(©Reuters)
(©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Francuska 1,32, Hrvatska 1,85, Crna Gora 1,95!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.03.21. | 10:47

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ove srede izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Francuska, Hrvatska i Crna Gora su favoriti u svojim duelima, a vama preostaje da uživate i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

FRANCUSKA - UKRAJINA (SREDA, 20.45), KEC 1,32

Pre šest meseci Francuska i Ukrajina su se sukobile u prijateljskom susretu, koji je bio sve samo ne prijateljski. Trikolori su ponizili Ukrajince sa čak 7:1, pa je jasno da su favoriti i na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Selekcija Didijea Dešana doživela je jedan poraz na prethodnih 15 mečeva i u dobrom je ritmu, za razliku od rivala. Momci Andreja Ševčenka nisu se dobro proveli u A diviziji Lige nacija, a posmatrajući sve duele poraženi su na šest od sedm prethodnuh mečeva. Francuska u Ukrajina sastajale su ukupno 10 puta, a Ukrajinci su slavili samo jednom i to sad već davne 2013.

........................................................

* Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

..........................................................

SLOVENIJA - HRVATSKA (SREDA, 20.45), DVOJKA 1,85

Posle četvoromesečne pauze Slovenija i Hrvatska se vraćaju u akciju. I to međusobnim dvobojem u sklopu prvog kola Grupe H kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Aktuelni vicešampion sveta doživeo je tri poraza na četiri protekla susreta, ali to i ne mora da bude bitan reper, jer sledi novi početak, koji redovno određuje smer i kurs, kao i atmosferu pred preostala dva susreta u ovom reprezentativnom "prozoru". Slovenci nisu najveći izazov Vatrenima u grupu, ali se radi o selekciji koja ume da bude tvrd orah kada igra kod kuće. Ipak, u dosadašnjih osam susreta Slovenija nikada nije pobedila Hrvatsku, dok su Vatreni upisali pet trijumfa.

LETONIJA - CRNA GORA (SREDA, 20.45), DVOJKA 1,95

Letonija i Crna Gora tražiće put prema Svetskom prvenstvu kroz Grupu G. I moraće nadljudski da se namuče da bi ga pronašle, jer im na putu stoje reprezentacije poput Holandije, Turske i Norveške. Drugim rečima, Letonija nema gotovo nikakve šanse, dok Crna Gora nešto bolje stoji po tom pitanju, mada joj mnogo toga zavisi upravo od ovog prvog duela. Hrabri sokolovi su kvalitetniji od rivala sa severa Evrope, ali to moraju da potvrde.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara