanih nagrada. Glavna premija je 200.000 dinara. Opširnije OVDE.

------------------------

MONPELJE - LANS (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 1,90

Monpelje je sa 26 sakupljenih bodova ispod sredine tabele Lige 1. Klub je na 14. mestu, dva poena iza Nanta na 13. poziciji i Monpelje je u situaciji da napreduje ukoliko uspe da savlada Lans. U poslednjim susretima tim je češće pobeđivao nego gubio. U pet kola Monpelje je imao tri pobede i dva poraza. Samo jednom u ovom periodu Monpelje je igrao protiv superiornog PSŽ-a i izgubio - 1:3. Lans pokušava da se bori za evropske kvalifikacije sledeće sezone. Tim je i dalje među prvih pet, međutim, izgubio je previše bodova u poslednje vreme. Tako je klub pao na četvrto mesto, iako je dugo bio drugi. Ipak, zaostatak za rivalima je od jednog do tri boda. U poslednjim rundama Lans je smenjivao različite rezultate, i u poslednjem kolu je prekinuo post slavljem nad Nantom - 3:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara