Vinisijus Žunior (©Reuters)
Vinisijus Žunior (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Real Madrid i Piterboro

Vreme čitanja: 3min | sre. 08.05.24. | 10:34

Nigde nećete da nađete veće

Bogata ponuda ove srede. Igra se polufinale Lige šampiona, ali ima uzbuđenja u Ligi konferencije, borbi za mesto u čempionšipu, Kupu Turske...

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su jedinica na Real Madrid protiv Bajerna u sklopu revanš susreta polufinala elitnog evropskog takmičenja, kao i kec na Piterboro u sudaru sa Oksfordom u plej-ofu engleske treće lige.

Izabrane vesti

Real Madrid nije bio u najtežoj grupi Lige šampiona, gde je bio neprikosnoveni favorit. Tim Karla Ančelotija nije imao ni najmanji problem, ostvarivši šest pobeda u šest mečeva, a u osmini finala Blankosi su eliminisali RB Lajpcig ukupnim rezultatom 2:1. Četvrtfinale se pokazalo ništa manje teškim - kod kuće je Real Madrid teškom mukom izvukao remi 3:3 protiv Mančester Sitija, dok su u revanšu Galaktikosi izdržali i stigli do penala, gde su bili jači. Remi 2:2 u gostima u prvom meču polufinala sa Bajernom učvrstio je Kraljevski klub kao favorita duela. U šampionatu Španije, Real je bez problema osvojio šampionsku titulu, osvojivši zlato četiri kola pre kraja. Bajern je, kao i njegov današnji protivnik, bio izraziti favorit u svojoj grupi i bez problema je bio prvoplasiran sa 16 od mogućih 18 bodova. U osmini finala izabranici Tomasa Tuhela sastali su se sa Lacijem i podbacili u prvom meču, izgubivši u Rimu sa 1:0. Međutim, u revanšu Bavarci nisu ostavili šansu Rimljanima i radovali su se sa 3:0. U četvrtfinalu Bajern se suočio sa Arsenalom, protiv kojeg minhenski klub nije važio za favorita. Posle remija 2:2 u Londonu, Bavarci su odigrali sjajan meč na svom terenu i pobedili sa 1:0, obezbedivši ulaznicu u polufinale. U prvom meču sa španskim velikanom Bajern nije uspeo da iskoristi domaće okruženje, ali remi 2:2 ipak ostavlja šansu za uspeh.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

PITERBORO - OKSFORD (SREDA, 21.00), KEC 2,10

Piterboro Junajted je tokom čitave sezone u trećem engleskom rangu bio na visini zadatka i završio je kao četvrtoplasiran sa 84 boda, osam manje od mesta koje je vodilo do direktne promocije. Ipak, u odsudnom trenutku ekipa je pala i sada je u lošem nizu. Bez pobede je na tri susreta, i ima gol zaostatka u odnosu na Oksford u polufinalu doigravanja za promociju u Čempionšip. Oksford Junajted je imao snažan kalendarski period koji je trajao od sredine marta. Tim je izgubio samo jedan od poslednjih devet mečeva i u odličnom je stanju. Vredi napomenuti da je u prvom susretu polufinalne faze Oksford pobedio protivnika rezultatom 1:0. Ligaški deo sezone Oksford je okončao na petoj poziciji sa 77 poena.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

promoPromo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Real Madrid
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara