Duel sa meča Kolumbije i Ekvadora u Kopa Americi (©Reuters)
Duel sa meča Kolumbije i Ekvadora u Kopa Americi (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Kolumbija 1,80, Brazil 1,60

Vreme čitanja: 3min | čet. 14.10.21. | 10:46

Nigde nećete da nađete veće

Ovog četvrtka je fudbalska ponuda u listama znatno "tanja" nego što smo na to navikli, a to je prouzrokovano time što su se završila okupljanja reprezentacija, pa se sada igrači vraćaju u svoje klubove.

Preostalo je još da se u ovom "prozoru" odigra jedno kolo u Južnoj Americi, a bukmejkeri Mozzarta su upravo odatle odabrali dva para kako bi častili kladioce. Specijalna ponuda je pripremljena za mečeve u Kolumbiji i Brazilu.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

KOLUMBIJA - EKVADOR (ČETVRTAK, 23.00), KEC 1,80

Mora Kolumbija da počne da pobeđuje ako želi da se nađe među četiri najbolja tima u južnoameričkim kvalifikacijama za Mundijal, jedina koji će putovati direktno u Katar. Trikolori su uspeli da vežu sedam uzastopnih mečeva bez poraza u kvalifikacijama, ali u tom periodu su samo dva puta pobedili. Oba okršaja u oktobru odigrali su identičnim rezultatom 0:0, protiv Urugvaja u Montevideu i Brazila kod kuće. Postali su tako prva selekcija u kvalifikacijama koja je uspela da zaustavi Brazilce, koji su pre tog meča vezali devet pobeda. Kolumbijska odbrana je uspela da zaustavi najbolji napad, koji je prethodno postigao čak 22 pogotka. Ekvador je trenutno bolji na tabeli od petoplasirane Kolumbije, nalazi se na trećem mestu i ima jedan poen više. Međutim, Ekvadorci su se dotle probili zahvaljujući odličnim rezultatima na početku takmičenja, sada su već u primetnom padu forme. Na poslednja četiri meča su ostvarili samo jednu pobedu, prošlog petka protiv Bolivije (3:0), a u oktobru su gubili od Urugvaja (1:0) i Venecuele (2:1). Prethodno su u junu Ekvadorci igrali na Kopa Americi protiv Kolumbije, ali su izgubili i taj meč, sa 1:0. Bila je to peta pobeda Trikolora na njihovih poslednjih šest susreta. Zanimljivo, oni nisu odigrali nerešeno na prethodnih 11 mečeva.

BRAZIL - URUGVAJ (PETAK, 02.30), KEC 1,60

Znalo se da će Brazil u nekom momentu morati da se zaustavi, desilo se to prošle nedelje u Bogoti. Odigrali su samo 0:0 sa Kolumbijom i to je bila prva utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru na kojoj nisu pobedili. Uprkos tom rezultatu plasman na Mundijal se ne dovodi u pitanje, petoplasirana Kolumbija zaostaje čak 13 bodova sedam kola pre kraja takmičenja i zaista bi bilo čudo da ne vidimo Titeove izabranike na završnom turniru. Urugvajci predvođeni veteranima Luisom Suarezom i Edinsonom Kavanijem takođe žele tamo, a trenutno su četvrti na tabeli, sa samo bodom više od Kolumbije. U oktobru su beležili nešto lošije rezultate, prouzrokovane teškim rasporedom. Prvo su odigrali 0:0 baš protiv Trikolora, a zatim su u Buenos Ajresu lako izgubili od Argentine, sa 3:0. Zato noćas imaju cilj da dođu do svoje prve pobede nad Brazilom još od 2001. godine, kada su u Montevideu slavili sa 1:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Japanu i Južnoj Koreji. Od tada je Brazil trijumfovao osam puta, dok je tri susreta završeno nerešenim rezultatom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara