Robert Levandovski (©Reuters)
Robert Levandovski (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Dvojka na Bajern – 1,43, probajte da nađete veću!

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.12.20. | 09:23

Osim trijumfa Bavaraca protiv Uniona poklon kvote i na pobede Čelsija i Lacija

Subota je uvek bogat kladioničarski dan. Mozzart je za danas spremio promo kvote. Probajte da nađete negde veće.

UNION BERLIN – BAJERN, dvojka 1,43

Izabrane vesti

Bavarska mašina je zaribala prošle nedelje u Minhenu protiv RB Lajpciga (3:3), da li može i drugi put? Bajern gostuje u prestonici Berlinu protiv ove sezone iznenađujuće dobrog Uniona koji je na visokom šestom mestu. Ipak, nije pobedio u poslednja dva kola, a prošle nedelje je poklekao u gradskom derbiju od Herte (1:3). Trener gostiju Hansi Flik je odmarao neke od nosilaca igre protiv Lokomotive iz Moskve u Ligi šampiona, pa se očekuje najjači sastav u Berlinu.

Šampion Nemačke i Evrope je ove sezone četiri puta pobedio u gostima, nema remi, a jedini poraz je doživeo na početku Bundeslige od Hofenhajma (1:4). Union je efikasan na svom terenu. Na pet utakmica je postigao čak 14 golova. Bajernu je ugrožena liderska pozicija posle dva uzastopna remija na Alijanc areni, pa mu je neophodna pobeda u Berlinu. Kvota u Mozzartu na dvojku je primamljiva – 1,43. Nigde nećete moći da nađete veću.

LACIO – VERONA, kec 1,88

Rimljani ove sezone igraju toplo-hladno. U gostima imaju čak četiri trijumfa, dok slabije igraju u ovom šampionatu Serije A na Olimpiku. Posle plasmana u osminu finala Lige šampiona lakše se diše. Narednih meseci četa Simonea Inzagija može da se usredsredi na poboljšanje statusa u prvenstvu. Prošle nedelje su Lacijali pobedili Speciju u gostima (2:1), a pre toga poraženi u Rimu od Udinezea (1:3). Protiv Verone je domaćinu imperativ pobeda ako želi priključak za ekipama iz gornjeg dela tabele.

Verona je i ove godine odlična, u gornjem delu tabele, a zajedno sa Juventusom mreža tima ekipe iz grada ljubavi se najmanje puta zatresla. Samo devet golova je primio tim sa Bentegodija. Biće to izazov za Čira Imobilea i kompaniju. Kvota u Mozzartu na kec je odlična, čak – 1,88. Probajte da nađete negde veću!

EVERTON – ČELSI, dvojka 1,90

Posle dobrog starta Evertona u Premijer ligi, navijači Karamela ponadali su se da će konačno njihov tim da igra značajniju ulogu u prvenstvu, da se bori makar za Ligu šampiona, ali kriza tima sa Gudisona u poslednjih mesec i po. Samo jedan trijumf u poslednjih sedam utakmica. U Liverpul stiže razgoropađeni Čelsi. Velika ulaganja Plavaca proteklog leta već su počela da se isplaćuju.

Četa Frenka Lamparda nije poražena na prethodnih 14 utakmica u svim takmičenjima i sa puno samopouzdanja stiže na duel protiv Evertona koji s klupe predvodi nekadašnji trener londonskog kluba Karlo Ančeloti. Prethodna dva duela u Premijer ligi Čelsi je izgubio na Gudison parku. Da li će sada da prekine lošu seriju? Kvota u Mozzartu na pobedu Plavaca u Liverpulu je 1,90. Nigde nećete moći da nađete veću.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvotaLacioBajern MinhenČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara