Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Španija i Portugalija!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.09.23. | 10:33

Nigde nećete naći veće

Sezona u najkvalitetnijim ligama je na pauzi, vreme je za reprezentativne obaveze. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojka na Španiju protiv Gruzije u kvalifikacijama za EURO, kao i dvojka na Portugaliju u obračunu sa Slovačkom u sklopu borbe za odlazak na kontinentalnu smotru.

Izabrane vesti

Gruzijska selekcija je odigrala tri meča u Grupi A i osvojila četiri boda. Rezultat je sasvim pristojan za tim koji je daleko od evropskog vrha. Izabranici Vilija Sanjola na startu kvalifikacija remizirali su sa Norveškom (1:1), a zatim uspeli da savladaju Kipar u gostima (2:1). Tek u trećem kolu Gruzini su pretrpeli prvi poraz, ne mogavši da se izbore sa Škotskom (0:2). Sa četiri boda Gruzija zauzima drugo mesto u Grupi A. Španija je odigrala samo dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. Na startu je bez problema savladala Norvešku (3:0), posle čega je poražena u gostima od Škotske (0:2). Sa tri boda je Crvena furija na četvrtom mestu u grupi. Tokom prethodne međunarodne pauze za reprezentacije, Španci su uspešno nastupili u plej-ofu Lige nacija. U polufinalu su pobedili Italiju (2:1), a u finalu je Furija bila bolja od Hrvatske i osvojila trofej.


--------------

Reši lagani dnevni izazzov i osvoji jednu od 10 dnevnih nagrada.

--------------

SLOVAČKA - PORTUGALIJA (PETAK, 20.45), DVOJKA 1,50

Slovačka je kvalifikacije za EURO 2024. počela prilično senzacionalnim gubitkom bodova u meču protiv Luksemburga (0:0). Posle toga je usledila serija od tri pobede - protiv Bosne i Hercegovine (2:0), Islanda (2:1) i Lihtenštajna (1:0). Bez sumnje, ističe se pouzdana odbrana tima jer je primio samo jedan gol u četiri utakmice. Ipak, s druge strane je kaznena ekspedicija sa Iberijskog poluostrva. Portugalija je nepogrešiva – četiri pobede u četiri meča i ukupna gol-razlika 14:0. Samo u poslednjoj utakmici protiv Islanda Portugalija je ostvarila skroman trijumf u gostima od 1:0. U ostalim mečevima Kristijano Ronaldo i drugovi su pobeđivali inferiorne protivnike sa najmanje tri gola razlike.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara