©Reuters
©Reuters

Mozzart promo kvote: Lester 2,00, Dortmund 1,43, Atalanta 2,60, Jang Bojs 1,47!

Vreme čitanja: 3min | ned. 18.04.21. | 11:11

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove nedelje četiri poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke za susrete FA kupa Engleske, nemačke Bundeslige, italijanske Serije A i švajcarske Superlige.

Izabrane vesti

Čelsi je već obezbedio plasman u finale i sada čeka boljeg iz Lestera i Sautemptona. Lisice su favorit, ali imaju problema sa povredama. Iako su na reprezentativnu pauzu otišli sa pobedom protiv Mančester junajteda u četvrtfinalu najstarijeg takmičenja na svetu, po povratku sa iste fudbaleri Lestera doživeli su dva poraza. Najpre od Mančester Sitija, ali potom i od Vest Hema. Dobra vest je da je Keleči Iheanačo nastavio svoju golgetersku seriju, pa je minulog vikenda protiv Čekićara postigao dva pogotka. Sautempton je po povratku sa pauze najpre savladao Barnli posle velikog preokreta, ali je doživeo hladan tuš u susretu sa VBA (0:3). Lester je slavio sredinom januara i to je bio jedini duel ovih ekipa u tekućoj sezoni. Prethodno su minule slavili Sveci, a pre oko godinu i po dana Lester je upisao i čuveni trijumf na Sent Meris stadionu (9:0).

BORUSIJA DORTMUND - VERDER BREMEN (NEDELJA, 15.30), KEC 1,43

Milioneri imaju idealnu priliku da se vrate u trku za Ligu šampiona. Ajntraht je doživeo težak poraz od Menhengladbaha i sada Dortmund ima šansu da zaostatak za timom iz Frankfurta svede na četiri boda. Ne mogu se puleni Edina Terzića pohvaliti dobrim rezultatima u poslednje vreme, ali su u dvomeču sa Mančester Sitijem u četvrtfinalu Lige šampiona pružili odličan otpor, dok su u minulom kolu savladali Štutgart na gostovanju, pa se nadaju novom trijumfu u Bundesligi. Verder ima još slabije rezultate, na poslednjih pet duela slavio je samo jednom (četiri poraza), u minulom kolu je pretrpeo težak poraz od Lajpciga. Borusija je upisala pobede na prethodna dva duela sa ekipom sa Vezera i to na strani, dok na pobedu na Vestfalenu čeka od 2018. godine.

ATALANTA - JUVENTUS (NEDELJA, 15.00), KEC 2,60

U okviru 31. kola Serije A igraju se dva velika derbija. Jedan od njih održaće se na stadionu u Bergamu, gde Atalanta dočekuje Juventus. Posle 30 odigranih mečeva Boginja ima samo bod manje od Stare dame, Inter je čini se previše odmakao u borbi za titulu, pa ekipama Đan Pjera Gasperinija i Andree Pirla ostaje da obezbede plasman u Ligu šampiona, kako ih Napoli prati u stopu. Atalanta je na poslednjih 12 mečeva pretrpela poraze samo od madridskog Reala u Ligi šampiona i Intera u ligi, u seriji je od tri trijumfa (Verona, Udineze, Fiorentina). Juve igra sezonu za zaborav, ali je popravio formu. Bjankoneri su najpre savladali Napoli kod kuće, a potom i Đenovu, pa će učiniti sve da nastave pobednički niz. Ipak, imaće jako težak zadatak, kako su gosti sa stadiona u Bergamu ceo plen odnosili samo dva puta u poslednja četiri meseca. Minule kalendarske godine nije bilo pobednika u duelima ova dva sastava, dok su na tri odigrana susreta u 2019. godini viđeni svih mogući ishodi.

JANG BOJS - LUGANO (NEDELJA, 16.00), KEC 1,47

Lugano je u solidnoj formi, ali je lider ipak u boljoj. Fudbaleri Jang Bojsa su i ove sezone bez premca u Švajcarskoj, najbližem rivalu na tabeli beže 22 boda i samo je pitanje vremena kada će osvojiti novu titulu. Lugano ove takmičarske godine beleži dobre rezultate, na poslednja četiri duela osvojio je 10 bodova, ali u Bernu retko ko može da se nada bodovima. Jang Bojs je doživeo samo jedan poraz u Superligi u 28 odigranih utakmica, trenutno je u seriji od tri pobede, dok je u Kupu iznenađujuće pretrpeo težak poraz od Sent Galena (1:4). Ispao je sredinom marta i iz Lige Evrope od Ajaksa, pa će se do kraja sezone posvetiti prvenstvu i nema sumnje da će što pre želeti da se okiti šampionskom titulom. Nema poraz na poslednja tri duela sa Luganom, na minula dva je i slavio.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara