Eirik Uland Andersen (©AFP)
Eirik Uland Andersen (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Molde i Panatinaikos

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.07.23. | 10:41

Nigde nećete da nađete veće

Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu šampiona. U jeku je čistilište na putu do 32 najbolja tima na Starom kontinentu.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju je dvojka na Molde protiv Helsinkija, kao i dvojka na Panatinaikos protiv Dnjepra-1 u sklopu prvog susreta druge runde kvalifikacija za evropsku elitu.

Izabrane vesti

U prvom kolu kvalifikacija Helsinki je imao problema sa severnoirskim Larnom. U prvom meču ekipa je pobedila na svom terenu 1:0, a u drugoj izgubila 1:2, a samo zahvaljujući autogolu u produžecima, izbegao je izvođenje jedanaesteraca. Sada finskom prvaku sledi ozbiljniji rival. Molde počinje fazu kvalifikacija od ovog kola. U norveškom prvenstvu klub je odličnoj formi, pošto nije izgubio osam mečeva zaredom, a u sedam utakmica je slavio. Molde ovom susretu pristupa u odličnom raspoloženju.

DNJEPAR-1 - PANATINAIKOS (UTORAK, 20.00), DVOJKA 2,25

Od početka jula Dnjepar-1 je odigrao pet prijateljskih utakmica, četiri puta je pobedio i jednom remizirao. Tim je sve utakmice igrao sa klubovima iz Ukrajine, ali je protivnik koji dolazi mnogo ozbiljniji. Dnjepar-1 zbog situacije u Ukrajini kao domaćin igra u Košicama. Ni Panatinaikos nije gubio vreme. Pre mesec dana je počeo priprema za novu sezonu. Za to vreme odigrao je sedam utakmica. U prvih pet je uspeo da pobedi, ali u poslednja dva je poražen od Rajo Valjekana 0:1 i remizirao sa Hapoel Ber Ševom 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara