Kristijano Ronaldo sa saigračima (©Reuters)
Kristijano Ronaldo sa saigračima (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Junajted 1,65, Sevilja 1,90, Makabi Haifa 1,70!

Vreme čitanja: 3min | pon. 03.01.22. | 11:17

Nigde nećete naći veće

Ponedeljak po pravilu nije veliki fudbalski dan, ali bukmejkeri Mozzarta su ipak uspeli da pripreme poslastice za najvernije kladioce. Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju tri para u sklopu Premijer lige, Primere i prvenstva Izraela. I to na jedinice na Mančester Junajted i Makabi Haifu, odnosno dvojku na Sevilju.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

Izabrane vesti

Mančester Junajted je u šampionatu Engleske krenuo veoma samouvereno, ali je potom izgubio koncentraciju i mesto u prvih šest. Takav epilog doveo je do promene trenera. Pošto je tim preuzeo Ralf Rangnik Crveni đavoli su prekinuli crni niz i započeli seriju mečeva bez poraza. Posle 18 kola Junajted je ostvario devet pobeda i četiri nerešenih duela, i trenutno je sedmoplasiran. U poslednjoj utakmici pobedio je Barnli (3:1). Danas na Old Traford stiže Vulverhempton, kome nedostaje stabilnost. Vukovi se nalaze na devetoj poziciji posle slavlja nad Brajtonom (1:0), i potom remija sa Čelsijem (0:0).

KADIZ - SEVILJA (PONEDELJAK, 21.15), DVOJKA 1,90

Kadiz je uspešno prošao prve dve etape u Kupu kralja, gde je naizmenično izbacio Vilju Fortunu (7:0) i Albasete (1:0). Ipak, u španskom prvenstvu ekipa je veoma loša. Andaluzijski klub ima samo dve pobede do sada i osam remija, pa sa 14 bodova zauzima pretposlednje mesto na tabeli. U poslednja dva kola, Kadiz je odigrao nerešeno sa Granadom (1:1) i Real Madridom (0:0). Večeras mu u goste dolazi Sevilja, koja je posle 18 kola Primere zabeležila 11 pobeda i pet remija. Takav rezultat omogućio je ekipi 38 bodova i trenutno drugo mesto na tabeli. Posle pobede nad Atletikom (2:1), crveno-beli su igrali nerešeno sa Barselonom (1:1).

-----------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------

MAKABI HAIFA - MAKABI TEL AVIV (PONEDELJAK, 19.30), KEC 1,70

Makabi Haifa se bori za prvo mesto u šampionatu Izraela. Tim je na drugom mestu sa 35 bodova i zaostaje pet koraka, uz duel manje, za liderom Hapoel Ber Ševom. Sastav iz Haife je u pobedničkom nizu u prvenstvu, pošto je pobedio u sedam kola zaredom, a na poslednjih deset duela u ligi je neporažen. Večeras mu u goste dolazi veliki rival Makabi Tel Aviv, koji je na četvrtoj poziciji i ima deset bodova manje od domaćina. Žuti su u situaciji da preteknu trećeplasirani Hapoel Tel Aviv koji im beži bod, ali biće im veoma teško da sustignu vodeći tandem. U poslednjim mečevima Makabi Tel Aviv nije gubio. Ipak, učestali remiji usporili su napredak ekipe, pa je na kormilo ekipe stigao srpski trener Mladen Krstajić. U poslednjem duelu Žuti su pobedili Makabi Petah Tikvu na strani 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara