Majkl Olunga i Saša Krneta
Majkl Olunga i Saša Krneta

Mozzart sponzor Fudbalskog saveza Kenije

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.10.21. | 16:30

Afrička reprezentacija dobila podršku u završnici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Kompanija Mozzart potpisala je sponzorski ugovor sa Fudbalskim savezom Kenije i postala motivacioni partner ove afričke reprezentacije tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Akcija se nadovezala na već niz saradnji i pomoći različitim timovima, a brojni niželigaši će kroz akciju "Novi dresovi za nove šampione" dobiti sportsku opremu.

Izabrane vesti

Nedelja, 15.00: (3,70) Kenija (3,00) Mali (2,10)

Kapiten tima Majkl Olunga zahvalio je Mozzartu na poverenju.

"Zahvaljujemo Mozzartu na podršci reprezentaciji. Za nas igrače predstavlja veliko zadovoljstvo što znamo da imamo organizaciju koja veruje u nas. To je velika motivacija, pogotovo pred važne izazove od kojih nas prvi očekuje u nedelju. Sada je na nama da igrama opravdamo poverenje i u ime tima obećavam da ćemo dati sve od sebe", rekao je Olunga.

Zadovoljstvo nije skrivao ni Nik Mvendva, prvi čovek Saveza Kenije.

"Veoma smo zahvalni Mozzartu. Uspeli smo da pošaljemo tim u Maroko kako bismo se što bolje spremili za utakmicu sa Malijem. Verujemo da će ovo partnerstvo uveliko motivisati igrače za preostala tri meča i nadam se da ćemo uspeti sa dugoročnim sporazumom nakon ovoga".

Saša Krneta, direktor Mozzarta u Keniji, uputio je reči podrške reprezentativcima ove zemlje uoči susreta sa Malijem.

"Cilj Mozzarta je da pomogne Keniji, delimo viziju unapreženja fudbala, a cilj je da reprezentacija zaigra bolje. Iako je partnerstvo postignuto samo za period kvalifikacija verujemo da je pravi trenutak da podržimo tim i podstaknemo ga da radi bolje. Verujemo u projekat, svesni da postoji potencijal za unapređenjem".

Keniju već u nedelju od 15 časova odigrati duel protiv Malija, a potom je očekuju utakmice sa Ugandom i Ruandom.


tagovi

reprezentacija KenijeMozzartAfrika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara