Žoržinjo i Federiko Kjeza (©Reuters)
Žoržinjo i Federiko Kjeza (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Italija 2,20, SAD 2,45, Valjadolid 2,30

Vreme čitanja: 3min | ned. 24.03.24. | 10:34

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinica na Italiju protiv Ekvadora u prijateljskoj utakmici, zatim kec na SAD spram Meksika u finalu Konkakaf Lige nacija, kao i jedinica na Valjadolid protiv Eibara u drugoj ligi Španije. Prijateljski duel Italije i Ekvadora, kao i sve susrete španske Segunde možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Reprezentacija Italije imala je težak posao u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. Tim je prošao kroz promenu selektora i pod vođstvom Lučana Spaletija završio je iza Engleske na drugom mestu u Grupi C, samo po dodatnim pokazateljima ispred Ukrajine i tako obezbedio kartu za završni turnir. Italija je već odigrala jednu prijateljsku utakmicu 22. marta, kada je uspela da savlada Venecuelu sa 2:1. Spaleti pokušava da spoji mladost i iskustvo u reprezentaciji. Za rivala Azuri sada imaju Ekvador, koji je primetno poboljšao performanse i rezultate posle imenovanja Feliksa Sančeza za selektora. Pod njim, tim je ostvario sedam pobeda u 11 mečeva. U prijateljskoj utakmici 22. marta Ekvadorci su samouvereno pobedili Gvatemalu rezultatom 2:0. Na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo Ekvador je na petom mestu. Prijateljska utakmica Italije i Ekvadora igra se u Nju Džersiju u SAD.

SAD - MEKSIKO (PONEDELJAK, 02.15), KEC 2,45

Sjedinjene Američke Države su uspele da pobede u pet od osam poslednjih mečeva. U polufinalu aktuelnog takmičenja Konkakaf Lige nacija Jenkiji su odmerili snage sa Jamajkom i slavili rezultatom 3:1, ali se to dogodilo tek poslee produžetaka. Izabranici Grega Berhaltera spasili su se poraza u poslednjim sekundama zahvaljujući autogolu, a potom je Hadži Rajt pogodio dva puta za ulazak u finale. Meksiko je izgubio samo dva puta u poslednjih 10 mečeva. Sombrerosi su u odličnom funkcionalnom stanju, pošto su se u polufinalu suočili sa Panamom i mirno je savladali rezultatom 3:0, ne ostavljajući rivalu nikakve šanse. Meksikanci su u podređenom položaju jer se finale igra u Teksasu, ali i zato što nisu pobedili Amerikance na šest proteklih dvoboja, odnosno od septembra 2019.

VALJADOLID - EIBAR (NEDELJA, 16.15), KEC 2,30

Valjadolid je na sedmoj poziciji na tabeli španske Segunde, odnosno na rubu zone plej-ofa za promociju. Tim je osvojio sedam poena u poslednjih pet mečeva, što nije dobar učinak i zato zaostaje bod za šestoplasiranim Burgosom. U prethodnom susretu Valjadolid nije mogao da se nosi sa Ferolom na strani i izgubio je rezultatom 2:0. Valjadolid je ipak mnogo bolji kada igra kod kuće, gde je u 15 domaćinstava ostvario 10 pobeda, tri remija i dva neuspeha. Eibar je na četvrtom mestu na tabeli Segunde, ali samo bod je daleko od druge pozicije koja garantuje direktnu kartu za Primeru. Tim iz Baskije je pobedio u dva od tri protekla meča, a poslednji put na svom terenu je bio bolji od Viljareala B sa 2:0. Oružari imaju jednu od najjačih napadačkih linija u ligi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara