Kilijan Mbape (©Reuters)
Kilijan Mbape (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Atalanta 1,55, Galata 1,45, PSŽ 1,25!

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.01.21. | 10:29

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje.

Ove subote bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

BENEVENTO - ATALANTA (SUBOTA, 15.00), DVOJKA 1,55

Pred Pipom Inzagijem i njegovom ekipom je težak zadatak. Treba sačuvati domaći teren pred jakom Boginjom. Iako atmosfera u Gasperinijevom timu nije idealna zbog svađe na relaciji trener-igrač, i to ne bilo koji igrač, već kapiten Papu Gomez, to ne utiče previše na tim iz Bergama s obzirom da za poraz u domaćem prvenstvu ne zna već mesec i po.

GALATASARAJ - GENČLERBIRLIGI (SUBOTA, 17.00), KEC 1,45

Galatasaraj gubi korak za vodećim timovima u ligi i velikim rivalima, Bešiktašom i Fenerbahčeom. Četa Fatiha Terima je u maloj krizi, ima samo bod iz prethodna dva kola, a prilika za izlazak iz krize je današnji duel sa skromnim Genčlerbirligijem. Ipak, Lavovi u susret ulaze bez Falkaa, Elabdeluija, Fegulija, Eteboa, Klinča, Bajrama, ali tradicija kaže da je Genčler na poslednjih šest mečeva na Turk Telekom areni primio čak 19 golova.

PSŽ - BREST (SUBOTA, 21.00), KEC 1,25

Kiksiraju Sveci dosta ove sezone, a čak i novi trener Maurisio Poketino debitovao je remijem u protekloj rundi u Sent Etjenu. Sada je prilika da se "upiše" kod kuće, jer na Park prinčeva stiže skromni Brest, mada nikako naivan, o čemu svedoči i broj postignutih golova, po kojem je peti u ligi. Ipak, i pored toga što na terenu neće biti Nejmara, Rafinje, Paredesa, Kimpembea, Danila i Bernata, slavlje PSŽ-a ne bi trebalo da se dovede u pitanje.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara