Vinisijus Žunior i Eduardo Kamavinga (©Reuters)
Vinisijus Žunior i Eduardo Kamavinga (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Real Madrid i Benfiku

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.01.24. | 10:05

Nigde nećete da nađete veće

Završena je proslava Nove godine, a većina šampionata je i dalje na raspustu. Lopta se ipak kotrlja širom Evrope.

Na programu je Superkup Španije, a igra se i završnica Kupa Portugalije. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su kec na Real Madrid protiv Atletiko Madrida i jedinica na Benfiku protiv Brage.

Izabrane vesti

Pre završnice Superkupa Španije Real Madrid je za vikend pobedio Arandinu sa 3:1 u Kupu kralja, produživši niz bez poraza na čak 19 mečeva u svim takmičenjima. Dok počinju svoju potragu za 13. titulom u nacionalnom Superkupu, Blankosi se suočavaju sa poslednjim timom koji ih je pobedio. Pored toga, dvoboj sa gradskim rivalom Atletiko Madridom biće 234. madridski derbi. Trener Karlo Ančeloti primetio je posle trijumfa od 1:0 nad Majorkom ranije ovog meseca da su njegovi igrači rešili probleme u odbrani sa kojima su imali problema protiv Atletiko Madrida u porazu 3:1 krajem septembra. Ipak, drugi susret, koji će se odigrati na neutralnom terenu u Saudijskoj Arabiji, daće priliku Blankosima da to i dokažu. Atletiko nije osvojio ovo takmičenje od 2014. godine, kada je pobedio Real Madrid sa 2:1 u dve utakmice finala Superkupa. Posle poraza od Đirone od 3:4 u Primeri, Kolčonjerosi su savladali Lugo sa 3:1 u subotu u Kupu kralja neposredno pre odlaska u Saudijsku Arabiju. Atletiko se radovao u samo tri od poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima.

BENFIKA - BRAGA (SREDA, 21.45), KEC 1,65

Benfika ima pristojnu sezonu u prvenstvu Portugalije i bori se za šampionsku titulu. Trenutno, ekipa Rodžera Šmita je druga na tabeli i samo jedan bod iza lidera Sportinga. Orlovi su u prošlom meču savladali Aruku sa 3:0, što im je bio peti trijumf u nizu na različitim frontovima. Benfiku sada čeka borba za plasmana u četvrtfinale Kupa Portugalije protiv Brage, koja u celini, takođe ima prilično pristojnu sezonu. Momci iz Kamenoloma su se plasirali u grupnu fazu Lige šampiona, gde su završili na trećem mestu, a u prvenstvu takođe nema mnogo neuspeha. Brage sa 33 boda zauzima četvrto mesto na tabeli Primeire, ali za trećeplasiranim Portom zaostaje samo tri poena, dok joj je vodeći Sporting udaljen sedam koraka. Braga je neporažena na tri protekla susreta u svim takmičenjima, a poslednji put je remizirala 1:1 sa Vitorijom Gimarais za vikend.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara