Ilustracija (©hajduk.hr)
Ilustracija (©hajduk.hr)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Hajduk Split 1,60, Vitese 2,20

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.10.23. | 10:16

Nigde nećete naći veće

Petak je standardno zagrevanje za bogat kladioničarski vikend. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojka na Hajduk iz Splita protiv Slaven Belupa u sklopu prvenstva Hrvatske, kao i jedinica na Vitese naspram Zvolea u okršaju holandske Eredivizije.

Izabrane vesti

Sezona nije laka za Slaven Belupo. Posle 13 odigranih utakmica, klub ima tri pobede, četiri remija i pet poraza, pa zauzima osmo mesto na tabeli šampionata Hrvatske. Zaostatak od najbolja tri je šest bodova. Hendikep je veoma veliki i neće biti lako vratiti se. Mada ako domaćini u predstojećem meču igraju na isti način kao i prethodna tri meča - dve pobede i remi - onda je sasvim moguće da se pomere ka gornjem domu. Hajduk je na drugom mestu na tabeli nacionalnog prvenstva. Ova ekipa je jedina u ligi koja nijednom nije imala nerešen rezultat - sedam pobeda i četiri poraza. U poslednja dva kola tim je pretrpeo poraze. Prvo je izgubio od Rijeke sa 0:1, a potom i od Osijeka sa 0:2. Upravo su ovi porazi pomerili tim iz Splita sa prvog na drugo mesto. U međuvremenu, Hajduk je smenio trenera Ivana Leka, i postavio Mislava Karoglana na njegovo mesto.

VITESE - ZVOLE (PETAK, 20.00), KEC 2,20

Vitese zauzima tek 14. mesto na tabeli holandskog prvenstva. Tim iz Arnema je pobedio samo u jednom od poslednjih pet mečeva. Ukupno je u ovom kalendarskom periodu osvojio četiri boda. Vitese je ujedno najneefikasniji sastav u Erediviziji pošto je na devet odigranih mečeva postigao samo šest golova. U prošlom kolu je deklasiran od strane Fajenorda na strani sa 4:0. Zvole je na devetoj poziciji na tabeli i konačno je prekinuo niz poraza. Posle tri uzastopna neuspeha Zvole je u prošlom kolu bio bolji od Ekscelziora sa 4:2, i zablistao je u napadu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara