Erling Haland slavi gol Liverpulu (©Reuters)
Erling Haland slavi gol Liverpulu (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Mančester Siti 2,30, Ajntraht 2,15, Lil 2,10

Vreme čitanja: 3min | ned. 10.03.24. | 10:50

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su dvojka na Mančester Siti protiv Liverpula u derbiju Premijer lige, zatim kec na Ajntraht spram Hofenhajma u Bundesligi i na Lil protiv Rena u meču Lige 1. Susrete šampionata Francuske možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Do početka 28. kola Premijer lige Liverpul je bio na prvom mestu, bod ispred Mančester Sitija i dva od Arsenala, ali su Tobdžije već odigrale duel i stigle na čelo. Redsi su od početka sezone pretrpeli samo dva poraza u prvenstvu, poslednji od direktnog konkurenta Arsenala rezultatom 3:1 u gostima početkom februara. Liverpul je trenutno u nizu od četiri pobede u Premijer ligi, i to uprkos činjenici da ima mnogo povređenih igrača. Trener Jirgen Klop aktivno koristi mlade igrače koji se se uspešno ukalupili u sistem. U prošlom kolu Liverpul je u poslednjim minuta izvojevao slavlje protiv Notingem Foresta u gostima sa 1:0. Ove nedelje, Crveni su odigrali meč osmine finala Lige Evrope u gostima protiv Sparte iz Praga. Pobeda od 5:1 praktično garantuje prolaz u četvrtfinale, a sastav na tom duelu bio je daleko od glavnog. S druge strane, Mančester siti je imao dobre šanse da predstojećoj borbi pristupi kao lider, ali je pre tri kola izgubio bodove u obračunu sa Čelsijem kada je bilo 1:1. Građani su potom ušli u seriju pobeda, a poslednji je stradao Mančester Junajted u derbiju rezultatom 3:1. Istovremeno, u dva meča sa Brentfordom i Bornmutom u ovom periodu ostvareni su trijumfi minimalnim rezultatom 1:0. Siti je tokom sedmice odigrao revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Kopenhagena. Na svom terenu izabranici Pepa Gvardiole izborili su sigurnu pobedu od 3:1 i plasirali se u četvrtfinale.

AJNTRAHT - HOFENHAJM (NEDELJA, 17.30), KEC 2,15

Ajntraht zauzima šesto mesto na tabeli nemačkog šampionata. Tim iz Frankfurta nije izgubio u četiri meča nacionalnog prvenstva zaredom. U prošlom kolu izabranici Dina Topmelera su na gostovanju bili jači od Hajdenhajma sa 2:1. Bilo je to prvo slavlje Ajntrahta posle šest mečeva bez pobede u svim takmičenjima, ali zanimljivo je da je tim igrao gg3+ u poslednjih pet mečeva. Hofenhajm je na sedmoj poziciji na tabeli Bundeslige, četiri koraka iza predstojećeg rivala. Vredi napomenuti da je tim znatno napredovao pošto je izgubio samo jedan od poslednjih pet duela nacionalnog prvenstva. Hof je pobedio dva puta zaredom, najpre Dortmund u gostima sa 3:2, a potom i Verder sa 2:1 kod kuće.

LIL - REN (NEDELJA, 17.05), KEC 2,10

Lil u dobrom raspoloženju pristupa predstojećem meču 25. kola Lige 1 sa Renom. Doge su pre tri dana pobedile Šturm na gostovanju u prvom meču osmine finala Lige konferencije sa 3:0. Po pravilu, igrači Paula Fonseke imaju probleme samo u utakmicama sa jačim timovima, gde su autsajderi. Predstojeći protivnik nije lak, ali po igračkim ambicijama očigledno nije više klase. Lil je stacioniran na petom mestu u prvenstvu Francuske sa 41 bodom, samo poen daleko od zone Lige šamopiona. Igra Rena se primetno promenila u novoj godini. Za dva meseca crveno-crni su odigrali 13 mečeva na svim frontovima, od čega su pobedili u 10 navrata, uz jedan remi i dva poraza. To im je omogućilo da se popnu na osmo mesto na tabeli šampionata. Zaostatak od prvih šest je samo pet poena.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Liverpul
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara