Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

MOZZART SPECIJAL ZA VEČITI DERBI: Kvota na gol glavom 2,60! Najbolje se kotiraju Falčineli i Asano

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.04.21. | 10:52

Kvota na gol iz penala 3,00

Sve je već rečeno o današnjem, 164. večitom derbiju. Crvenoj zvezdi, bar matematički, odgovaraju dva rezultata, crno-beli moraju da jure pobedu. Istina, domaćin iza sebe ima negativnu seriju u večitim derbijima i sigurno će želeti da skine skalp crno-belima.

Sve to obeaćava otvoren meč, sa mnogo šansi. I, nadamo se, golova, mada to nije bio čest slučaj u prethodnom periodu. Kladionica MOZZART je tradicionalno napravila specijal posvećen najvećoj utakmici srpskog fudbala.

Izabrane vesti

MOZZART SPECIJAL ZA 164. VEČITI DERBI

Šansa da okušate sreću, posebno ako imate osećaj ko može da bude junak večerašnjeg meča. Prema kvotama naše kladionice najbolje se kotiraju Dijego Falčineli i Takuma Asano.

Ove sezone Italijan je postigao deset golova u svim takmičenjima (osam u prvenstvu), ali je u prethodnom periodu kuburio sa virusom korona. Ipak, vratio se na golgeterski put, pošto je pogađao mreže IMT-a i Napretka. Kvota da će Falčineli pogoditi mrežu Vladimira Stojkovića iznosi 3,50.

Kod crno-belih najbolje se kotira japanski internacionalac. Asano igra sezonu života, trenutno je drugi strelac lige sa 16 postignutih golova. I jasno je da će Milanu Borjanu od njega pretiti najveća opasnost. Kvota da će Asano pogoditi mrežu crveno-belih iznosi 3,70. Idetično se vrednuje i potencijalni pogodak Filipa Holandera.

Lepe šanse daju se Kataiju i Ivaniću sa jedne, odnosno Nathu i Lazaru Markoviću sa druge strane.

Oba trenera Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević mnogo polažu u prekide. To je postao i zaštitni znak igre crveno-belih, dok je velika opasnost po rivale postao štoper crno-belih Igor Vujačić. Dakle, moguće je vrlo lako da ćemo videti gol na taj način. Kvota da će se mreža Milana Borjana ili Vladimira Stojkovića zatresti posle udarca glavom iznosi 2,40.

Nešto veći koeficijent je da će jedan ili drugi tim poentirati posle penala.

 



tagovi

Mozzartsportsko klađenjeDijego FalćineliTakuma Asano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara