Timo Verner (©Reuters)
Timo Verner (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Siti 2,35, Čelsi 1,60, PSŽ 1,55!

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.02.21. | 10:21

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Bogat dan na fudbalskim terenima širom planete. Na rasporedu su sva najinteresantnija fudbalska takmičenja, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja.

Odsteri su bili priično raspoloženi, pa su pred vama danas tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Izabrane vesti

Veliki derbi u Engleskoj. Mančester Siti je u sjajnom nizu od devet vezanih ligaških pobeda i stacioniran je na liderskoj poziciji iako je skoro cele sezone bez najboljeg strelca Serhija Aguera. Gvardiolini momci, dakle, u strašnoj formi stižu na megdan Liverpulu. Aktuelni vladar Engleske posrće i upravo okršaj sa Sitijem mu je poslednja prilika da se vrati u šampionsku trku. Tradicija je na strani domaćina, jer Mančester Siti nije pobedio na Enfildu od 2003. godine, a od tada je odigrano 17 dvoboja. Njih 12 pripalo je Crvenima.

ŠEFILD JUNAJTED - ČELSI (NEDELJA, 20.15), DVOJKA 1,60

Najbolji tim iz Londona u dosadašnjem toku sezone u Premijer ligi je Vest Hem. Čelsi ima šansu da se izjednači po broju bodova sa Čekićarima, a za to mu je neophodna pobeda na gostovanju Šefild Junajtedu. Nemac Tomas Tuhel je malo živnuo Plavce koji su pobedili u gradskom derbiju Totenhem sa 1:0 na Stamford Bridžu protekle nedelje. Sada Čelsi očekuje duel sa probuđenim Oštricama, jer je Šefild uspeo da pobedi VBA prošle nedelje.

MARSELJ - PSŽ (NEDELJA, 21.00), DVOJKA 1,55

Veče je rezervisano za jedan od najvećih derbija u Francuskoj, iako će duel zbog forme Marselja teško da opravda zvučan epitet. Olimpik je u užasnoj formi, navijači mu pale trening centar, dok je trener Vilas Boas napustio brod koji tone. Bilo bi pravo čudo da PSŽ ne iskoristi ovu situaciju, ne matira mrskog neprijatelja i tako ga još jače prikuje za sredinu tabele u Ligi 1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Man. Siti
Čelsi
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara