MOZZART Specijal - Liga šampiona: Veća kvota da Haland ne daje gol, na Džeka i Lautara po 5,00

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.06.23. | 11:16

Spektakl u Istanbulu večeras (21.00), finalni meč elitnog takmičenja, Mančester Siti – Inter

Nikada u novijoj istoriji finala Lige šampiona jedan tim nije bio veći favorit, nego što je večeras (21.00) u Istanbulu Mančester Siti protiv Intera, Građani jure prvi “ušati trofej” u istorji, dok italijanski velikan želi posle 13 godina opet na stadion Đuzepe Meacu dones najvredniji pehar u klupskom fudbalu u Evropi.

MOZZART je za finale spremio SPECIJAL, možete da pogađate strelca gola, asistenta, da li će ponuđeni fudbaleri da dobiju žuti, crveni karton…

Izabrane vesti

U epicentu je Erling Haland od koga se očekuje da bide najopasniji po gol tima Simonea Inzagija. Veća je kvota da se pakleni Norvežanin ne upiše u listu strelaca (2,03) nego da će da zatrese mrežu Intera (1,70). Ukoliko bude Haland asistent kvota je veoma primamljiva – 4,70.

21.00: (1,57) Mančester Siti (4,25) Inter (6,85)

Kod Intera najveće šanse da zatresu mrežu tima Pepa Gvardiole imaju napadači Lautaro Martinez i Edin Džeko, za koje se veruje da će da počnu od prvog minuta. Kvota na obojicu je po 5,00, dok je na Romela Lukakua 6,00, a Hakana Čalhanoglua 10,0.

MOZZART DAJE NAJVEĆU KVOTU NA SVETU NA POBEDU SITIJA PROTIV INTERA U ISTANBULU.

Bolje od napadača Nerazura se vrednuju i vezisti Sitija Rijad Marez, Džek Griliš i Kevin de Brujne – po 4,00, dok će sigurno biti mnogih koji će da pokušaju da se klade na pogodak Ilkaja Gundogana koji je specijalizovo za lepe golove u poslednje vreme. Ukoliko Nemac turskog porekla zatrese mrežu Intera kvota je 5,00.

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU.


tagovi

Mančester SitiInterLiga šampionaBet specijal

Obaveštavaj me

Man. Siti
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara