Reprezentativci Hrvatske (©Reuters)
Reprezentativci Hrvatske (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Hrvatska 1,75, Portugalija 1,20, Danska 1,38!

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.09.21. | 10:47

Nigde nećete moći da nađete veće

Ponuda je redukovana usled reprezentativne pauze, ali bukmejkeri Mozzarta ne miruju.

Za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu, i to jedinice na Hrvatsku i Dansku, odnosno dvojku na Portugaliju u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

HRVATSKA - SLOVENIJA (UTORAK, 20.45), KEC 1,75

U Grupi H kvalifikacija za Svetsko prvenstvo vlada velika neizvesnost, jer u kvartetu najistaknutijih kandidata nije formiran jasan vođa. Hrvatska i Slovenija su među pretendentima na vodeće dve pozicije za odlazak na Mundijal, pa njihov međusobni dvoboj može mnogo toga da determiniše. Finalisti prethodnog Svetskog prvenstva nisu isti, uostalom, postigli su samo pet golova u dosadašnjoj borbi za Svetsko prvenstvo, iako su primili samo jedan. Jedini poraz do sada u grupi Hrvatska je doživela baš od Slovenije, minimalnim rezultatom, te će u taboru Vatrenih sigurno da bude prisutna želja za osvetom. Slovenija igra promenljivo, a teško je očekivati da će još jednom da uzme meru Hrvatima, naročito posle "mršave" pobede nad Maltom i remija sa Slovačkom.

AZERBEJDŽAN - PORTUGALIJA (UTORAK, 18.00), DVOJKA 1,20

Selekcija Azerbejdžana je potpuni autsajder u Grupi A, a večeras će da ugosti Portugaliju, kojoj Kristijano Ronaldo neće moći da pomogne zbog suspenzije. Azerbejdžan je u četiri kvalifikacione utakmice zaradio samo jedan bod i ovim "dostignućem" zauzima poslednje mesto u svojoj grupi. Momci Đanija De Bjazija postigli su samo tri gola i po ovom pokazatelju su inferiorni u odnosu na sve reprezentacije u ukupnom plasmanu. U prošlom kolu Azerbejdžanci su uspeli da izbegnu još jedan poraz i čak su bili blizu pobede na gostovanju Irskoj. Sa druge strane, Portugalija pod vođstvom Fernanda Santosa ima 10 osvojenih bodova i deli prvo mesto u grupi sa Srbijom. Portugalci su primili samo četiri gola, i to je najbolji učinak u grupi. U prošlom kolu Navigatori su se sastali sa Irskom na svom terenu. Gosti su poveli, ali je Ronaldo doneo preokret.

DANSKA - IZRAEL (UTORAK, 20.45), KEC 1,38

Reprezentacija Danske imala je sjajan turnir na Evropskom prvenstvu, gde je u prvoj utakmici izgubila od Finske, posle čega se samouvereno probila kroz grupnu fazu. U plej-ofu je pobedila Vels sa 4:0 i potom Češku 2:1, da bi zastala u polufinalu u sudaru sa Engleskom 2:1. U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo Danci su do sada imali maksimalan rezultat - pet pobeda u pet borbi. U prošlom kolu, puleni Kaspera Hjulmanda su skromno pobedili Farska Ostrva u gostima sa 1:0. Večeras im na noge dolazi Izrael, koji dobro stoji u trci za Mundijal. Posle pet kola Izraelci imaju tri pobede i remi, koji im je doneo 10 bodova i drugu poziciju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara