Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Monako 1,60, Ajaks 1,48, Braga 1,40, Kopenhagen 1,90

Vreme čitanja: 3min | ned. 18.02.24. | 11:24

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su kečevi na Monako protiv Tuluza u okviru Lige 1, zatim na Ajaks nad NEC-om u sklopu Eredivizije, odnosno na Bragu protiv Farensea u sklopu Primeire. Tu je i dvojka na Kopenhagen na gostovanju Silkeborgu. Susrete šampionata Francuske i Italije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Monako je ostvario važan rezultat u poslednjem kolu Lige 1. Pobedio je svog konkurenta u borbi za prva tri, Nicu. Za Kneževe je ovaj trijumf bio važan jer su pre toga bili u kratkom nizu bez slavlja. Zbog ovih rezultata Monako je malo iza PSŽ-a i nalazi se na četvrtom mestu, ali je samo korak iza drugoplasirane Nice. Tuluz uopšte nije u formi. Klub je u poslednje vreme izgubio većinu utakmica. Na tabeli Lige 1 Ljubičasti tonu iz kola u kolo jer su sa 20 bodova na 14. mestu i udaljen je samo bod od zone ispadanja. Povratak evropskih kupova na meni ne olakšava situaciju Tuluzu. Tamo je tokom nedelje francuski predstavnik u Ligi Evrope igrao sa Benfikom i očekivano izgubio sa 2:1.

AJAKS - NEC (NEDELJA, 14.30), KEC 1,48

Ajaks zauzima peto mesto na tabeli holandskog prvenstva. Istovremeno, Amsterdamersi su prilično zastali u nacionalnom šampionatu, ne uspevajući da pobede na dva meča zaredom. Prvo su remizirali sa PSV-om 1:1 na svom terenu, a zatim izgubili od Herenvena sa 3:2 u gostima. Tim Džona van et Šipa zaostaje devet bodova za trećeplasiranim Tventeom. Pre tri dana Ajaks je igrao prvi duel šesnaestine finala Lige konferencije sa Bode Glimtom i remizirao 2:2. NEC je na sedmoj poziciji na tabeli Eredivizije. Tim je izgubio samo jedan od poslednjih pet mečeva i u veoma je dobrom stanju. Ali, u prethodnom kolu je došlo do poraza od Valvijka od 2:0 u gostima. NEC je slavio u gostima u samo dva od 10 susreta u kampanji.

BRAGA - FARENSE (NEDELJA, 21.30), KEC 1,40

Farense se muči i bez pobede je u tri uzastopne utakmice Primeire pred odlazak na noge Bragi u nedelju veče. Braga zauzima peto mesto sa 40 bodova, i 12 poena zaostaje za mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona na 13 preostalih mečeva. S druge strane, Farense je devetoplasiran sa 26 bodova. Braga je izgubila poslednji meč u Primeiri sa čak 5:0 u Lisabonu protiv Sportinga, prekinuvši seriju od tri meča bez poraza. Farense je remizirao 1:1 protiv Famalikaa na svom terenu u prošloj rundi, i to mu je jedini osvojen poen u tri minula kola. Farense je u prvom dvoboju u kampanji savladao Bragu sa 3:1, prvi put od 2001. Braga nikada u devet dosadašnjih susreta nije poražena u svom Kamenolomu od predstojećeg rivala.

SILKEBORG - KOPENHAGEN (NEDELJA, 16.00), DVOJKA 1,90

Silkeborg dočekuje Kopenhagen u nedelju u sklopu 18. kola Superlige Danske, prve runde posle dva i po meseca pauze. Lavovi iz glavnog grada izgubili su sa 2:1 od Orhusa u Parkenu u poslednjem ligaškom meču, i to bez slavlja su u minula tri ligaška sukoba. Kopenhagen je na trećem mestu sa 33 boda posle 17 mečeva i za prvoplasiranim Midtjilandom zaostaje tri poena. Lavovi su pre pet dana igrali prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester Sitija i izgubili sa 3:1. Silkeborg je na šestom mestu sa 27 bodova u 17 mečeva. Silkeborg je poražen rezultatom 2:0 u poslednjem meču Superlige protiv Lingbija na strani, produživši niz bez pobeda na pet mečeva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara