Granit Džaka (©Reuters)
Granit Džaka (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Leverkuzen, Seltik i Panatinaikos

Vreme čitanja: 3min | sub. 25.05.24. | 11:10

Nigde nećete da nađete veće

Bogata kladioničarska ponuda ove subote. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojka na Leverkuzen u finalu Kupa Nemačke, kao i jedinice na Seltik u borbi za pehar Kupa Škotske i na Panatinaikos u okviru bitke za trofej Kupa Grčke.

Izabrane vesti

Kajzerslautern je postao jedno od otkrića aktuelnog Kupa Nemačke. Poslednji put Đavoli su se našli u finalu još u sezoni 2002/2003, kada su poraženi od Bajerna iz Minhena rezultatom 3:1. Na putu do finala, izabranici Fridhelma Funkela su pobedili u pet mečeva, a po mnogo čemu su imali sreće jer nisu imali vrhunske protivnike. Tako je Kajzerslautern u četvrtfinalu pobedio Hertu u gostima sa 3:1, a u polufinalu je savladao predstavnika treće lige Sarbriken sa 2:0. U Cvajti Crveni đavoli nisu imali najbolju sezonu i završili su tek na 13. mestu. Bajer igra za pehar posle izgubljenog finala Lige Evrope od Atalante rezultatom 3:0 pre tri dana. Leverkuzen nije ipak uspeo da završi celu sezonu bez poraza. Farmaceuti su imali odličnu sezonu, uspeli su da osvoje Bundesligu nekoliko kola pre kraja, a da nisu doživeli nijedan poraz. U Kupu Nemačke, Bajer je u jednom potezu stigao do finala, bez većih problema. U polufinalu izabranici Ćabija Alonsa nisu primetili otpor Fortune Diseldorf u pobedi od 4:0. Treba napomenuti da je Verkslef u 21. veku tri puta igrao u finalima nacionalnog Kupa, ali nikada nije uspeo da osvoji trofej.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------

SELTIK - RENDŽERS (SUBOTA, 16.00), KEC 1,90

Seltik nije imao posebne probleme u nacionalnom šampionatu Škotske. Kelti su osvojili šampionsku titulu odlepivši se od današnjeg protivnika Rendžersa osam bodova razlike. Ipak, Seltik nije uspeo da ostvari uspeh u Ligi šampiona pošto je tim Brendana Rodžersa zauzeo četvrto mesto u grupi sa Fajenordom, Lacijom i Atletikom iz Madrida. Seltik je na putu do finala Kupa uspeo da savlada Baki Tisl (5:0), Sent Miren (2:0), Livingston (4:2) i Aberdin (4:3). Rendžers nije uspeo da zadrži korak sa Seltikom u trci za titulu, ali sada ima priliku da odnese jedan trofej - domaći kup. Policajci su se dobro pokazali u Ligi Evrope, zauzevši prvo mesto u svojoj grupi. Ipak, u prvoj fazi plej-ofa, Rendžers je eliminisan od Benfike. U Kupu Škotske Džersi su uspeli da savladaju Dambarton (4:1), Er (2:0), Hibernijan (2:0) i Harts (2:0).

PANATINAIKOS - ARIS (SUBOTA, 19.30), KEC 1,65

Panatinaikos je završio sezonu razočaranjem u grčkoj Superligi. Tim se borio za drugo mesto, ali je na kraju završio na četvrtom, zaostajavši za glavnim rivalom, Olimpijakosom, jer je osvojio samo jedan bod u poslednja četiri kola. Zanimljivo, Panatinaikos je u Kupu Grčke savladao Olimpijakos posle izvođenja penala u osmini finala, a u polufinalu je izbacio i eventualnog šampiona lige PAOK, takođe posle jedanaesteraca. Aris je verovatno postigao vrhunac ove sezone. Tim se nije takmičio za medalje jer je u kvalitetu igrača značajno ispod PAOK-a, AEK-a, Olimpijakosa i Panatinaikosa. Ipak, Aris je udobno obezbedio peto mesto, sa 20 bodova prednosti u odnosu na šestu poziciju. Tim iz Soluna ima priliku da prvi put posle 54 godine osvoji Kup Grčke. Od trijumfa 1970. Aris je četiri puta stigao do finala, ali u svakoj prilici nije uspeo.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara