Ekipa Partizana (©Star Sport)
Ekipa Partizana (©Star Sport)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Partizan Mozzart Bet, Nicu i Lids

Vreme čitanja: 3min | pet. 08.03.24. | 12:18

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicionalni dan koji je zagrevanje za buran fudbalski vikend širom planete. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojka na Partizan Mozzart Bet u Milanu protiv Olimpije u okviru košarkaške Evrolige, potom kec na Nicu spram Monpeljea u sklopu Lige 1, odnosno dvojka na Lids u sukobu sa Šefild Venzdejom u Čempionšipu. Sve mečeve prvenstva Francuske možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Košarkaši Partizan Mozzart Beta su posle reprezentativne pauze značajno podigli formu pobedama nad Efesom i Cedevitom Olimpijom. U obe pobede ubačeno je po 100 ili više poena uprkos izostanku Džejmsa Nanelija, što samo pokazuje kolika je želja crno-belih da poprave utisak posle ne tako blistavog perioda. Još značajnije je to što su formu podigli Aleksa Avramović, Danilo Anđušić, Mateuš Ponitka i Bruno Kaboklo. Ekipi je potrebna još jedna takva partija u Milanu, gde gostuje desetkovanoj Olimpiji za koju se i dalje ne zna ko će zaigrati. Tu leži, naravno uz značajan uspon forme, Partizanova šansa da se domogne brejka koji bi mnogo mogao da znači u daljoj jurnjavi za (bar) sedmim mestom. Prošlogodišnje gostovanje u Mediolanum Forumu bilo je jedno od lošijih za Parni valjak, pošto je ostao na samo 62 poena uz oko 40 odsto iz igre. Olimpija i pored svih problema igra jako dobro na svom parketu jer je jedini poraz došao od Crvene zvezde u prvim danima januara, a u međuvremenu su pobeđeni Barselona i Real Madrid.

NICA - MONPELJE (PETAK, 21.00), KEC 1,80

Nica je odlično startovala na početku sezone i čak se borila sa PSŽ-om za vođstvo u Ligi 1, ali, očekivano, nije bilo moguće da održi ovaj nivo do kraja. Trenutno je Nica u nizu bez pobede u prvenstvu od pet kola zaredom. Ljudi Frančeska Fariolija pali su na peto mesto na tabeli i sudeći po poslednjim rezultatima, pad verovatno neće prestati. Monpelje isto nastavlja sa neuspešnim nastupima. Posle 24 odigrana kola izabranici Mišela Der Zakarijana su na 16. mestu. U prošlom kolu su igrali nerešeno sa Strazburom 2:2, a predstojeći protivnik je mnogo jači. Monpelje je poražen na šest od sedam poslednjih gostovanja u ligi.

ŠEFILD VENZDEJ - LIDS (PETAK, 21.00), DVOJKA 1,75


Šefild Venzdej je donedavno bio gotovo zagarantovan kandidat za ispadanje iz Čempionšipa, ali je uspeo da se popravi. Nanizao je četiri pobede u ligi i stigao nadomak zone bezbednosti. U prošlom kolu Šefild Venzdej je savladao Plimut rezultatom 1:0. Lids ove sezone teži ambicioznijim ciljevima i bori se za povratak u Premijer ligu. Do sada je tim Danijela Farkea stigao do trećeg mesta na tabeli i ima dva boda zaostatka za drugoplasiranim Ipsvičom. Pobeda od 1:0 nad Stouk Sitijem u prošlom kolu bila je 23. Lidsu u sezoni. Inače, Lids je neporažen na 11 vezanih mečeva u šampionatu.

NAPOMENA

: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara