Fudbaleri Lajpciga (©Reuters)
Fudbaleri Lajpciga (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Dortmund 1,75, RB Lajpcig 1,43, Lion 1,52, Mančester Junajted 1,70!

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.02.21. | 10:39

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Čeka nas buran dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigde na svetu! Proverite, stvarno je tako!

Evo i na kojim utakmicama Mozzart nudi najveće kvote na svetu...

Izabrane vesti

Borusija iz Dortmunda gostuje danas Frajburgu sa ciljem da se pobedom vrati među četiri najbolja tima Bundeslige. Posle tri meča bez pobede Milioneri su sigurno odahnuli pobedama nad Augzburgom i potom Paderbornom u Kupu, ali i pored trijumfa jasno je da ekipa Edina Terzića može mnogo više. Možda je idealna prilika za potvrdu samopouzdanja baš susret sa Frajburgom, koji je nedavno bio u seriji od pet ligaških pobeda, ali je ulaskom u težek raspored posustao. U prošlom kolu je glatko uzgubio od Volfzburga, a sada ima posla sa ekipom koju nije pobedio na 19 prethodnih dvoboja, na kojima je doživeo 16 poraza.

ŠALKE - RB LAJPCIG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,43

Rudari su tokom prelaznog roka napravili par promena, tu je i novi trener, ali teško da iko od njih može da ih spasi danas protiv RB Lajpciga. Bikovi trenutno izgledaju kao najkonkurentnija ekipa posle Bajerna i teško je očekivati da će dozvoliti kiks protiv ove sezone katastrofalnog Šalkea kao Verder u prošlom kolu.

LION - STRAZBUR (SUBOTA, 19.00), KEC 1,52

Lion juri četvrtu uzastopnu pobedu kojom bi preuzeo tron barem na jedno veče, dok Strazbur želi da prekine niz od tri utakmice bez pobede. Olimpik se dobro snalazio na domaćem terenu do sada, pošto je ostvario sedam pobeda na 11 odigranih duela, sa samo jednim porazom. Početak 2021. nije mogao da bude bolji za Strazbur, pošto ju je otvorio sa tri pobede, ali dva remija i poraz na minula tri duela zaustavili su proboj ekipe ka sredini tabele. Lion je neporžen na pet proteklih dvoboja sa Strazburom, a pobedio ga je i jesenas sa 3:2.

MANČESTER JUNAJTED - EVERTON (SUBOTA, 21.00), KEC 1,70

Dve ekipe koje su imale dijametralno suprotan ulazak u sezonu. I dok je Everton krenuo pobedama i držao čelnu poziciju, Mančester junajted je beležio negativne rekorde. Situacija je danas bitno drugačija. Crveni đavoli preslišavaju skoro sve protivnike, a Sautempton je stradao u prošlom kolu sa čak 9:0. Karamele su neubedljive i ekipa više nije tako kompaktna kao na ulasku u sezonu.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu

 


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara