Kilijan Embape (©Reuters)
Kilijan Embape (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: PSŽ 1,50, Liverpul 2,40, Bilbao 2,25, Tvente 1,48

Vreme čitanja: 3min | ned. 25.02.24. | 11:28

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su kečevi na PSŽ protiv Rena u okviru Lige 1, zatim dvojka na Liverpul spram Čelsija u finalu Liga kupa Engleske, potom dvojka na Bilbao protiv Betisa u sklopu Primere, odnosno kec na Tvente protiv Go Aheda u sklopu Primeire. Susrete šampionata Francuske i Španije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

PSŽ nastavlja pobednički pohod. Klub je pobedio u poslednjih pet mečeva, ali ako uzmemo u obzir sastanke Parižana od sredine novembra, izvukli su nerešeno samo nekoliko puta. Ovakva serija omogućila je Enrikeovom timu da se vrati na lidersko mesto na tabeli prvenstva Francuske. Sada je jaz između PSŽ-a i pratioca već 13 ili više bodova. U poslednjim mečevima ekipa je ostvarila pobede bez primljenih pogodaka - 2:0 protiv Sosijedada u Ligi šampiona i Nanta u Ligi 1. Ren se polako ali sigurno diže na tabeli Lige 1. Klub nije baš najbolje startovao ovu sezonu, takođe zbog prisustva evropskih kupova. Ali sada u šampionatu crveno-crni su u nizu od šest pobeda u nizu. Sa 34 boda tim je već stigao na sedmo mesto. Nedavno je Ren eliminisan sa turnira Lige Evrope sa Milanom.

ČELSI - LIVERPUL (NEDELJA, 16.00), DVOJKA 2,40

Vreme je za finale Liga kupa. Sezona ide loše po Čelsi i primetno je da se Londonski tim kladi na mogući uspeh u kup bitkama. Na putu do finala Liga kupa Plavci su imali mnogo sreće, jer su do polufinala mečeve igrali kod kuće. Izbacivali su redom Brajton i Njukasl, a polufinalu u dvomeču drugoligaša Midlzbro. Čelsi je poslednji put osvojio Liga kup 2015. godine. Nakon toga usledila su još dva finala u kojima nisu uspeli da se izbore sa Mančester Sitijem i Liverpulom. Liverpul, za razliku od predstojećeg protivnika, uspešno nastupa na svim turnirima na kojima učestvuje. Konkretno, Redsi su lideri u Premijer ligi, gde su ostvarili niz od tri pobede. Jirgen Klop je u poslednjoj utakmici sa Lutonom koju je tim dobio sa 4:1 pružio priliku mladim igračima da se dokažu, koji nisu razočarali. U Liga kupu Liverpul je zauzvrat savladao otpor Lestera, Bornmuta, Vest Hema i Fulama. Poslednji put Crveni su igrali u finalu Liga kupa 2022. godine i savladali trenutnog rivala Čelsi u izvođenju penala.

BETIS - BILBAO (NEDELJA, 16.15), DVOJKA 2,25

Betis je nanizao tri domaće utakmice zaredom bez pobede, uključujući remije sa dva kluba ispod na tabeli Primere. Daleko je to od idealnog za tim koji je sredinom nedelje eliminisan od strane zagrebačkog Dinama iz evropskog takmičenja i koji ovo kolo počinje van prvih šest. Domaća forma je posebno obeshrabrujuća s obzirom da je sledeći zadatak Betisa da se suoči sa Bilbaom, koji se nadmeće za kvalifikacije za Ligu šampiona. Bilbao je prošlog vikenda pokazao velike golgeterske sposobnosti, pobedivši trećeplasiranu Đironu sa 3:2. Ali dok bi pobeda od 4:2 nad Betisom u avgustu trebalo da pruži dosta motivacije, Atletikova nastojanja da se takmiči u prvoj Ligi šampiona od sezone 2014/15 može zavisiti od osvajanja više bodova u gostima.

TVENTE - GO AHED (NEDELJA, 14.30), KEC 1,48

Tvente trenutno nije baš najbolje raspoložen, pošto je u prošlom kolu na svom stadionu izgubio od Utrehta sa 0:1. Timu Jozefa Ostinga ide prilično dobro jer posle 22 kola ekipa ima 44 boda, što je dovoljno za treće mesto na tabeli i sastav je u zoni Lige šampiona. U poslednjih pet susreta u nacionalnom šampionatu, Tvente je ostvario dve pobede i isto toliko poraza uz jedan remi. Go Ahed Igls nije izgubio pet kola zaredom, a ovaj rezultat uliva samopouzdanje. Tim iz Deventera je u prethodnom meču ostvario pobedu u gostima nad Herevenom sa 2:0, a pre toga je sa Zvoleom ostvario remi 1:1. Osvojenih 34 boda omogućavaju ekipi Iglsa da zauzme šesto mesto.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

PSŽ
Liverpul
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara