Željko Gavrić (©Starsport)
Željko Gavrić (©Starsport)

Mozzart Sport saznaje: Fradi daje Zvezdi 1.200.000 i procente za Gavrića, čeka se samo konačno DA igrača

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.08.21. | 14:09

Na pragu smo prvog odlaska iz Crvene zvezde

Mađarski mediji prvi su javili o interesovanju, Mozzart Sport može da potvrdi: Crvena zvezda i Ferencvaroš su postigli dogovor o transferu Željka Gavrića u tabor šampiona Mađarske.

To ipak ne znači da je posao i definitivno završen, jer se još čeka pozitivan odgovor 20-godišnjeg krilnog fudbalera, mada u klubu tu ne očekuju probleme. U Zvezdi nemaju nikakve dileme: novac im je preko potreban posle ispadanja od Šerifa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, jer posle silnih ulaganja i finansijske katastrofe iz prošle sezone izazvane pandemijom korona virusom klupski budžet mora da se popuni.

Izabrane vesti

Liga šampiona bi zatvorila sve rupe, Liga Evrope samo delimično, pa u Zvezdi moraju da prodaju, a Gavrić svakako nije u prvom planu kod trenera Dejana Stankovića, mada je i dalje bonus igrač, s tim da od ove sezone samo jedan fudbaler mlađi od 21 godine mora da bude na terenu, a tu su već Strahinja Eraković, Petar Stanić, Nikola Krstović, Marko Lazetić

Stoga su se u Ljutice Bogdana pre svega vodili finansijskim momentom, a popularni Fradi je spreman da na ime obeštećenja crveno-belima isplati 1.200.000 evra. I da joj pride ostavi procente od naredne Gavrićeve prodaje.

Sasvim dovoljno da Zvezda prihvati, iako je zimus imala ponudu od 3.000.000 evra, ali se tada zbog nekonkretizovanog interesovanja nekoliko italijanskih klubova, uključujući tu i Atalantu koja je mogla da mu digne cenu, nadala da će dobiti okruglo 4.000.000. Nažalost po crveno-bele takav se potez ispostavio kao pogrešna procena, iako je u maju i Ajntraht motrio Gavrića.

Sada bi on ipak mogao da probije led i prvi iz prošlosezonske ekipe napusti klub za određenu nadoknadu. Do sada je prodat samo Erik Jirka – otišao u Ovijedo za 500.000 evra – ali on svakako nije ni bio tu prošle sezone.



tagovi

FerencvarošŽeljko Gavrićletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara