Komentari na vest

Mozzart ujedinio Mesija i Ronalda: I Leo poslao potpisan dres za malog Gavrila!

V

Voždovac

pre gotovo 3 godine

Kažete da akcija treba da bude globalna, ali ste zaboravili par "sitnica". Prvo, Mocart nije privatno, već pravno lice. Drugo, za EBay, FundMe i ostala čuda - treba tim advokata i 300 procedura. Treće, za sve to treba VREME. A Gavrilo nema vremena.
L

Ljube4

pre gotovo 3 godine

2,5 miliona € za lek za dete. Dovoljno govori gde je ovaj svet otišao...
M

Mozda

pre gotovo 3 godine

Svaka cast, ali mi se cini da bi se vise zaradilo da se stavi licitacija na globalnom nivou. Svakako, nadam se da ce se skupiti.
N

Ništa mozak

pre gotovo 3 godine

Bravo, iako vas često pljujem kao organizaciju, svaka čast na postojanju svesti za ovako nešto. Ipak su životi u pitanju. I jedan predlog, iako je Limundo solidno posećen, ipak je ovo samo Srbija i retki su ljudi koji imaju toliko novca, ne računajući na kriminal. Pokušajte da neka sledeća akcija postane globalna. Otvorite Ebay ili bilo šta slično, napravite agresivnu kampanju na društvenim mrežama. Svi mi imamo nekog preko ko će rado šerovati i napraviti akciju viralnom. Ko zna, možda senpare brže skupe.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Bog im na dobro vratio !
D

DusanGost

pre gotovo 3 godine

Kada bi se sns botovi jedne plate odrekli, bilo bi dovoljno para za svu djecu koja trenutno cekaju. Kada presednik ne bi kao Djed mraz po regiji dijelio milione, kad bi manje davao na mitinge i sendvice bilo bi za sve. A sto se tiče benzina on je već najskuplji u regiji jos malo ćemo u EU ici da punimo rezervoare.
n

niszvezda

pre gotovo 3 godine

To što je benzin najskuplji u regionu nekako nam je prešlo u naviku...al što je litar zejtina otišao u 200, to je već zabrinjavajuće... U stvari, mnogo više za zabrinutost je što svi ćute...i za cenu goriva, i za cenu ulja, mesa...i za to što se namešta u fudbalu kao da se igra treća a ne super liga...i za to što se za lečenje dece skupljaju pare, a država donira raznorazne gluposti u inostranstvu...
K

Karpe

pre gotovo 3 godine

svaka cast za gest. Garantujem zivotom...da drzava napravi fond u kojem ce svakog meseca ici po 50din od svakog zaposlenog u Srbiji za lecenje dece bila bi prava stvar. niko se ne bi bunio. a cifra vise nego brutalna. ako ima 2mil zaposljenih onda 100mil din mesecno u fond. 12 meseci po 100 mil to je 1 200 000 000 dinara. samo po 50 din. za lecenje srpske dece.
м

магико

pre gotovo 3 godine

дечко томе служи фонд за здравствену заштиту, који нажалост воде лопови па не функционише.
p

publika

pre gotovo 3 godine

Kao sto vec neko rece, nazalost, postoji fond za to. Tj u teoriji postoji, u praksi nikako. Ali bas tako, kada bi se svakom zaposlenom skinulo mesecno po 50 dinara(pa cak neka bude i proporcionalno sa visinom plate, ali svakako i da ne predje cifru od 100-150 dinara) ne bi bilo ovoga. Ne bismo za svako dete slali sms-ove i brojali dane i sate da li ce se stici do cifre ili ne. Sve bi to bilo lepo, ali eto... Mozda jednom, mozda...
D

Djovanela

pre gotovo 3 godine

Da sam ja vlast kao sto nisam ili da imamo jednog postenog coveka na vlasti ovo bi vrlo lako moglo da se resi i po pitanju Gavrila i po pitanju sve ostale neduzne dece. Kada bi se zakonski uvelo da benzin bude jedan dinar skuplji i da taj dinar po litru ide direktno na racun koji bi sluzio kao pomoc oboleloj deci,mi bi na mesecnom nivou imali preko milijardu dinara samo od toga.Da se na svaka mobilna pretplata poveca za jedan dinar,da od svake ulaznice za bioskop,fudbal,kosarku,tenis,odbojku itd.odvaja po pet dinara. Da svakom zaposlenom od plate automatski pet dinara ide na taj racun.I ima tu jos gomila primera.Mi bi uvek kao drzava imali para za pomoc toj deci. Ali posto smo mi u Srbiji,to je neizvodljivo nazalost jer su na vlasti sve lopurde.
K

Karpe

pre gotovo 3 godine

bravo brate. ja napisao malo drugaciju ideju...videces.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

Neka su zivi i zdravi.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Срамотна и биједна државо,лијечи своју дјецу па онда хапси багру у фудбалу. Али не,мафија ће и даље да хара а дјеца да се лијече смс порукама.
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Ee da je ovo "drzava" pa da deluje i resi ovo ne samo za malenog nego i ostalu decu. Da ne dopusti da se bavimo skupljanjem dresova po belom svetu i licitacijom , da zaustavi svoju bruku. Ovo je gore od onih sudija sto su zavrsili na svim vestima. Svako normalan bi rekao " Pa sta rade ovi sa najjacim i najvecim rastom u Evropi , para kao blata , a skupljaju novac za lecenje donacijama!?". Ali lako je njima kao i svima da pricaju o tome , a kad treba pravi kes dati onda gledaju u drugu stranu..
B

Bad vs Good

pre gotovo 3 godine

Drzava jos radi u sistemu komunizma gde se narod laze a pojedinci bogate .Mozzart radi po sistemu kapitalizma zato jeste uspesna.Humani gest i uspesno poslovanje je win win.
P

Poppaa

pre gotovo 3 godine

Bravo za obojicu i Mocart.
G

Gost773

pre gotovo 3 godine

E "moja drzavo"..obraz opanak!!
A

Ajax

pre gotovo 3 godine

Svaka cast svakom coveku koji se ukljucio u borbu za neciji zivot, donirao on 10 dinara ili 10 hiljada, potpuno je svejedno... Vazan je osecaj. Da kojim slucajem zivimo u normalnijoj drzavi, dresovi i licitacije ne bi bili potrebni... Ako cekas licitaciju da bi donirao novac, onda ti nije do necijeg zivota nego do dresa...
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Величине!
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

nije Mozzart vec Gavrilo!
k

krak

pre gotovo 3 godine

Mesi legenda

VeljaCZV

pre gotovo 3 godine

Svaka čas za Mesija, kapa dole !!!